Pogoda w TouchFLO 3D.

• 7 Odpowiedzi
  • 1708 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Piocz

• 33
  • Sprzęt: Hermes lub O2 Xda, Diamond
Pogoda w TouchFLO 3D.
« dnia: Wrzesień 21, 2010, 09:45:28 »
Witam
Mam takie pytanko. Czy jest może jakiś sposób aby pogoda w TouchFLO 3D zmieniała się dynamicznie w trakcie dnia? Chodzi o to że jeżeli zaktualizuję sobie pogodę wieczorem to pojawia się animacja księżyca i dopóki nie zaktualizuję pogody ponownie na następny dzień to mam wciąż księżyc a nie np. słoneczko.
Może już ktoś wymyślił sposób na zmianę ikonek w trakcie dnia. Rozumiem że nie jest możliwe aby wskazania pogody były idealne bez aktualizacji, ale przecież co aktualizacja to pogoda jest pobierana na kilka dni na przód i według tego schematu mogłaby się zmieniać ???

Może jest na to jakiś patent, a ja po prostu tego nie znalazłem ???

Odp: Pogoda w TouchFLO 3D.
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 21, 2010, 10:03:46 »
Witam
Mam takie pytanko. Czy jest może jakiś sposób aby pogoda w TouchFLO 3D zmieniała się dynamicznie w trakcie dnia? Chodzi o to że jeżeli zaktualizuję sobie pogodę wieczorem to pojawia się animacja księżyca i dopóki nie zaktualizuję pogody ponownie na następny dzień to mam wciąż księżyc a nie np. słoneczko.
Może już ktoś wymyślił sposób na zmianę ikonek w trakcie dnia. Rozumiem że nie jest możliwe aby wskazania pogody były idealne bez aktualizacji, ale przecież co aktualizacja to pogoda jest pobierana na kilka dni na przód i według tego schematu mogłaby się zmieniać ???

Może jest na to jakiś patent, a ja po prostu tego nie znalazłem ???

Kolego pogoda powinna się zmieniać za każdym razem jak tapniesz w pogodę z HomeTab ,przechodzisz wtedy do pogody 4 dniowej z menu.Po powrocie masz już aktualną pogodę.W nowej manilii 2.5 ,przynajmniej ja mam tak w ROM-ie ETO ,zmiana nastepuje automatycznie.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 21, 2010, 10:11:20 wysłana przez JohnMalk »
Doświadczenie spływa po ludziach ani ich nie oświecając, ani nie poprawiając.
Napoleon Bonaparte

*

Offline Piocz

• 33
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 21, 2010, 10:19:28 »
Kolego pogoda powinna się zmieniać za każdym razem jak tapniesz w pogodę z HomeTab ,przechodzisz wtedy do pogody 4 dniowej z menu.Po powrocie masz już aktualną pogodę.W nowej manilii9przynajmniej ja mam tak w ROM-ie ETO ,zmiana nastepuje automatycznie.

Nooo to teraz to mnie zaskoczyłeś :O nigdy bym nie wpadł że rozwiązanie jest takie proste. Spróbuję wieczorem bo teraz to już mam zaktualizowaną pogodę i nie ma mi się co zmieniać  :) Ja mam romik FireRom8.4 od Xcoom'a - może ktoś wie czy w tym romie działa pogoda w ten sposób? Ja będę mógł sprawdzić dopiero wieczorkiem.

*

Offline szkic

• 1013
  • Sprzęt: Touch Diamond
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 21, 2010, 11:31:46 »
nie dziala

*

Offline yo

• 971
  • Sprzęt: fajny Leo, galaxy tab p1000
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 21, 2010, 12:04:28 »
takie gadżety to w nowszych wersjach manili (chyba od manili 2.1 a może od 2.5)
end of fear
yo is here

*

Offline Piocz

• 33
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 22, 2010, 09:33:35 »
Niestety ten sposób u mnie nie działa.  :(
Czyli z tego wynika że musiałbym zmienić romik.:( na coś nowszego. No to trudno - nie będzie zmiany pogody, romu nie zmienię ponieważ Baardzo mi odpowiada, ma wszystko co powinien mieć i działa jak powinien.

Dzięki wszystkim za pomoc.

Chyyyyba że ktoś zna inny sposób na pogodę, może wystarczy jakiś cab.   ???

« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 22, 2010, 10:10:25 »
A jaki to ROM?
Doświadczenie spływa po ludziach ani ich nie oświecając, ani nie poprawiając.
Napoleon Bonaparte

*

Offline szkic

• 1013
  • Sprzęt: Touch Diamond
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 22, 2010, 11:59:46 »
no przeciez napisal ze firerom.
Nie ma innego sposobu na pogode