litery zamiast cyfer

• 4 Odpowiedzi
  • 662 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline LuQ

• *
  • 51
litery zamiast cyfer
« dnia: Sierpień 21, 2009, 00:19:27 »
witam, jesli temat byl to z gory przepraszam.

Jesli chodzi o problem:
niby nic nie zmienialem ale zauwazylem ze jak chce pisac sms to zamiast liter wyskakuja mi cyfry.
na qwerty jest ok . nic nie przelaczone, wiec uprzedze pytanie czy wlaczylem tryb numeryczny, kumplowi tez sie to zrobilo dzisiaj rowniez w HTC, czyzby jakis wirus?  :mrgreen:

*

Offline Kiwi0033

• 27
  • Sprzęt: Motorola Milestone
Odp: litery zamiast cyfer
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 21, 2009, 00:47:17 »
To nie wirus :) tez tak kiedys mialem a przyczyna jest jak dobrze pamietam (moge sie mylic) przestawienie czegos odnosnie klawiatury w tweakach:) posprawdzaj co tam zmieniles a na pewno znajdziesz:)

*

Offline LuQ

• *
  • 51
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 21, 2009, 00:49:25 »
wlasnie niby wszystko jest na defaulcie... zmienialem ale zmienilem z powrotem... dziwne..

///edit; niestety to nie to raczej..
« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2009, 00:52:10 wysłana przez LuQ »

*

Offline Kiwi0033

• 27
  • Sprzęt: Motorola Milestone
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 21, 2009, 00:56:36 »
Juz nie pamietam gdzie to bylo bo zamienilem swojego Diamencika na cos innego ale wydaje mi sie ze chodzi o ustawienia unicode w advenced config. Zaleznie od klawiatury i romu ta opcja moze psuc klawiaturke, przynajmniej ja tak mialem...tylko nie wiem czy po wylaczeniu unicode nie bedziesz wysylal ludziom znakow zapytania zamiast polskich znakow, po pristu musisz spawdzic czy to wogole to :)

*

Offline LuQ

• *
  • 51
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 21, 2009, 01:11:37 »
jak narazie jade na brandowanym orange.. bo diamencik ma 2 miechy.. ale sie chyba zdenerwuje i roma jakiegos wrzuce gotowanego.. spokoj bedzie

///zmienilem rom i jestem happy ;]
« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2009, 16:05:26 wysłana przez LuQ »