podswietlenie ekranu

• 6 Odpowiedzi
  • 917 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

podswietlenie ekranu
« dnia: Kwiecień 04, 2010, 20:33:17 »
Jak ustawic zeby ekran zgasł podczs używania gps tuner w ustawieniach power mam ustawione i jak mam wyłaczony gps to gasnie a jak włacze to cały czas sieci i bateria szybko pada

*

Offline yo

• 971
  • Sprzęt: fajny Leo, galaxy tab p1000
Odp: podswietlenie ekranu
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 04, 2010, 20:37:48 »
napisz to jeszcze raz (używając polskich znaków i znaków interpunkcyjnych) to może uda się to zrozumieć :-|
end of fear
yo is here

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 04, 2010, 21:16:59 »
Jak używam gps tuner to wyświetlacz cały czas jest podswietlony, co zrobić żeby zgasł. Jak wcisne przycisk power to wyłączy mi gpsa. W ustawieniach power mam ustawione wyłanczanie po 1 minucie. Jeśli wyłacze gps tuner to telefon gaśnie po minucie.

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 04, 2010, 23:21:17 »
Na mój sposób możesz zrobić instalując program S2U2 gdy uruchomisz Gps wystarczy tapnąć na ekran zablokowac fona,fon się wygasi automatycznie zablokuje a program będzie hulać.Pozdro

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 05, 2010, 12:31:31 »
a jaki sens miec wlaczony gps z wylaczonym ekranem? bo nie do konca rozumiem... sama komende glosowa chcesz slyszec?

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 05, 2010, 13:09:58 »
Dzięki za odpowiedź ten program jest dobry wszystko ładnie śmiga. Tylko wcześniej miałem to blokowanie bez żadnego programu,nie jestem pewien bo ten telefon niedawno kupiłem (używany) zrobiłem twardy reset i potem już nie wygaszał.
A jeśli chodzi o pytanie "asmorod" jaki ma sens wyłączony wyświetlacz gdy używam gps-a. Ja używam gps tuner do rysowania śladów jakie pokonałem. Przy włączonym ekranie bateria szybko sie zużywała, a tak wytrzymuje o wiele dłużej. Jeśli nie używałeś gps tuner to bardzo polecam fajny program.

*

Offline yo

• 971
  • Sprzęt: fajny Leo, galaxy tab p1000
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 06, 2010, 01:09:45 »
możesz też spróbować wyłączyć opcję rozłączania połączeń po wyłączeniu ekranu (Diamnd Tweak albo Advanced Configuration Tool)
end of fear
yo is here