Witam, oto moj konfig : kupiony w Komputroniku, edycja HTC PL
nie ruszany - Rom 1.93.479.3
data pamieci 2008.07.25
radio 1.0.25.05
protokol 52.29.25.12h
Moim problemem jest, iz w trakcie rozmow telefonicznych dzwiek wydobywajacy sie z telefonu jest bardzo kiepskiej jakosci.
A dokladnie czesto efekt "pierdzenia" ( jak stare i przesterowane glosniki) lub mocno metaliczne brzmienie a zdarza sie ze podczas rozmowy zupelnie przestaje emitowac to co mowi nadawca i mam kilka sekund ciszy a potem cisza znika i moge dalej rozmawiac. "Zaklocenia" te w jakosci dzwieku sa nie tylko denerwujace dla mnie ale sa mocno "slyszalne" dla osob z otoczenia, wystepuja niestety praktycznie niezaleznie od wybranej glosnosci telefonu. Testowalem korzystanie tylko z pasma GSM - nie pomoglo.
Powodem raczej nie jest glosnik, bo przy odtwarzaniu mp3 i rozmow skype zjawisko nie wystepuje,
podobnie takze chyba nie zasieg, bo zdarze sie to w wielu miejscach no i kiedy prowadze rozmowe telefoniczna via zestaw bluetooth wszystko jest ok.
Najgorsze jest to, ze przez pierwszy tydzien po kupieniu wszystko bylo OK a teraz wyraznie zjawisko sie nasila.
Prosze o pomoc ... bo telefon fajowy a ja juz kilka razy mialem zamiar nim rzucic o sciane ( bo musze prowadzic codziennie duuuuuuuuuze ilosci rozmow)
MK