A na co mike ma odpowiedzieć?

"Ehh.. no i niestety Twoje ROMy wyjątkowo nie lubią mojego diamenta. Wersja z manila działała mi fatalnie a w przypadku wersji clean jest nie lepiej.
Po pierwsze muszę się pobawić PagePoolem bo czas w jakim pojawia mi się dialer, gdy ktoś do mnie dzwoni jest po prostu rekordowy! Mijają 2-3 sec i zaczyna mi migać kółko.. po 5 sekundach słyszę dźwięk a po kolejnych 7 pojawiają mi się suwaki. Masakra !! Mam znajomego co dzwoni max 10sec i tym sposobem nie udało mi się dziś 2 razy odebrać od niego rozmowy
Po drugie ROM miał być pod SBP Mobile Shella... czyli mile widziana stabilność i odpowiedni zapas pamięci. Start jest bardzo ładny i zostaje naprawdę dużo wolnych zasobów. Niestety po niecałym dniu robi się 22MB wolnego. Dziwny wyciek....
Swoją drogą SBP Mobile Shell wysypał mi się już 2 razy na tym ROMie... wcześniej miałem przeładowany po uszy Energy ROM i śmigało wszystko elegancko pomimo 9MB wolnego RAMU )
Pomimo tego, że jest to wersja clean brakuje mi kilku opcji ale może gdzieś przegapiłem:
1. Quick GPS - przydatny chyba każdemu
2. Nie doszukałem się w ustawieniach systemowych opcji określania co ma robić długie przytrzymanie czerwonej słuchawki - w ogóle mam wrażenie że czegoś jeszcze brakuje
3. Mógłby też być PIM Backup ale to lajt każdy może dograć na szybko
4. Przydał by się jakiś startowy porządek w ikonach. 10min stracone na sprzątanie
5. Nie mogłem też znaleźć takie przydanej funkcji w eksploratorze jak wyślij skrót do programów - nie wiem czy to kwestia buildu windy czy to gdzieś przenieśli, czy znikło na szczęście w TC można nadal:P
Plus jest taki, że dobrze współgra z Radiem 15.25 i póki co wszystko działa (GSM, BT, GPS, kamera, g-sensor).. no i podoba mi się bardzo wersja kolorystyczna gloss black
Tylko tak naprawdę muszę naprawić to opóźnienie w dzwonieniu i będzie dało się używać normalnie"
to było do mnie?