konfiguracja G-config

• 6 Odpowiedzi
  • 1004 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kilabdg

• *
  • 72
  • elektronik
    • Społeczność Touch Diamond
  • Sprzęt: HTC Diamond Touch
konfiguracja G-config
« dnia: Wrzesień 22, 2009, 16:46:48 »
witam serdecznie! mam pytanie. czy wie ktoś jak skonfigurowac g-config? bo  pojawia się jakas informacjai nie wiem jak dodać własny program do konfiguracji... rr

*

Offline mike1986

• 1732
    • Windows Revolution
  • Sprzęt: HTC Magic
Odp: konfiguracja G-config
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 22, 2009, 16:48:56 »
Mogłeś napisać do mnie na gg  :P Jak uruchomisz to daj "add new application" czy jakoś tak. Program się zamknie. Wejdź do programu, który chcesz dodać do listy obracanych. Włóż rysik do zatoczki. Gotowe.

*

lipalipski

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 22, 2009, 16:49:03 »
Klikasz, dodaj. Otwierasz wybrany program (ten, w którym rotacja ma działać) i wyjmujesz rysik. Czekasz. Koniec.

*

Offline wslQ

• 23
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 28, 2009, 15:51:28 »
A czy ktoś może wie jak przyspieszyć działanie Gyratora? Posiadam ROM oryginalny ERY i niestety... G działa np. w przypadku smsów, ale zaraz po uruchomieniu. Później przy uruchomionym np. mediaplayerze smsy się obracają, ale klawiatura znika i pojawia dopiero po dłuuuższej chwili. Nie działa to także tak szybko jak w przypadku oryginalnego rotatora np. przy obrocie zdjęć czy Opery...

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 24, 2009, 11:52:54 »
A wie ktoś jak usunąć dodaną pozycję z G-config? Ewentualnie gdzie w rejestrze można to znaleźć?

*

Offline bambucha1988

• *
  • 77
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 24, 2009, 12:58:04 »
usunąć możesz poprzez przytrzymanie rysika na funkcji której nie chcesz a pózniej wyskoczy okienko Remove i SR i po kłopocie ;)

« Odpowiedź #6 dnia: Październik 24, 2009, 17:35:44 »
super dzięki wielkie