Opinie o WM 6.5 Beta

• 85 Odpowiedzi
  • 21601 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Diamond
Odp: Opinie o WM 6.5 Beta
« Odpowiedź #60 dnia: Kwiecień 16, 2009, 20:00:40 »
Słuchajcie niewiarygodne! Mój telefon działał jeszcze pół dnia!!!!!
Jednak dzisiejszy dzień nie był do końca zgodny z założeniami mojego testu. Rano było jeszcze 14%, więc postanowiłem sprawdzić po ilu padnie całkowicie... no i sprawdziłem, ale nie wiem dokładnie.
Bo po prostu sklerotyk stary zapomniałem telefonu z domu :(.
Ale dobra wiadomość jest taka że ostatnie nieodebrane połączenie było z godziny 15:05!!!!
Więc prosto licząc wytrzymał 3 doby i 17 godzin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niewiarygodne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I co teraz powiedzą Ci którzy twierdzili że to niemożliwe i że wskaźnik działa nieliniowo  :P
Mnie podoba się ta nieliniowość tym bardziej że jej krzywa przebiega zaskakująco liniowo (poziomo).
Dodam tylko że używam tej wersji 6.5  od 8 dni i stwierdzam że jest bardzo stabilny (tylko raz użyłem resetu)
 :ok: :ok: :D :D

A na jakim to konkretnie ROMie było ? ;)

*

Offline gadowsk

• 716
    • gadowsk
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond w PLAY
« Odpowiedź #61 dnia: Kwiecień 16, 2009, 20:11:02 »
Sam sobie poradzielm co do pt 1 zrobilem HR i juz mam wszystko na miejscu.
A co do 2 pt to niestety polpzeroczyste paski na ekranie today dzialaja tylko wtedy gdy mamy wlaczon plugin Windows Default, czyli po przejsciu na SPB itp. powracaja do wyglada z WM6.1 :-? Tak jest przynajmniej w udK_Syrius_WM6.5_BETA2_WWE...
SPB i in. podobne programy nie zostały napisane pod WM6.5 i na razie nie będzą miały przezroczystego paska ponieważ koncepcją był dla nich WM6.1 ale może w następnych wersjach twórcy programu coś pomyślą na ten temat.
HTC Touch Diamond
ROM: Windows Phone Mystique Titanium 2.3
Radio: 1.17.25.09 + Rilphone 1.15.25.14

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #62 dnia: Kwiecień 16, 2009, 20:33:52 »
bardzo ladnie chodza wm6.5, od dluzszego czasu korzystam
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Diamond
« Odpowiedź #63 dnia: Kwiecień 16, 2009, 20:38:16 »
bardzo ladnie chodza wm6.5, od dluzszego czasu korzystam

a z jakiego ROMu korzystasz ?

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #64 dnia: Kwiecień 16, 2009, 20:54:08 »
wm6.5-21500-fuze-test-2 ale to z tp w diamencie jest 6,1, w sumie bez roznicy bo maja te same bebechy AM oryginal nie ma problemow
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 16, 2009, 20:56:23 wysłana przez romulus »
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline kaciek

• *
  • 98
  • Sprzęt: Xperia ARC S / HTC HD2 Android/Windows
« Odpowiedź #65 dnia: Kwiecień 16, 2009, 22:31:24 »
Słuchajcie niewiarygodne! Mój telefon działał jeszcze pół dnia!!!!!
Jednak dzisiejszy dzień nie był do końca zgodny z założeniami mojego testu. Rano było jeszcze 14%, więc postanowiłem sprawdzić po ilu padnie całkowicie... no i sprawdziłem, ale nie wiem dokładnie.
Bo po prostu sklerotyk stary zapomniałem telefonu z domu :(.
Ale dobra wiadomość jest taka że ostatnie nieodebrane połączenie było z godziny 15:05!!!!
Więc prosto licząc wytrzymał 3 doby i 17 godzin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niewiarygodne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I co teraz powiedzą Ci którzy twierdzili że to niemożliwe i że wskaźnik działa nieliniowo  :P
Mnie podoba się ta nieliniowość tym bardziej że jej krzywa przebiega zaskakująco liniowo (poziomo).
Dodam tylko że używam tej wersji 6.5  od 8 dni i stwierdzam że jest bardzo stabilny (tylko raz użyłem resetu)
 :ok: :ok: :D :D

