Problem z Answerkeys Disabler

• 3 Odpowiedzi
  • 732 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z Answerkeys Disabler
« dnia: Styczeń 26, 2011, 21:00:37 »
Witam! Mam 2 problemy z moim diamondem. Odebrałem niedawno go z naprawy i oczywiście po hard resecie trzeba wszystko ustawić. Pierwszy problem to taki, że gdy przychodzi sms to jego treść pojawia mi się w powiadomieniu, czyli wyświetla mi sie na pulpicie pod komunikatem nowa wiadomość. Drugim problemem jest to, że nie działa mi program Answerkeys Disabler (probowałem wersje 5.1 i 4.1) powinien blokować ekran gdy ktos do mnie dzwoni zeby mi się w kieszeni nie odebrało, a w ogóle nie blokuje, czy ktoś wie jaka jest tego przyczyna i co należy zrobic aby działał? Bardzo mi na tym zależy, ponieważ jest to jedyny program jaki znalazłem, który nie narzuca swojego pulpitu po zablokowania i innych "bajerów" których nie chce w moim telefonie.

*

Offline Piotrekk992

• **
  • 170
  • Nigdy nie rezygnuj z marzeń
  • Sprzęt: RAZR, HD2, 3G 8GB, 6650f
Odp: Problem z Answerkeys Disabler
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 27, 2011, 10:39:06 »
może zacznijmy od tego jaki masz rom? polecam wgranie jakiegoś gotowanego, nawet bez fajerwerek o ile za nimi nie przepadasz, a na pewno umili Ci życie.

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 27, 2011, 18:05:32 »
Mam rom z Orange i wgrany tylko motyw z oryginalnego, nie chce ingerować w soft bo mam gwarancje jeszcze. Ogólnie to z programem już jakoś sobie poradziłem, bardziej denerwuje mnie, że treść sms'a wyświetla sie na "pulpicie", wiec jak ktoś by uruchomił telefon to od razu widziałby tą treść.

*

Offline Piotrekk992

• **
  • 170
  • Nigdy nie rezygnuj z marzeń
  • Sprzęt: RAZR, HD2, 3G 8GB, 6650f
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 27, 2011, 19:29:20 »
jak przywrócisz spl to i gwarancja wróci  :ok: a to naprawdę nie jest trudne  :wink: niestety nie mam pomysłu czemu wyświetla smsa... tzn - całego.