0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kogo chcesz tak potraktować? siostre czy dziewczynę? :/
Czas najwyzszy wyrosnac z pieluch znalesc sobie kobiete, a nie wiecznie komputer i panienki z czata.... DOrosnij czlowieku.... Pytam sie powaznie, bo do calkiem innych celow mi jest to potrzebne... A ty piszesz o przygodach jakie cie spotykaja w internecie.... Zamiast ogladac te filmiki z przedszkola to znajdz sobie kobiete, na 100% to jest lepsze niz youtube :>
Witam,Czy ktos zna jakis taki program. Zeby sie dalo nagrywac filmiki w tle, tak zeby byl wygaszony ekran. Jeszczy by bylo fajnie jak by byl wybor z ktorej kamery.Chodzi mi o maksymalnie rozbudowany program, np. ze zaczyna nagrywac po wykryciu ruchu, o okreslonej godzinie itp.Z gory dzieki za pomoc,Pozdrawiam
Cytat: wasilek w Wrzesień 21, 2008, 16:25:58Witam,Czy ktos zna jakis taki program. Zeby sie dalo nagrywac filmiki w tle, tak zeby byl wygaszony ekran. Jeszczy by bylo fajnie jak by byl wybor z ktorej kamery.Chodzi mi o maksymalnie rozbudowany program, np. ze zaczyna nagrywac po wykryciu ruchu, o okreslonej godzinie itp.Z gory dzieki za pomoc,PozdrawiamTak, i np. jak rejestratory dżwięku reagujące na głos same rozpoczynające zapis.Przydałby się taki program.Panowie.(slawruia,dasssystem itp.) - jak nie potraficie udzielić pomocy pytającemu nie odzywajcie się.
a tak serio to najlatwiej by bylo wrzucic w etui z otworem na kamere i z głowy
Człowiek zadał pytanie. Zamiast pomocy komentarze do hydeparku.Ja bym potrzebował taki program np. żeby obserwować moje zwierzę domowe.Oczekuję na dowcipne komentarze - bo o takim programie oczywiście nic nie wiecie.Nie wiem dlaczego niektórym bardzo zależy na jak największej ilości wiadomości (choćby nawet bez sensu) - przecież za to nikt pieniędzy nie daje.