witam,
przeglądam temat Diamenta bo chyba po kilku ładnych miesiącach skusze się do powrotu do WM. Grubo ponad rok użytkowałem iPhone'a, już wiem, że nie do końca spełnia on moje oczekiwani i wymagania...Jak długo Waszym zdaniem powinna wytrzymywać bateria jeśli powstrzymam się (przynajmniej na razie będę się starał

przed grzebaniem i zabawą romami..Temat znam, bo jeszcze wcześniej użytkowałem Etena, do dziś pozostał mi Acer n311 jako Navi.
Potrzebuję : zwykłego telefonu do może 5 - 6 krótkich (kilkadziesiąt sekund) połączeń dziennie góra, czasem do odebrania mmsa, przeglądarki internetowej (czasami), poczty, widgetu pogodowego dla lepszego samopoczucia...Na pewno nie jako odtwarzacza mp3/mp4 ani podręcznej konsoli do gier, choć raz na ruski rok może się to zdarzyć. Wg zapewnień sprzedających - Diament wytrzymuje 2 do 3 dni na standardowej baterii. Prawda to ?? UMTS całkiem wyłączam..
Proszę o jakieś info w tej sprawie ( chcę uniknąć kolejnych kpin ze strony mojej żony, która nie trawiła mojego ajfona, a ze swoim Samsungiem SGH-840 walczyła tak długo, aż sklep przyjął zwrot, bowiem telefon przy wyłączeniu wszystkiego nie wytrzymywał 23 godzin )