wiedziałem, że bedziecie jechać mi za wypowiedź i mnie nie zawiedliście ;p
spoko też grzebie w nim od rana do wieczora, do tego wysyłanie się kończy na 20 smsach może mniej, mam dograną klawiaturę i jest wszystko git,
mam Viste x64 ultimate, i jak zaczynam sobie telefon podłączać to mam z tym problemy, bo podczas jakiegoś przesyłania z 5 restów telefonu muszę robić bo zamula, albo jakieś błędy na kompie z połączeniem, do XP nie wróce bo na tej viscie komp szybciej chodzi,
heh co do noki to pisałem tak bo tak włąśnie się raz łamało symb. i wszystko się instalowało, a tutaj nie raz trochę w rejestrze trzeba kombinować itp niebęde pisał z czym bo wiecie,
dodam jeden przykład bo mnie rozśmieszył a to tak dla zwrócenia uwagi:
mając telefon z windowsem po co większość użytkowników instaluje quake3 na nim

przecież ten telefon nie jest do tego...
i teraz porównam...
" nie którzy pisali ze kręcili swoje do PDA na 624 MHz (niepamiętam jakie dokładnie) i w Q3 mielie max 12 klatek na sekunde....
przy czym prawie wolnego RAM-u nie mieli to po co to robic ? i trzeba jeszcze Q3 konwertować...dziwne to troche dla mnie,
czarna N95 po resecie dawała wolnej 90MB pamięci RAM. .. Q3 nie trzeba było konwertować, wrzucić całę grę z kompa na telefon zainstalowąć w telu plik ~1MB i wszytsko chulało nawet szybko wczytywało mapy i prawie zero zawiech z kilkoma botami włączonej grafie na nie najniższych paramaterach... choć tam proc 332Mhz.... symbian tyle nie pożera.....
tak samoz Q2 jest...."
nie chcodzi żebyście pisali idż do noki, właśnie specjalnie z niej "zeszłęm" bo treoche mnie drażniły jej wyglądy tzn nowych telefonów... no i parametry niekiedy lepszy sprzęt z gó%^% prockiem.....
pozdrawiam

p.s. To jak zainstalować .NET framework 3.5 ? bo podczas instalcji info: masz za mało miejsca na dysku" jest go z 10ray więcej.... msscore.dll czy jakoś tak nie mogłem zmienić nazwy brak uprawnień, to znalazłem na jakimś ang forum że pomoaga lecz u mnie nie :/