Problem z aplikacją butler

• 3 Odpowiedzi
  • 736 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline bobi1326

• **
  • 108
Problem z aplikacją butler
« dnia: Kwiecień 25, 2009, 15:04:05 »
Witam, mam problem z aplikacją butler. Ściągnąłem wersję 1.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=464611 i zainstalowałem. Program uruchomiłem ręcznie z katalogu \Windows\StartButler.exe\ Wchodzę do rejestru i przechodzę do lokalizacji HKLM\Software\Butler tam edytuję przykładowo klucz LeftUpApp wpisując lokalizację Total Commandera, czyli \Windows\cecmd.exe\ Zamykam wszystko i żaden gest na dolnych przyciskach nie działa. Czy ktoś używał tej aplikacji i może mi pomóc?

Pozdrawiam

*

Offline kmaro

• 366
  • Używaj GOOGLE rece nie bedą bolały:P
  • Sprzęt: przejściowo SE W705
Odp: Problem z aplikacją butler
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 25, 2009, 17:18:13 »
To znowu ja :P
Istnieje lepsza aplikacja do przypisywania skrótów tym przyciskom, dodatkowo więcej funkcji posiada
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=478827

*

Offline bobi1326

• **
  • 108
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 25, 2009, 18:00:02 »
Witam ponownie  :D Mam zainstalowaną tą aplikację o której piszesz, ale z nią miałem taki problem, że dotykowe skróty na dolnych przyciskach działają nawet, gdy mam zablokowaną klawiaturę. Często zdarzało się, że wyjmowałem urządzenie z kieszeni, odblokowywałem klawiaturę i program był już uruchomiony, bo nie trudno o przypadkowe podwójne dotknięcie jednego przycisku. W tym programie o którym pisałem wyżej, aby włączyć przypisaną aplikację trzeba przeciągnąć palcem, np od home do zielonej słuchawki. Chciałem zobaczyć czy może to rozwiązanie nie będzie się uruchamiało przy zablokowanej klawiaturze. Pozdrawiam :)

*

Offline JaJ0s

• 19
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 26, 2009, 21:59:37 »
Witam

Z butlerem to przynajmniej u mnie na każdym romie było to samo, gesty działają, ale tylko przy zablokowanym urządzeniu...(ja butlera używam tylko do blokowania przez obrócenie).