nie moża wykonać akcji - oddzwoń

• 5 Odpowiedzi
  • 554 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Glo

• 12
nie moża wykonać akcji - oddzwoń
« dnia: Październik 17, 2009, 21:40:55 »
Witam , jest to mój pierwszy post na forum , jestem świeżym posiadaczem HTC diamond od byłego waszego usera pdaclub

Posiadam jego ROM , ktory chodzi najlepiej , uaktualnilem radiorom , wszystko jest ok oprocz kilku irytujacych rzeczy

1. jezeli zadzwoni do mnie jakis nr obojetnie czy z listy kontaktow czy nie znajomy - nie mam mozliwosci oddzwonienia  , wybieram ten nr co dzwonil wybieram szczegoly , akcja , Poł. z tel. komór i nic się nie dzieje , jest to strasznie irytujace jak zadzwoni nie znajomy i nie moge oddzwonic jedynie zapamietac i wpisywac normalnie ten nr
2. Brakuje słownika polskiego przy pisaniu smsow , z kad moge go zdobyc ?
3. W najnowszej operze odpalanej przez jave nie moge zblizyc koleczkiem , czy to normalne ?
4. Wgrywa mi się AM EU chyba z 3 godzine , to normalne w tym tel ? Wybralem tryb instalacji na pda

*

Offline tdj

• **
  • 196
  • Sprzęt: HTC Topaz ( Diamond 2 )
Odp: nie moża wykonać akcji - oddzwoń
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 17, 2009, 23:31:31 »

Posiadam jego ROM , ktory chodzi najlepiej , uaktualnilem radiorom , wszystko jest ok oprocz kilku irytujacych rzeczy

Sam sie zaprzeczasz. Zmien rom, dla kazdego najlepszy jest inny.

*

Offline Glo

• 12
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 18, 2009, 00:35:06 »

Sam sie zaprzeczasz. Zmien rom, dla kazdego najlepszy jest inny.

i tak mam milion razy wgrywac i probowac wszystkie romy az znajde za 101 razem wlasciwy ? Jest jakiś fix na to ,bo taka odpowiedz zmien rom moglbym sam wymyslec

*

Offline Rysiekm20

• 448
  • Sprzęt: HTC DIAMOND, HTC HERO
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 18, 2009, 09:40:22 »
Witam , jest to mój pierwszy post na forum , jestem świeżym posiadaczem HTC diamond od byłego waszego usera pdaclub

1. jezeli zadzwoni do mnie jakis nr obojetnie czy z listy kontaktow czy nie znajomy - nie mam mozliwosci oddzwonienia  , wybieram ten nr co dzwonil wybieram szczegoly , akcja , Poł. z tel. komór i nic się nie dzieje , jest to strasznie irytujace jak zadzwoni nie znajomy i nie moge oddzwonic jedynie zapamietac i wpisywac normalnie ten nr
3. W najnowszej operze odpalanej przez jave nie moge zblizyc koleczkiem , czy to normalne ?
4. Wgrywa mi się AM EU chyba z 3 godzine , to normalne w tym tel ? Wybralem tryb instalacji na pda
Najlepiej zmien rom trwa to chwile a problemy znikna. Polecam DI2 a co do AM EU to wgrywa sie ja z poziomu IS i wtedy taka operacja trwa okolo 15 minut
Rom Dark Innovation 2

*

Offline gadowsk

• 716
    • gadowsk
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond w PLAY
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 18, 2009, 10:07:47 »

Najlepiej zmien rom trwa to chwile a problemy znikna. Polecam DI2 a co do AM EU to wgrywa sie ja z poziomu IS i wtedy taka operacja trwa okolo 15 minut

Również polecam produkty oznaczone jako DarkInnovation2 by Krzysiecw
Co do AM to sprostowanie napiszę. Należy ja wgrać na IS a nie na pamięć główną. Poza tym to i tak się na głównej nie zmieści bo same mapy Polski to ponad 120MB a EU to już ponad 1.5GB
Sam program też polecam wgrywać na IS bo po HR lub zmianie ROMu kiedy nie kasujemy pamięci IS to ona zostaje :D
HTC Touch Diamond
ROM: Windows Phone Mystique Titanium 2.3
Radio: 1.17.25.09 + Rilphone 1.15.25.14

*

Offline Glo

• 12
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 18, 2009, 15:49:30 »
wszystko juz opanowałem na swoim romie ,  jak dodac polski t9 przy pisaniu smsow , uzywam klawy finger keyboard2 , probowalem HTC EzInput 1.5 Keyboard Suite ale sypie sie , jest malutka i zawiesza sie , poradzcie cos

i jeszcze amly problem jak ogladam filmiki z you tube , odpala mi sie streaming media i wyskakuje błąd Media file type no supported , co musze dobrac aby to dzialalo ?
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2009, 16:25:12 wysłana przez Glo »