Lista task'ow na ekranie today

• 5 Odpowiedzi
  • 1111 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Lista task'ow na ekranie today
« dnia: Październik 31, 2008, 13:31:41 »
Dzien dobry,

Czy ktos moglby mi poradzic dobre rozwiazanie pozwalajace wyswietlic liste zadan (tasks) na glownym ekranie (today). Domyslnie jest tylko zegarek, lista polaczen oraz ewentualnie spotkania z kalendarza.

Pozdrawiam,

*

Offline longu

• 760
  • Sprzęt: Garmin-Asus M10, HTC Diamond, SE Xperia Ray
Odp: Lista task'ow na ekranie today
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 31, 2008, 14:07:55 »
Dzien dobry,

Czy ktos moglby mi poradzic dobre rozwiazanie pozwalajace wyswietlic liste zadan (tasks) na glownym ekranie (today). Domyslnie jest tylko zegarek, lista polaczen oraz ewentualnie spotkania z kalendarza.

Pozdrawiam,
Na dzień dzisiejszy jedyne sensowne rozwiązanie to:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=105440.0
Porada nr 1.
Pozdrowionka.
iPaq H3870 -> iPaq H4155 -> Acer n311 -> Asus P535 -> HTC Diamond -> Garmin-Asus M10 -> SE Xperia Ray

*

Offline Morze

• 16
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 31, 2008, 23:10:04 »
Cześć,

Dzisiaj kupiłem swego diamonta i jestem jak na razie bardzo zadowolony, ale jest jeden wręcz dla mnie podstawowy mankament. Kupiłem ten telefon bo chciałem mieć przy sobie kalendarz i ToDo list czyli taski. Mój standardowy outlook(Laptop) posiada duzooo tasków nawet na za 2 lata :) I po synchronizacji, telefon pokazuje te wszystkie zadania. Natomiast ja chcę żeby pokazywał tylko taski te co mam wykonać dzisiaj. Outlook duży ma taką opcję, a o komórce zapomnieli. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże w tym problemie.

Pozdrawiam

*

Offline szkic

• 1013
  • Sprzęt: Touch Diamond
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 01, 2008, 01:01:07 »
mnozesz ustawic np na ekranie second today na ile dni w przod ma ci pokazywac zadania...

*

Offline Morze

• 16
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 01, 2008, 13:13:58 »
mnozesz ustawic np na ekranie second today na ile dni w przod ma ci pokazywac zadania...

Dzięki za szybką odpowiedz:)

Czytałem w faq o tej aplikacji. Ściągnąłem ją i zainstalowałem, tylko nie wiem co mam dalej zrobić, żeby był taki fajny secondtoday na pulpicie.

Bardzo proszę o nie śmianie się ze mnie, tylko pomoc, bo jestem nowicjuszem w tych sprawach, a nie znalazłem odp. na moje pytanie na forum.

Jeszcze raz dzięki za poprzednią odp. i proszę o najlepiej instrukcje w jęz. Polskim :)

Pozdrawiam

*

Offline Morze

• 16
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 02, 2008, 10:41:34 »
Już wiem jak to zrobić, ściągnąłem sobie Spb Diary v2.5.0 i teraz w today mam genialne zarządzanie taskami i kalendarzem, co w mojej opini zwiększy moją produktywność i skuteczność.

Pozdrawia szczęśliwy posiadać diamentu.