Witam,
chciałem pobawić się zrobienie ROM'u dla mojego Dimonda, jednak nie mogę znaleźć jakiegoś HOW-TO, interesuje mnie oryginalny ROM HTC, najlepiej jakby był polski. Tylko tutaj z tego co wiem to WM 6.1 nie miał polskiego języka dopiero spolszczenie to naprawia, a mnie interesuje żeby już to oryginalnie, bo zdaje mi się że WM 6.5 ma już polski oryginalnie, dlatego prosiłbym o linki do ROM'u 6.5 oryginalnego, tylko już bez radia bo znajomy twierdzi, że jak wszystko działa to lepiej radia nie ruszać.
Aby troszkę skrócić swoją prosbę, żeby każdy zrozumiał o co chodzi to tak. Proszę o:
1. link do jakiegoś HOW-TO robienia własnych ROMów
2. jakiś polski, najlepiej oryginalny ROM do Diamonda, no i najlepiej jak coś z serii 6.5 (nie znam się dlatego to zdanie dla znawców może wydawać się śmieszne)
To co chciałbym uzyskać to stabilny i szybki system.. Wiem, może i są takie ROM'y ale mój oryginalny PLAY działa całkiem OK przynajmniej dla mnie, nie mam z nim problemów, a widzę pod każdym ROM'em że coś jest nie tak, a to bateria, a to słuchawki bluetooth. Dlatego chciałbym stworzyć swój rom i dodać do niego tylko to czego ja potrzebuję, a wyrzucając tylko kilka pozycji, bez większych zmian w system. Jednak podoba mi się ta wersja Windows Revolution Titanium i chciałbym uzyskać właśnie taki wygląd, i zakładam, że właśnie taki będzie w ROMie 6.5 jeśli nic nie będę zmieniać...