HTC - Problem z Kartą Pmięci podczas wrzucania plików(?)

• 1 Odpowiedzi
  • 870 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

HTC - Problem z Kartą Pmięci podczas wrzucania plików(?)
« dnia: Czerwiec 19, 2011, 13:54:32 »
Witam , zacznę od tego że przepraszam jeżeli taki temat był , ot po prostu nie wiem jakie tagi wpisywać by znaleźć odp. na moje pytanie:p A problem polega na tym , że od 2 dni jestem "szczęśliwym" posiadaczem HTC Diamond Touch, gdy wczoraj chciałem wgrać sobie z kompa pliki na HTC'ka komp jakoś przymulił i tak jakby usunął wszystkie pliki z karty pamięci, były tylko 2 foldery o nazwach złożonych z kwadratów i kropek...:p Szwagier od którego odkupiłem telefonik powiedział żebym sformatował kartę i będzie cacy. Fakt , foldery zniknęły , ale teraz nie da się nic wgrać na telefon , wyskakują błędy o "głębokości ścieżki" czy jakoś tak...Poza tym faktem telefon śmiga , nie ma żadnych błędów. Wie ktoś co muszę zrobić bym mógł spokojnie wgrywać sobie pliczki na kartę? Z góry dziękuję z pomoc:)

*

Offline wlodar1234

• 27
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Mini 2
Odp: HTC - Problem z Kartą Pmięci podczas wrzucania plików(?)
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 19, 2011, 16:05:09 »
Zrób HR+ format IS (wciśnij zmniejszanie głośności + kółko + reset. Gdy wyświetli się lista opcji, wybierz klawisz zmniejszania głośności). I jak wyświetli Ci się "Press Vol Up To Boot" wciśnij klawisz zwiększania głośności.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 19, 2011, 16:12:55 wysłana przez wlodar1234 »
Aktualnie: SGM 2 (CM 10.1)
Było:HTC Himalaya , Magician, Wizard, Touch Diamond; FSC Loox 720, SE C702; Nokia E51, 5530XM, 5800XM HP ipaq 6815; Touch Dual, SE K510i, K550i;