Po instalacji skórki nie ma wszystkich funkcji

• 6 Odpowiedzi
  • 898 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Po instalacji skórki nie ma wszystkich funkcji
« dnia: Kwiecień 29, 2009, 15:09:39 »
Witam,
Po zainstalowaniu skórki o nazwie "HD Text Theme By Giznetic" trochę pozmieniały mi się funkcje telefonu.
Po pierwsze: 1. Gdy włącza się budzik oczywiście po jego uprzednim ustawieniu nie ma opcji odrzuć ( żeby go wyłączyć).
2. Mimo że mam ustawione w Ustawieniach - System - Zasilanie - Podświetlenia że po 1 min system przechodzi w stan uśpienia, tak się nie dzieje.
3. Po otrzymaniu potwierdzeniem wysłania sms-a zawsze otwierało mi się okienko gdzie mogłem z pozycji pulpitu go usunąć. Teraz nie ma takiej funkcji.

Skórkę instalowałem za pomocą programu TF3D Config i pomimo przywróceniu pierwotnej skórki (restore default - w tym programie) nadal nie mam tych funkcji.
Proszę o pomoc.

*

Offline bobi1326

• **
  • 108
Odp: Po instalacji skórki nie ma wszystkich funkcji
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 29, 2009, 15:58:51 »
A te funkcje poznikały Ci na pewno po wgraniu skórki? Może wcześniej wgrałeś też inny rom i wtedy Ci te opcje znikły? I napisz jaki masz ROM.

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 29, 2009, 20:57:07 »
Dzięki za zainteresowanie. Funkcje zniknęły mi na pewno po wgraniu skórki.
Wersja to Fire Rom 8.4.1 Lite PLK
Pozdrawiam

*

Offline bobi1326

• **
  • 108
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 29, 2009, 22:57:51 »
A spróbuj ściągnąć jakąś inną skórkę i zainstalować, daj wtedy znać czy opcje wróciły.

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 02, 2009, 09:01:40 »
Nie, już próbowalem instalować i odinstalowywać różne skórki.
Chyba pozostaje mi Hard Reset mam tylko nadzieje ze wszystko zainstalowane na  Internal Storage zostanie.
Acha mam jeszcze pytanie wiesz może dlaczego w skrzynce odbiorczej mieści mi się tylko 25 sms-ów. Następne które przychodzą zastępują starsze.

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Diamond
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 02, 2009, 09:21:10 »
Nie, już próbowalem instalować i odinstalowywać różne skórki.
Chyba pozostaje mi Hard Reset mam tylko nadzieje ze wszystko zainstalowane na  Internal Storage zostanie.
Acha mam jeszcze pytanie wiesz może dlaczego w skrzynce odbiorczej mieści mi się tylko 25 sms-ów. Następne które przychodzą zastępują starsze.

Robiac Hard Reset telefon zapyta Cie co chcesz sformatowac ... wtedy wcisniesz przycisk glosnosci do gory. Wowczas Internal Storage zostanie nietkniete. ... A co do SMS ... W TF3D wyswietlane jest tylko 25 wiadomosci ... reszte masz pod przyciskiem wiecej w lewym dolnym rogu ...
« Ostatnia zmiana: Maj 05, 2009, 19:36:20 wysłana przez Krzysiecw »

« Odpowiedź #6 dnia: Maj 05, 2009, 19:11:26 »
Dzięki za informacje.
Pozdrawiam