Witam.
Przeszedłem ostatnio przez kilka ROM'ów 6.5 (uDK, Sone, teraz BsB), i muszę powiedzieć że sprawują się moim zdaniem zdecydowanie lepiej od 6.1. W szczególności pobór energii jest niższy. Myślę że przyzwyczaję się nawet do nowego Today. Brakuje mi jednak w nim kilku rzeczy. Może ktoś widział to czego potrzebuję?
Dotyczy Today/Windows Default
1. Zakładka z pogodą (gdzieś widziałem, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie i czy działa prawidłowo)
2. Zakładka z ikonami kilku kontaktów do szybkiego wybierania
Dotyczy WM 6.5
1. Task Manager z menu rozwijalnym w prawym górnym rogu ekranu (oczywiście, można doinstalować z HTC i działa prawidłowo)
2. Dialer jak z manili. Moim zdaniem jest najlepszy (szczególnie dla moich wielkich paluchów). Znalazłem co prawda PDAVIET Manila Dialer, ale ogromne to (7M) i niestety krzaczą mu się czcionki podczas wyszukiwania kontaktu (czcionki różnych kolorów i fontów nakładają się na siebie, i nic nie widać).
DUDUS
PS.
Czy komuś udało się przetaktować procesor za pomocą nueDynamicClock? U mnie po naciśnięciu przycisaku Set system się zawiesza. nueClockControl działa jednak prawidłowo, tyle że jest dużo oboższy.