A na jakim to konkretnie ROMie było ? ;)

WM 6.5, i jest to wersja SONE 6.5 Beta7 wwe pobrana stąd:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433808
--------------------------------------Nie piję, nie palę, nie przeklinam... K....wa papieros wpadł mi do piwa ---------------------------------------

*

Offline siwy05

• **
  • 236
    • wytaczanie, roztaczanie, tulejowanie otworów, szczecin, dojazd do klienta
  • Sprzęt: MDA Compact IV runing on WM 6.5.1 by Makeveral
« Odpowiedź #66 dnia: Kwiecień 17, 2009, 11:29:44 »
Po części jest rozwiązywalna, bo jak masz ten nowy Today, to w "zakładce" z datą masz przypisany CommMgr pod prawym softkeyem.
Nie, na oryginalnym Today tak się nie dzieje, innych pluginów nie sprawdzałem.

Ciekaw jestem czy znacie odpowiedzi na moje poprzednio zadanie pytania?
1) jak jednocześnie blokować i wyłączać ekran przyciskiem Power?
2) jak zmienić katalog wyświetlanych zdjęć w Today [np na ten w IS]?
3) jak zrobić, aby Today działał także w poziomie?
widziałem na screenach, że działa, ale u mnie chce.
1.HKCU\controlpanel\backlight edytuj autodevicelockenable na 1, wtedy sam sie blokuje i wygasza ekran, ale pozniej po wcisnieciu powera mamy slider, ktory trzeba przesunac do odblokowania cos jak s2u2 z tym ze podswietlenie jest wygaszone i w ciagu dnia nic nie widac
2.jak narazie jedyny sposob to stworzenie na IS folderu "Pictures" i wrzucenie zdjec tam
3.ja uzylem g-config i teraz mam i today i start w pionie i poziomie,
sam g-config do sciagniecia tutaj: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487991
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2009, 12:29:17 wysłana przez siwy05 »
MDA Compact IV
HP dv2535ea

*

Offline ziupo

• 329
« Odpowiedź #67 dnia: Kwiecień 17, 2009, 12:36:57 »
Dzięki wielkie za odpowiedzi.
Zastanawiałem się jeszcze czy zainstalowanie SDK g-sensora z Diamonda 2 nie pomogłoby w tym przypadku, ale pamiętam, że jak obróciłem telefon o 180* to włączał mi się dialer.

z tym ze podswietlenie jest wygaszone i w ciagu dnia nic nie widac
Widać widać, wystarczy tąpnąć w ekran w dowolnym miejscu a podświetlenie się włącza.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2009, 13:22:55 wysłana przez ziupo »

*

Offline najman

• 488
« Odpowiedź #68 dnia: Kwiecień 17, 2009, 12:58:34 »
Coz to za dziwna opera znajduje sie w romie SONE? Da rade sciagnac skads taka wersje opery z kompresorem z miniopery?

*

Offline alien4

• **
  • 103
  • Sprzęt:
    HTC sense
« Odpowiedź #69 dnia: Kwiecień 17, 2009, 14:52:28 »

No ja nie wiem kolego jak ty to robisz, ja coprawda przeszedlem wczoraj z ciekawosci na sone 6.5 b9 (ze wzgledu na to baterie o ktorej mowisz) naladowalem tel wczoraj na maxa wylaczylem screen i poszedlem spac, wstalem jakies 40min temu (wolne :D) i na telefonie bylo juz 94%baterii, a on tylko czuwal i mam bardzo dobry zasieg u siebie w domu wiec odpada calonocne szukanie zasiegu, mam oryginalny dialer i wylaczone 3g, z racji ze telefon mnie nei obudzil chcialem zmienic dzwonek budzika na inny przesluchalem w okienku ustawien dzwonkow moze 10 dzwonkow i bateria doslownie leciala w dol na moich oczach do 89%. Uspilem go przycieskiem powr jakies 3 min temu teraz go wybudzilem i jest 88%, musze przyznac ze zaden rom nie wciagal dolownie mi tak baterii ja ten od 3.00 do 14.15 12% ulecialo, boje sie pomyslec co by bylo jak bym zapomnial wylaczyc wifi albo wlaczyl bym GPS... Powiedz jak masz skonfigurowany telefon moze radio mamy inne no nie wiem pomysly mi sie juz koncza. A tak wracajac do budzika to wyciszajac telefon przesuwajac oba suwaki w dol budzik nie budzi :mysli: a przeciez w WM6.1 nawet na wyciszonym fonie budzik budzil, teraz jak go wycisze to doslownie nic nie slychac od przychodzacych rozmow/sms przez wyczerpujaca sie baterie do budzika. Cos mi sie zdaje ze jak szybko przeszedlem na 6.5 do szybko zejde do 6.1. Nie wiem moze to wina tego ze system jeszcze nie jest gotowy... zobacze jak wyjdzie FULL 6.5 wtedy sie okaze...

