mda IV i internet w play

• 4 Odpowiedzi
  • 1395 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mda IV i internet w play
« dnia: Listopad 30, 2011, 20:40:18 »
witam serdecznie kilka dni temu kupilem mda IV i chcialem wrzucic do niego karte z internetem play chce zeby telefon sluzyl nie jako modem a jako mobilne urzadzenie do kozystania z pewnych aplikacji przez internet niestety dzis przy konfiguracji tego wszystkiego i poszukiwaniach oraz wielu probach nic mi sie do tej pory nie udalo czy jest tu ktos kto moze mi pomoc z gory wielkie dzieki

*

Offline CRISSO

• 8
  • to nie miejsce na reklamy
    • Wszytsko o Windows MOBILE - ROM Software
  • Sprzęt: HTC Touch Pro 2
Odp: mda IV i internet w play
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 01, 2011, 02:08:53 »
Spróbuj może zacząć od operatora ( wizyta salon )
 lub na stronie Auto Konfiguracja telefonu: https://konfiguracja.play.pl/hsconfig/public/service.do;jsessionid=4AD3483BEBF6489655ACFF212D8265CE.214w
Musisz tam podać nr telefonu i model .
Crisso : Zalecenia i Porady. Nowicjuszy zapraszam na moją stronę.

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 01, 2011, 05:22:40 »
ten zabieg testowalem w pierwszej kolejnosci i nic nie dal pozniej wiele godzin szukalem rozwiazania po zalozeniuu tego watku rowniez conieo probowalem i nadal nie mam pojecia jak rozwiazac problem

*

Offline piotrekpila18

• 17
  • Sprzęt: Samsung i600
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 03, 2011, 12:46:39 »
też z tym walczyłem i chyba najlepszym rozwiązaniem jest wgranie ROMu HTC który ma już w sobie odpowiednie konfiguracje do wszystkich sieci
GG:16051002

*

Offline CRISSO

• 8
  • to nie miejsce na reklamy
    • Wszytsko o Windows MOBILE - ROM Software
  • Sprzęt: HTC Touch Pro 2
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 03, 2011, 20:02:52 »
Popieram przedmówcę . 15 min  i masz wgrany nowy ROM i jesteś przygotowany na każdą sieć. Wcześniej jeśli masz już jakieś ważne dane na telefonie musisz zrobić ich kopię lub tzw. backup, bo wgrywając ROM wykasujesz wszystko co już masz na na telefonie.
Więcej o wgrywaniu ROMU i Backupach znajdziesz na : www.pdaclub.pl/forum  , a odpowiedni najnowszy ROM na stronach HTC.

[gmod]Jeszcze raz spam linkiem do Twojego forum skończy się banem[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2011, 20:29:53 wysłana przez tomaszkap »
Crisso : Zalecenia i Porady. Nowicjuszy zapraszam na moją stronę.