Jak wybudzać telefon poza głównym włącznikiem on/off

• 33 Odpowiedzi
  • 10292 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Jak wybudzać telefon poza głównym włącznikiem on/off
« Odpowiedź #30 dnia: Luty 02, 2009, 21:29:17 »
Chlopaki to o czym autor tego postu napisal WCALE nie uwazam za smieszne i za powod to tak durnych odpowiedzi ... Tak czy tak temu niewygodnemu guzikowi MOWIE STANOWCZE NIE!

A ja właśnie używam WYŁĄCZNIE klawisza on/off i jest to dla mnie najbardziej wygodny sposób. Jedno lekkie wciśnięcie i mam Diamonda gotowego do pracy. Nie tracę czasu na jakieś skomplikowane blokady, kombinacje klawiszy czy czujniki oświetlenia.
Pzdr

*

Offline wozny87

• 298
  • Istniejemy, póki ktoś o nas pamięta.
  • Sprzęt: HTC HD2 (Leoś)
« Odpowiedź #31 dnia: Luty 03, 2009, 09:54:31 »
Zainstalujcie DiamondTweka
http://www.idg.pl/ftp/mobile_2435/Diamond.Tweak.0.5.3..HTC.Diamond..html
Zakładka 4.1 - Automatyczna blokada urządzenia (ustawić na włączone)

Od tego momentu po wciśnięciu ON/OFF Diamond będzie zablokowany. Nie będę się rozpisywał ile płynie z tego korzyści bo pisałem już wiele razy.

pozdrawiam
ROM: HyperDroidGBX v9
RADIO: 2.15.50.14
OPERATOR: PLAY

« Odpowiedź #32 dnia: Luty 06, 2009, 16:55:16 »
Jeśli chodzi o Diamonf Pro to poza tym niezbyt szczęśliwym wyłącznikiem możesz wysunąć klawiaturę nawet nie do połowy i też się odblokuje ale zgadzam się że przydałaby się kombinacja klawiszy

pzdr
marek

« Odpowiedź #33 dnia: Luty 19, 2009, 15:41:14 »
mnie tez wkurza niewygodny przycisk power (ciezko go wyczuc palcem) ale poradzilem z tym sobie w ten sposob ze przy wyciaganiu telefonu z kabury przeciagam palcem wzdluz gornej krawedzi i sie odblokowuje bo przycisk ten dziala niemalze na dotyk i wcale nie trzeba go wciskac do konca. pozdrawiam

ps. przejezdzanie palcem rozpoczynam od lewego rogu:)