Dla pewnosci naladuje go jeszcze raz do pelna, zobacze dokladnie co do sekundy kiedy go odlaczylem i bede sprawdzal wszystkie czynnosci z zegarkiem w reku, zeby nie bylo ze wyciagam pochopne wnioski :D
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2009, 15:24:56 wysłana przez alien4 »
HTC Touch Diamond 2 | WM 6.5 | 23547.5.5.0 | Manilia 2.5.20121225 | Philips SCE4430/12 (2000mAh)

*

Offline woma1

• 444
« Odpowiedź #70 dnia: Kwiecień 17, 2009, 15:05:22 »
Hi

ROM: uDK Syrius
RADIO: 1.11.25.1
PROGRMY: Manila 2D VGA, TouchLockPro
WiFi, BT: off
PASMO: GSM (3G off)

koniec ładowania
07:00 100%
13 min rozmów
5 SMS (2 wychodzące)
10 min włączony ekran
19:00 77%
07:00 74%
1 min rozmów
14:00 70%
10 min rozmów
15:00 58%

RAZEM:
32 godziny czuwania
24 min rozmów
5 SMS (2 wychodzące)
10 min włączony ekran
42% zużycie baterii

Spadek naładowania baterii jest skokowy. Przez dłuższy czas utrzymuje się na stałym poziomie, o potem jakieś zdarzenie powoduje nagły spadek o kilka-kilkanaście procent (nie mówię tu o długiej rozmowie tel. bo ta w naturalny sposób zużywa baterię).

Zauważony problem:
Budzenie ustawione na 6:00. Pierwszy termin w kalendarzu 7:00 (z sygnałem powiadomienia na 1 godzinę przed terminem, czyli 6:00). O 6:00 pojawia się zarówno sygnał budzenia jak i terminu (inne dźwięki). Po pewnym czasie zauważyłem, że czas samoczynnie przestawił się o 1 godzinę w tył. Nie wiem, czy jest to związane z nałożeniem się tych 2 ewentów, ale jest to możliwe. Strefa czasowa GMT+1 Warszawa.

Dudus
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2009, 15:08:30 wysłana przez woma1 »

*

Offline kaciek

• *
  • 98
  • Sprzęt: Xperia ARC S / HTC HD2 Android/Windows
« Odpowiedź #71 dnia: Kwiecień 17, 2009, 21:47:51 »

