ogromne niedociągnięcia WM

• 33 Odpowiedzi
  • 4052 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: ogromne niedociągnięcia WM
« Odpowiedź #30 dnia: Grudzień 28, 2008, 18:36:31 »
po otrzymaniu smsa wchodzę w zakładkę Wiadomości w TF3D, tapam na smsa, którego otrzymałem, wciskam słuchawkę, pyta się mnie o nr czy jest poprawny, potwierdzam i wybieram nr do osoby od której otrzymałem smsa  (zajmuje to około 2-3 sekund) :sleepy:

niestety po takiej operacji u mnie wyświetla się lista połączeń :(

a z tym zaznaczaniem tekstu to trochę ciężko ale może się przyzwyczaję - mam nadzieję

*

Offline kotopies

• 422
  • Sprzęt: Xperia T
« Odpowiedź #31 dnia: Grudzień 28, 2008, 18:48:28 »

niestety po takiej operacji u mnie wyświetla się lista połączeń :(

zawsze w takiej sytuacji mnie ciekawi.... coś robi źle, czy aż tak bardzo spaprany ROM.... było już kilka takich sytuacji i jak narazie jest tak mniejwięcej 50/50 :)

*

Offline FlashT

• **
  • 110
« Odpowiedź #32 dnia: Grudzień 29, 2008, 09:34:55 »
Mi smsy w formie chatu akurat odpowiadaja. Wrecz jest to moja ulubiona rzecz po przejsciu z K800i.

« Odpowiedź #33 dnia: Grudzień 29, 2008, 15:12:35 »
/czy nie uwazacie ze ten watek nie ma sensu? tzn. moze i ma, ale w innym dziale, z innym tytulem/
no ale skoro juz tu jestem (^^) MDA IV jest moim 1 PDA , przedtem mialem Nokie e65 z 3 edycja Symbiana
trudno nie przyczepic sie do czegos w obu systemach. Kazdy ma swoje wady i zalety, zaleznie kto czego wymaga od sprzetu powinien od tego uzalezniac swoj wybor, mi osobiscie bardziej przypadl do gustu WM i nie jest to podyktowane tym ze mam teraz PDA i jesli kiedykolwiek wrocilbym do Symbiana (w co watpie) ten zacznie mi sie podobac bardziej (no chyba ze przejdzie jakas metamorfoze, tu mowie o 3 edycji) tam razilo mnie ze nie moge bez problemow przeslac netu z kompa przez BT albo USB do telefonu, w WM to jest po zmianie 1 opcji, w nokii dluzej trzymala mi bateria, ale to juz chyba przez wyswietlacz  :E
ale chyba najwieksza wada Symbiana jest to ze "co chwile" wychodza kolejne edycje, niby nic strasznego, tyle ze sa ze soba niekompatybilne!
(co do certyfikatow trwalo troche czasu dlatego ze zostaly wprowadzone dopiero przy 3 edycji)
Milestone @ 800MHz