Witam
To moj pierwszy post, i swierze konto,wiec prosze o wyrozumialosc, przeszukiwalem to forum juz dawno w tym temacie i oczywiscie znalazlem pomocne mi informacje ,jednak one jako laikowi nie za bardzo mi pomogly a pozatym ciezko znalesc cos przez opcje szukaj ,a po przewertowaniu kilkudziesieciu stron w tym dziale poprostu nic sensownego nie znalazlem,wiec postanowilem napisac nowy "stary"watek.
Potrzebuje jakis dobry programik do filmow na diamonda ,ktory by otwieral przynajmniej podstawowe rozszerzenia *.avi *.mpeg *.wmw ,*.mow fajnie by bylo jak by otwieral *.flv itp, ostanio sciagnolem sobie polecanego CorePlayer niestety po zainstalowaniu raz sie uruchomil i zablokowal -nie mam klucza :/ (moze ktos wie jak to ominac ?,albo ma linka do wersji odblokowanej )
Mobilny WMP otwiera mi filmy jak mu sie podoba ,probowalem konwertowac filmy na rozszerzenia j.w roznymi programami w tym polecanym SUPERv2009 (ktorego za bardzo nie moge rozgrysc,gdyz nie zmienia rozszerzenia tylko ikonke :/) ale to nic nie daje co mnie troche dziwi ,film niby w *.avi a WMP niektore otwiera a niektore nie.
Dodam ze diamond jest w Play i fabryczny ROM to chyba 1,20,01 ,
Prosze o jakas sugestje jesli mozna poparta linkami do programow, ewentualnie jakiegos linka do tematu w tym forum gdyz jestem przekonany ze taki jest ,ale juz nie mam sil szukac,byc moze ktos jest bardziej zorientowany.
Z gory dziekuje !! i pozdrawiam !