No ja nie wiem kolego jak ty to robisz, ja coprawda przeszedlem wczoraj z ciekawosci na sone 6.5 b9 (ze wzgledu na to baterie o ktorej mowisz) naladowalem tel wczoraj na maxa wylaczylem screen i poszedlem spac, wstalem jakies 40min temu (wolne :D) i na telefonie bylo juz 94%baterii, a on tylko czuwal i mam bardzo dobry zasieg u siebie w domu wiec odpada calonocne szukanie zasiegu, mam oryginalny dialer i wylaczone 3g, z racji ze telefon mnie nei obudzil chcialem zmienic dzwonek budzika na inny przesluchalem w okienku ustawien dzwonkow moze 10 dzwonkow i bateria doslownie leciala w dol na moich oczach do 89%. Uspilem go przycieskiem powr jakies 3 min temu teraz go wybudzilem i jest 88%, musze przyznac ze zaden rom nie wciagal dolownie mi tak baterii ja ten od 3.00 do 14.15 12% ulecialo, boje sie pomyslec co by bylo jak bym zapomnial wylaczyc wifi albo wlaczyl bym GPS... Powiedz jak masz skonfigurowany telefon moze radio mamy inne no nie wiem pomysly mi sie juz koncza. A tak wracajac do budzika to wyciszajac telefon przesuwajac oba suwaki w dol budzik nie budzi :mysli: a przeciez w WM6.1 nawet na wyciszonym fonie budzik budzil, teraz jak go wycisze to doslownie nic nie slychac od przychodzacych rozmow/sms przez wyczerpujaca sie baterie do budzika. Cos mi sie zdaje ze jak szybko przeszedlem na 6.5 do szybko zejde do 6.1. Nie wiem moze to wina tego ze system jeszcze nie jest gotowy... zobacze jak wyjdzie FULL 6.5 wtedy sie okaze...

Dla pewnosci naladuje go jeszcze raz do pelna, zobacze dokladnie co do sekundy kiedy go odlaczylem i bede sprawdzal wszystkie czynnosci z zegarkiem w reku, zeby nie bylo ze wyciagam pochopne wnioski :D

Ja używam budzika z SPB time i wszystko działa nawet po całkowitym wyciszeniu telefonu (zwłaszcza w nocy bo przez moje SMS-y nie przespałbym nocy)
Moje radio to 1.08.25.20
Dziś np. Rano odłączyłem telefon od ładowarki cały dzień jeźdzłem, miałem ok 10 min rozmów (SMS-ów nie liczę) i 15 minut kożystałem z nawigacji i teraz mam 76%  :ok:
--------------------------------------Nie piję, nie palę, nie przeklinam... K....wa papieros wpadł mi do piwa ---------------------------------------

*

Offline Hikari

• **
  • 200
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #72 dnia: Kwiecień 19, 2009, 15:16:51 »
Czy wiecie skad mozna pobrac niebiesko-zolty temat do WM6.5 (widac go tutaj).

*

Offline alien4

• **
  • 103
  • Sprzęt:
    HTC sense
« Odpowiedź #73 dnia: Kwiecień 19, 2009, 16:23:00 »
Proszę Tu masz te wszystkie, ten o ktory Ci chodzi to Classic Blue :d
HTC Touch Diamond 2 | WM 6.5 | 23547.5.5.0 | Manilia 2.5.20121225 | Philips SCE4430/12 (2000mAh)

*

Offline Hikari

• **
  • 200
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #74 dnia: Kwiecień 19, 2009, 17:16:51 »
Dzieki!.

BTW nowy ROM seatone.

*

Offline mike1986

• 1732
    • Windows Revolution
  • Sprzęt: HTC Magic
« Odpowiedź #75 dnia: Kwiecień 19, 2009, 21:02:53 »

*

Offline ziupo

• 329
« Odpowiedź #76 dnia: Kwiecień 20, 2009, 15:25:16 »
Mam jeszcze jedną, ale ogromną prośbę do wszystkich którzy mają 6.5.
Czy moglibyście wrzucić dzwonki, które standardowo były w ROMie?
Zmieniłem rom z uDK na SONE RC2, ale uDK miał ładniejsze dzwonki. Najbardziej spodobał mi się dzwonek z śpiewem ptaków i odgłosem natury.
Jeśli możecie, to bardzo proszę o podzielenie się tymi dzwonkami.

*

Offline siwy05

• **
  • 236
    • wytaczanie, roztaczanie, tulejowanie otworów, szczecin, dojazd do klienta
  • Sprzęt: MDA Compact IV runing on WM 6.5.1 by Makeveral
« Odpowiedź #77 dnia: Kwiecień 20, 2009, 15:38:52 »
Mam jeszcze jedną, ale ogromną prośbę do wszystkich którzy mają 6.5.
Czy moglibyście wrzucić dzwonki, które standardowo były w ROMie?
Zmieniłem rom z uDK na SONE RC2, ale uDK miał ładniejsze dzwonki. Najbardziej spodobał mi się dzwonek z śpiewem ptaków i odgłosem natury.
Jeśli możecie, to bardzo proszę o podzielenie się tymi dzwonkami.
prosze bardzo: /pokaz/2310034---8ed1.html]http://[serwis zabroniony]/pokaz/2310034---8ed1.html

