Mały problem

• 5 Odpowiedzi
  • 634 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mały problem
« dnia: Grudzień 24, 2009, 09:41:18 »
Tak jak napisałem w temacie jest to dość mało istotne ale trochę mnie irytuje ;-). Wszystko jest pokazane na fotkach, postaram się przybliżyć sytuację. Mianowicie w zakładce menu mam 2 takie same wpisy 1 jest zaznaczony 2 odznaczony. Nie mogę teraz nic z tym robić. Może akurat ktoś miał podobny problem i będzie wiedział jak sobie z tym poradzić. Z góry dziękuję.

Nie mogę dodać zdjęć dodaje wiec linki
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5e72d88a8e625c4d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4a07f939b9758e11.html

*

Offline szkic

• 1013
  • Sprzęt: Touch Diamond
Odp: Mały problem
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 24, 2009, 09:45:25 »
o matko ale problem :P
przeinstaluj automape, moze cos da (tylko nie usun i zainstaluj ponownie, a odinstaluj i potem zainstaluj jeszcze raz)

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 24, 2009, 09:48:39 »
No właśnie nie mam nic do tej automapy. Dodam jeszcze ze nie instalowałem nic przed  tym jak się tak zrobiło. No i teraz rodzi sie 2 pytanie jak mam ja odinstalować ;-).
« Ostatnia zmiana: Grudzień 24, 2009, 09:51:21 wysłana przez przemyslowiec »

*

Offline szkic

• 1013
  • Sprzęt: Touch Diamond
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 24, 2009, 10:15:38 »
jak instalowales przez instalator na kompie i active sync. To musisz wejsc w ten sam instalator (tej samej wersji am) i juz dalej powinienes sam se poradzic

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 24, 2009, 10:24:57 »
jak instalowales przez instalator na kompie i active sync. To musisz wejsc w ten sam instalator (tej samej wersji am) i juz dalej powinienes sam se poradzic

Problem w tym, że ja tego nie instalowałem. Zamieniłem sie na ten telefon i Automapa była juz zainstalowana. Dodam, że nie było tak w momencie zamiany. Jakoś tam samo z siebie w/g się to zrobiło choć to mało prawdopodobne ;-/

*

Offline Rysiekm20

• 448
  • Sprzęt: HTC DIAMOND, HTC HERO
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 24, 2009, 10:48:15 »
To zrob HR i juz nie bedzie tego "malego problemu"
Rom Dark Innovation 2