KLAXON-"podwójne" budzenie

• 2 Odpowiedzi
  • 846 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

KLAXON-"podwójne" budzenie
« dnia: Październik 15, 2008, 22:00:15 »
Witam,

mam problem z aplikacją KLAXON - jak ustawię w niej budzenie na dowolną godzinę, to automatycznie ustawia mi "budzik systemowy" na godz. 6.00. Efekt jest taki, że jak np ustawię budzik na 6.30 w klaxonie, to najpierw budzi mnie o 6.00, a dopiero potem o 6.30. Odinstalowałem KLAXONA i zainstalowalem ponownie, ale nie pomogło. Dodam, że przed zrobieniem HR miałem zainstalowanego KLAXON'a i działał normalnie. Czy ktoś może mi pomóc? Mam już dosyć wstawania codziennie o 6.00 ;)

*

Offline Klusek

• 1410
    • http://www.pdaclub.pl/info.php?id=6656
  • Sprzęt: Xperia Arc S
Odp: KLAXON-"podwójne" budzenie
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 15, 2008, 22:38:18 »
Jaką masz wersję Klaksona? Najnowsza wersja ma numerek 2.0.0.20 i przy włączonej integracji z TF3D budzik systemowy się nie włącza, bo Klakson chwilę przed godziną alarmu go po prostu wyłącza. Masz dwa wyjścia, jeżeli masz starszą wersję Klaxona to wyłącz integrację z TF3D lub ściągnij nowszą wersję :)
Sony Xperia Arc S powered by:
FXP208 - CM10

Odp: KLAXON-"podwójne" budzenie
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 16, 2008, 17:10:33 »
Jaką masz wersję Klaksona? Najnowsza wersja ma numerek 2.0.0.20 i przy włączonej integracji z TF3D budzik systemowy się nie włącza, bo Klakson chwilę przed godziną alarmu go po prostu wyłącza. Masz dwa wyjścia, jeżeli masz starszą wersję Klaxona to wyłącz integrację z TF3D lub ściągnij nowszą wersję :)

dzięki za odp, miałem odznaczoną tę opcję. Zaznaczyłem i poczekam do jutra do 6.00 (nie chce mi siezegarka przestawać ;)