Nie wiem jak usunac wszystkie kontakty z diamonda

• 16 Odpowiedzi
  • 4595 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline najman

• 488
Nie wiem jak usunac wszystkie kontakty z diamonda
« dnia: Sierpień 20, 2009, 00:12:57 »
Nie mam zamiaru klikac pojedynczko...

*

Offline bieski

• 656
Odp: Nie wiem jak usunac wszystkie kontakty z diamonda
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 20, 2009, 00:15:05 »
wywal plik pim.vol ale to tez usunie dane z kalendazra

*

Offline najman

• 488
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 20, 2009, 09:39:04 »
Nie mozna usunac pliku ani za pomoca exploatatora plikow ani total commandera:] Sprzedalem telefon i kontaktow nie moge skasowac.

*

Offline fala77

• 717
  • Sprzęt: HTC One V
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 20, 2009, 10:17:39 »
dżizus :) jak sprzedałeś telefon to wyjmij kartę SIM zrób HR i oddaj telefon w inne ręce.
HTC One V

*

Offline najman

• 488
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 20, 2009, 10:26:02 »
Dzizus spoko wiem to nie od dzis, tylko ze ustawilem sie z gosciem tak ze nie robie HR bo odpowiadaja mu wgrane programy ustawienia itd. wiec wie ktos jak usunac wszystkie naraz?

*

Offline fala77

• 717
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 20, 2009, 10:32:48 »
zaraz będzie jak usunąś wszystkie sms-y,zdjęcia,zapisane pliki,dużo prywatności jest na fonie którą można wygrzebać później ale to Twoja brocha. widzisz ja nie wiedziałem a dowiedziałem się w pięć minut.wystarczy wziąć PDA w dłoń i poczytać funkcje a nie bez sensu marudzić.wejdź w zakładkę manili kontakty-->więcej-->u góry przy napisie kontakty jest lupa za strzałeczką wyskakuje szukaj a w menu na dole masz usuń kontakty.robisz to jak chcesz albo za pomocą ptaszków albo wszystkie.dzisiaj wstałem prawą nogą to się ciesz  :]
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2009, 10:35:20 wysłana przez fala77 »
HTC One V

*

Offline bieski

• 656
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 20, 2009, 10:44:25 »
Nie mozna usunac pliku ani za pomoca exploatatora plikow ani total commandera:] Sprzedalem telefon i kontaktow nie moge skasowac.

zmieniasz nazwe i robisz restart.

*

Offline najman

• 488
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 20, 2009, 10:55:15 »
Co sie chlopie tak cisnieniujesz? Przeciez nikt Ci nie kazde odpisywac na ten temat. Mam ten telefon nie od dzis i troche o nim wiem. Wchodzilem juz wczesniej w kontakty na tf3d i mam tylko usun kontakt. Na gorze owszem jest napisane kontakty ale zadnej lupy tu ja nie widze (moze na romie billiego tego nie ma-z tego co pamietam bylo na TF3D2) i w menu na dole nie ma usun kontakty tylko kontakt:] Wiec cos Ci sie chyba pomylilo.

bieski zmienilem nazwe ale to nic nie pomaga;] Masakra jakas zeby nie mozna bylo kontaktow z telefonu usunac.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2009, 10:57:39 wysłana przez najman »

*

Offline fala77

• 717
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 20, 2009, 11:00:17 »
...no więc jak masz PDA nie od dziś to sądzę że sobie poradzisz bez niczyjej pomocy CHŁOPIE  :ok:
HTC One V

*

Offline bieski

• 656
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 20, 2009, 11:06:46 »

bieski zmienilem nazwe ale to nic nie pomaga;] Masakra jakas zeby nie mozna bylo kontaktow z telefonu usunac.

wlasnie odpaliem total commander zmienilem nazwe pliku "pim.vol" na "pim.vol-" i po restarcie wszystkie kontakty wylecialy razem z call logiem oraz kalendarze. To musi dzialac nie ma bata.

*

Offline fala77

• 717
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 20, 2009, 11:08:27 »
trochę OT.może właśnie ten chłop nie ma bata bo u mnie też to działa  :ohreally:
HTC One V

*

Offline najman

• 488
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpień 20, 2009, 11:10:41 »
Nie wiem po co nabijasz posty? Idz sobie moze ulzyj jak masz cisnienie a nie na forum sie wyzywaj. Ma ktos jeszcze pomysl z tymi kontaktami?

*

Offline bieski

• 656
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpień 20, 2009, 11:13:28 »
trochę OT.może właśnie ten chłop nie ma bata bo u mnie też to działa  :ohreally:

To jest dobre rozwiazanie na prolemy z nowa manilla i pimbackupem. Zapisywac sobie raz dzienie pim.vol + pimbackup tylko do sms i po sprawie nie powinno byc wiecej problemow z wysylaniem sms

*

Offline najman

• 488
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpień 20, 2009, 11:15:35 »
Nie moglem usunac pim.vol ale po restarcie rzeczywiscie kontakty zniknely;) Dzieki bieski

*

Offline fala77

• 717
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpień 20, 2009, 11:16:33 »

To jest dobre rozwiazanie na prolemy z nowa manilla i pimbackupem. Zapisywac sobie raz dzienie pim.vol + pimbackup tylko do sms i po sprawie nie powinno byc wiecej problemow z wysylaniem sms

masz rację,też tak robiłem od czasu do czasu jak mi się o tym przypomniało w porę przed HR  :grin:
HTC One V

*

Offline bieski

• 656
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpień 20, 2009, 12:02:15 »
Nie moglem usunac pim.vol ale po restarcie rzeczywiscie kontakty zniknely;) Dzieki bieski

Pamietaj tylko ze sms trza usunac osobno. Plik pim.vol(ten stary) usuwasz po restarcie.

*

tomwil

« Odpowiedź #16 dnia: Sierpień 20, 2009, 14:11:35 »
tak na marginesie..PimBackup ma opcje kasowania Options->Delete All->..i tam wybieramy sobie co trzeba wywalić..zadania,połączenia,kontakty,szybkie wybieranie albo zadania.