Mam "diamenta", co dalej?

• 1 Odpowiedzi
  • 685 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline stahura

• 5
Mam "diamenta", co dalej?
« dnia: Wrzesień 25, 2008, 14:17:20 »
Od kilku dni jestem posiadaczem HTC Diamond. Przesiadłem się na niego z Nokii E51 (S60 v3), różnice między systemami są dosyć spore. Jest to pierwsze urządzenie z Windows Mobile jakie posiadłem i mam kilka pytań:

1. Czy konieczne jest wgranie nowego romu (np. użytkownika qsqi) - jakie aspekty przemawiają za wgraniem nowego romu i jak to zrobić (na forum jest sporo tematów o tym i mam pewien mętlik), który rom nagrać?

2. Jakie są konsekwencje wadliwego wgrania romu, czy jest to bezpieczna operacja, czy można nieprawidłowo wgrać rom, co się stanie jeśli np. podczas wgrywania romu wyłączy mi się komputer?

3. Zamierzam kupić futerał (coś w tym stylu: http://allegro.pl/item436382982_super_futeral_pokrowiec_htc_touch_diamond_beyza.html ) i nową baterię, oryginalną HTC 1340MAh, z tylną pokrywką - diament się pogrubi i pojawia problem z dobraniem futerału, orientuje się ktoś gdzie można dostać podobne futerały na powiększonego diamonda?

4. Potrzebuje programu, który pokarze mi jakie aplikacje mam uruchomione w tle i umożliwi ich zamknięcie oraz programu do explorowania plików.

*

Offline qsqa

• 2086
    • KLIKNIJ JEŻELI CHCESZ ŻEBY POWSTAWAŁY NOWE ROMY PL
  • Sprzęt: HD2, Touch Pro 2, Iphone 3G 8GB,
Odp: Mam "diamenta", co dalej?
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 25, 2008, 14:24:55 »
Gratulujemy nowej zabawki  :ok:

Sugeruję jednak przeczytać przyczepione wątki i zadawać konkretne pytania w dedykowanych wątkach - zamykam

qsqa