Menu Menadżera Zadań na ekranie Dzisiaj

• 4 Odpowiedzi
  • 863 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline woma1

• 444
Menu Menadżera Zadań na ekranie Dzisiaj
« dnia: Październik 18, 2008, 15:36:38 »
Hi.

Po 3 dniach walki poddałem się i proszę o pomoc. Bez żadnej uzasadnionej przyczyny nagle zniknęło mi Menu Skrócone na pasku statusowym Ekranu Dzisiaj. (czyli dokładnie prawy górny narożnik ekranu). Oczywiście w Menadżerze Zadań zakładka Przycisk jest zaznaczone "Włącz skrócone ...". Próbowałem wyłączyć tą opcję, potem włączyć, robiłem Soft Reset, szukałem w rejestrach, i nic! Jak zniknął tak go nie ma! A jest to bardzo przydatna rzecz. Może ktoś już spotkał się z takim problemem? Oczywiście nie instalowałem na urządzenia żadnego "podejrzanego" softu. Od zawsze mam swój standard, który instaluję po zmianie ROM. I jak zmieniłem ostatni raz na Diamentowy to przez kilka dni skrót był! Zniknął sobie tak jakoś nagle po restarcie urządzenia.

ROM Diamentowy 3.2a LITE

DUDUS

*

Offline woma1

• 444
Odp: Menu Menadżera Zadań na ekranie Dzisiaj
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 28, 2008, 10:21:06 »
Hi.

Czy żaden z klubowiczów nie jest w stanie mi pomóc? Kombinuję i kombinuję i nic z tego nie wychodzi. Zainstalowałem nową wersję managera od Duttye'go, i nadal nic. Jak nie było Quic Menu na ekranie Today tak nie ma. Prawy górny narożnik ekranu puściutki i czarniutki. Co może być przyczyną? Nie bardzo mi się chce przeinstalowywać ROM, ale jak nie znajdę rozwiązania to nic innego mi nie pozostanie.

DUDUS

*

Offline tepss

• 32
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 28, 2008, 10:48:46 »
Używam Quick Menu i nie mam problemów z tym skrótem. Owszem QuickMenu przy pierwszym użyciu wyłącza skrót menadzera zadań (co oczywiście włączamy w ustawieniach spowrotem). Co do samego QMenu to ja ustawiam tylko żeby pokazywał X na running items i wyłączam opcje pokazywania baterii czy q na pasku.
MDA Compact 4: Dutty's v2.6.RC1, HardSPL1.24, SE HBH-DS200 + Senheiser CX300
[/b]

*

Offline woma1

• 444
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 28, 2008, 11:03:05 »
Hi.

Po prostu potrzebuję aby w prawym górnym rogu ekranu normalnie jak przystoi był przycisk Quick Menu, wyświetlający między innymi listę aktywnych aplikacji itd. W żaden sposób nie można go włączyć. Zniknął w pewnej chwili i basta. Nic nie daje ustawianie w Menadzerze Zadan. Sprawdzałem co jest w rejestrach, i wszystko wydaje się Ok. Jednak QMenu nie funkuje.

DUDUS

*

Offline Maarcin

• 297
  • Sprzęt: LG G2
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 28, 2008, 11:32:24 »
Witam !
Taką , raczej laicką ,troszkę "głupkowatą"  :) ,zasugeruję poradę , ... może spróbuj Radio wgrać jeszcze raz . HR nie ma , a elementy powiązań programowych , przecież są . Np. ikona zasięgu , czy pasma . ... może "zafunguje" .