kabel MDA IV

• 4 Odpowiedzi
  • 668 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kabel MDA IV
« dnia: Lipiec 15, 2009, 19:19:35 »
Witam, chciałem sie zabierać za wgrywanie ROMU ale mam wątpliwości co do kabla, otóż dokupiłem go sobie do mojego telefonika, no i jego końcówka różni sie nie co od np. końcówki od ładowarki ( końcówka od ładowarki z 3 stron jest prosta a z jednej taka po łuku, a ten mój kabel z góry i z dołu jest prosty, a na bokach łuki (jeden łuk za dużo)), niby wszystko przy synchronizacji AS działa, programy instalowałem tez przez ten kabel działają. No ale zawsze jakaś wątpliwość jest. Mogę wgrywać bez obawy ROM?? Pozdrawiam:)

*

Offline Rysiekm20

• 448
  • Sprzęt: HTC DIAMOND, HTC HERO
Odp: kabel MDA IV
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 15, 2009, 19:26:11 »
Najlepiej wgraj z Internal Storage
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=105440.0 , punkt 34
Hardspl juz masz rozumiem.
Rom Dark Innovation 2

*

Offline radzix27

• **
  • 246
  • Sprzęt: Sony Ericsson XPERIA™ X1i
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 15, 2009, 19:59:52 »
Mój kabel od Diamonda się rozwalił (końcówka przy wyciąganiu kabla z telefonu została w gnieździe telefonu) od tamtej pory zarówno w do komputera jak i ładowarki używam zwykłego kabla miniUSB, który dostał mój brat do MP3'ki ;) A teraz używam kabla miniUSB od drukarki HP i również wszystko śmiga ;)

> ROM: SGXU Infinite
> RadioROM: 1.14.25.55

*

Offline maciek20038

• *
  • 52
  • Sprzęt: SPV M 3100 Htc Diamond
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 15, 2009, 20:03:10 »
bo kazdy kabel mini usb pasuje ,Zmienia sie jakbys chcial podłaczyc słuchawki z mini usb to juz nie zadziałają:)

*

Offline kmaro

• 366
  • Używaj GOOGLE rece nie bedą bolały:P
  • Sprzęt: przejściowo SE W705
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 15, 2009, 20:34:13 »
Nie ma się czego obawiać sam używam innego kabelka niż oryginalny jak i końcówka od oryginalnego kabla jak i te od standardowego mini są tak zrobione by pasowały do złącza jakie jest np w diomondzie, śmiało też romy i programy nim wgrywam.