i jak u ciebie wyszla ta zmiana? uzywam udk juz jakis czas i czasami potrafi przy starcie walnac jakis blad np. nie uruchomi sie biotouch czyli nie mam ekranu dotykowego i zastanawiam sie nad wrzuceniem sone, z tym ze mam juz udk zrobione tak jak mi potrzeba i nie bardzo chce mi sie znowu wsio ustawiac
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 21, 2009, 10:51:58 wysłana przez siwy05 »
MDA Compact IV
HP dv2535ea

*

Offline Maarcin

• 297
  • Sprzęt: LG G2
« Odpowiedź #78 dnia: Kwiecień 20, 2009, 21:01:08 »
Czołem Siwy !
Dzięki Wielkie !  :D :ok:

Pozdrowienia Serdeczne .

*

Offline woma1

• 444
« Odpowiedź #79 dnia: Kwiecień 21, 2009, 14:34:19 »
Witam.

Przeszedłem ostatnio przez kilka ROM'ów 6.5 (uDK, Sone, teraz BsB), i muszę powiedzieć że sprawują się moim zdaniem zdecydowanie lepiej od 6.1. W szczególności pobór energii jest niższy. Myślę że przyzwyczaję się nawet do nowego Today. Brakuje mi jednak w nim  kilku rzeczy. Może ktoś widział to czego potrzebuję?

Dotyczy Today/Windows Default
1. Zakładka z pogodą (gdzieś widziałem, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie i czy działa prawidłowo)
2. Zakładka z ikonami kilku kontaktów do szybkiego wybierania

Dotyczy WM 6.5
1. Task Manager z menu rozwijalnym w prawym górnym rogu ekranu (oczywiście, można doinstalować z HTC i działa prawidłowo)
2. Dialer jak z manili. Moim zdaniem jest najlepszy (szczególnie dla moich wielkich paluchów). Znalazłem co prawda PDAVIET Manila Dialer, ale ogromne to (7M) i niestety krzaczą mu się czcionki podczas wyszukiwania kontaktu (czcionki różnych kolorów i fontów nakładają się na siebie, i nic nie widać).

DUDUS

PS.
Czy komuś udało się przetaktować procesor za pomocą nueDynamicClock? U mnie po naciśnięciu przycisaku Set system się zawiesza. nueClockControl działa jednak prawidłowo, tyle że jest dużo oboższy.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #80 dnia: Kwiecień 21, 2009, 14:43:04 »
1 i 2 strona główna forum (newsy) do tego można wyłączyć nie pożądane zakładki

*

Offline DymionD

• *
  • 80
  • Sprzęt: MDA Compact IV
« Odpowiedź #81 dnia: Kwiecień 21, 2009, 15:32:45 »

Dotyczy Today/Windows Default
1. Zakładka z pogodą (gdzieś widziałem, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie i czy działa prawidłowo)
2. Zakładka z ikonami kilku kontaktów do szybkiego wybierania

Dotyczy WM 6.5
1. Task Manager z menu rozwijalnym w prawym górnym rogu ekranu (oczywiście, można doinstalować z HTC i działa prawidłowo)
2. Dialer jak z manili. Moim zdaniem jest najlepszy (szczególnie dla moich wielkich paluchów). Znalazłem co prawda PDAVIET Manila Dialer, ale ogromne to (7M) i niestety krzaczą mu się czcionki podczas wyszukiwania kontaktu (czcionki różnych kolorów i fontów nakładają się na siebie, i nic nie widać).

Część odpowiedzi na Twoje pytania możesz znaleźć w wątku
[WM6.5][Diamond] Wykaz ROMów z WM6.5 oraz opinie o nich
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=130991.0

...ale do rzeczy.

