Nie mogę uruchomić youtube

• 4 Odpowiedzi
  • 1648 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nie mogę uruchomić youtube
« dnia: Czerwiec 26, 2010, 09:20:14 »
Witam

Nie mogę uruchomić youtube w swoim htc diamond. Pojawia się ekran logowania i za chwilę wychodzi.
Tel. był zakupiony we Włoszech i miał oczywiście włoskiego rom-a. Na tą chwilę mam zainstalowanego rom-a:
1.93.479.3 WWE + nakładka spolszczająca
radio: 1.00.25.05
wersja protokołu 52.29.25.12H

*

Offline fala77

• 717
  • Sprzęt: HTC One V
Odp: Nie mogę uruchomić youtube
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 26, 2010, 21:14:09 »
...a w tym romie jest w ogóle aplikacja do youtube?
HTC One V

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 27, 2010, 11:21:03 »
...a w tym romie jest w ogóle aplikacja do youtube?

a ja wiem?... domyślam się, że może to być tylko ikonka (skrót) do "czegoś" czego nie ma.

*

Offline fala77

• 717
  • Sprzęt: HTC One V
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 27, 2010, 23:06:16 »
hehe jak tak siedzę i czytam to wnioskuje tak jak byś sam nie wiedział o czym piszesz.napisze wprost.jak nie masz ikonki youtube w programach to jak chcesz uruchomić ten program... są wersje instalacyjne z .cabów ale różnie z nimi bywa.raz działa a raz nie.najlepiej jak już jest przetestowany rom z wgotowanym programem do obsługi youtube.
HTC One V

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 28, 2010, 18:25:35 »
hehe jak tak siedzę i czytam to wnioskuje tak jak byś sam nie wiedział o czym piszesz.napisze wprost.jak nie masz ikonki youtube w programach to jak chcesz uruchomić ten program... są wersje instalacyjne z .cabów ale różnie z nimi bywa.raz działa a raz nie.najlepiej jak już jest przetestowany rom z wgotowanym programem do obsługi youtube.

ikona jest w programach i jak odpalam to laduje sie program i za chwile wychodzi...
problem rozwiazany zmianą rom-a, tym bardziej że "stara" wersja wieszała się