Opp musisz zainstalowac fixa, ktory jest tutaj:
http://forum.ppcgeeks.com/showpost.php?p=663149&postcount=38Ja mam troche inny problem z tymi ikonkami. Wszystkie dzialaja bez problemu oprocz ikonek zasiegu. Jak wlaczam telefon to nie ma zasiegu i pojawia sie prawidlowa (w sensie nowa, kolorowa) ikonka i wtedy jak lapie zasieg to przechodzi do standardowych, starych, czarno-bialych ikonek. Natomiast jezeli zaczne dzwonic to ikonki znow zmieniaja sie na kolorowe ze sluchaweczka. Sprawdzilem gdzie zapisane sa jakie ikonki i doszedlem do takiego wniosku: brak zasiegu i ikonki zasiegu podczas rozmowy - phcanOverbmp.dll, numery 64, 155-158. Natomiast jesli chodzi o to gdzie sa zapisane ikonki zasiegu bez rozmowy to szukalem wszedzie i nie wiem gdzie one sa. Jezeli sciagam taskbar np tsowena to te ikonki sa w pilku CDMA_RSSI_PPC.dll, ktorego oryginalnie nie ma w windowsie. Podejrzewam, ze to ze mi nie dzialaja te ikonki z pliku CDMA(...)dll wynika z faktu, ze brakuje jakiejs komendy, zeby bral te ikonki wlasnie z tego pliku, tylko ze nie wiem jak to naprawic.
Czy tez macie taki problem, czy ktos go rozwiazal?