Zakładka z pogodą - działa wyśmienicie, aktualizuje się co określony czas lub przez tapnięcie na panel pogody http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=177829&d=1240100728
oraz instrukcja jak zainstalować tutaj http://smartmobile.pl/pogoda-we-wtyczce-titanium-wm65-samsung-i780#more-5165

Zakładka z ikonami kilku kontaktów - wymaga dopracowania, ale jest http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=506221

Task Manager z menu rozwijalnym - jeśli używasz ROM-u BsB to masz go wgotowany, ale ikona została usunięta z paska bo źle wyglądała. Da się to zmienić wchodząc w ustawienia systemowe, tam znajduje się ikona Task Manager

Dialer jak z manili - znalazłem taką wersję, która dobrze działa z WM6.5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=478600

...uff, to już chyba wszystko

*

Offline woma1

• 444
« Odpowiedź #82 dnia: Kwiecień 21, 2009, 16:30:04 »
Dzięki za szybką odpowiedź.

Czy ten Dialer to pełna aplikacja telefoniczna, czy tylko (jak widać na screenach z podanego linku) program do odbierania połączeń.

Ja znalazłem ciekawy temat do WM65. Zawiera zarówno pogodę, jak i kontakty oraz "wyrzutnię" aplikacji. Podaje link:

WM 7 Titanium Projec:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=504716

Pogoda + Dostosowanie:
TitaniumWeatherv + Chome Editor
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3304751

Kontakty:
WM6.5 Favorite People
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=506221

Dostosowanie zakładek
TitaniumCustomizer for WM6.5
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=497232

WM 7 Titanium Projec zainstalowałem, i bardzo mi się zapodobał. Działa jak na razie bez problemów.

DUDUS

*

Offline DymionD

• *
  • 80
  • Sprzęt: MDA Compact IV
« Odpowiedź #83 dnia: Kwiecień 21, 2009, 16:51:14 »
Czy ten Dialer to pełna aplikacja telefoniczna, czy tylko (jak widać na screenach z podanego linku) program do odbierania połączeń.

Ja znalazłem ciekawy temat do WM65. Zawiera zarówno pogodę, jak i kontakty oraz "wyrzutnię" aplikacji. Podaje link:

Potwierdza, ten dialer to pełna aplikacja telefoniczna z klawiaturą.
Podane przez Ciebie linki do TitaniumWeather, Favorite People, to te same produkty o których ja pisałem. Co do WM 7 Titanium Projec to jest faktycznie świetny, bardzo dobrze wygląda, ale trochę przyciężkawy dla systemu.

*

Offline woma1

• 444
« Odpowiedź #84 dnia: Kwiecień 21, 2009, 17:34:53 »

Potwierdza, ten dialer to pełna aplikacja telefoniczna z klawiaturą.
Podane przez Ciebie linki do TitaniumWeather, Favorite People, to te same produkty o których ja pisałem. Co do WM 7 Titanium Projec to jest faktycznie świetny, bardzo dobrze wygląda, ale trochę przyciężkawy dla systemu.

U mnie chodzi sprawnie i szybko. Zdecydowanie lepiej niż TF3D czy TF2D.

DUDUS

PS.
Jak ustawić aplikacje w getting started?

*

Offline woma1

• 444
« Odpowiedź #85 dnia: Kwiecień 30, 2009, 18:19:58 »
Hi

ROM: SONE 6.5 RC2
RADIO: 1.11.25.1
PROGRMY: SPB Mobile Shell 3, TouchLockPro
WiFi, BT: off
PASMO: GSM (3G off)

Podaję stan baterii oraz dostępną pamięć Program
Procent baterii oraz dostępna pamięć przed i po soft-reset
Koniec ładowania
9:00 100% 49M
   17 min rozmowy
   5 min włączony ekran
21:00 90%/85% 33M/49M
9:00 77%/77%
   3 min rozmów
   5 min włączony ekran
21:00 64%/57% 42M/49M
9:00 55%/54%

Razem 48 godzin czuwania
20 min rozmów
10 min włączony ekran
46% zużycie baterii

Poza tym przeprowadziłem eksperyment z kilkoma długimi rozmowami tel. jedna po drugiej.
50 min rozmów
30% zużycie baterii
Czyli około 36%/.godzinę

Porównując z opublikowanymi wcześniej wynikami uDK Syris wychodzi, że SONE jest bardziej oszczędny dla baterii.

Z kilka dni opublikuję wyniki BsB

DUDUS