HTC DIAMOND

• 3 Odpowiedzi
  • 569 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

HTC DIAMOND
« dnia: Lipiec 18, 2009, 16:24:34 »
Witam! Od kilku dni jestem posiadaczem ciekawego telefonu htc diamond, ma on wgrany system Windows Mobile 6.1 jednak wszystko jest w jezyku francuskim  :O troche ciezko obsluguje sie przez to telefon i nie za bardzo rozumiem znaczenia jakis 95% slow ktore widze na wyswietlaczu. znacie jakies sposoby na zmienienie jezyka w takim przypadku na polski albo chociaz na algielskim? gdzies czytalem ze mozna to zrobic jakims konfiguratorem microsoftu ale brak mi szczegulow na ten temat. prosze o pomoc

*

Offline studentk

• 505
  • Sprzęt: Motorola Defy, Samsung SGS, iPad
Odp: HTC DIAMOND
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 18, 2009, 16:31:02 »
Masz rację, brak "szczegulow" jest niepokojący i uniemożliwia zmianę języka. Bo niby na jaki?

*

Offline serek

• 474
  • Sprzęt: SG Note + EEE 1215N
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 18, 2009, 17:32:09 »
Z algielskim może być problem. Na niaimiecki łatwo zmienić. O ploskim możesz zapomnieć.

Tak na serio, po prostu zmień ROM. Nie jest to trudne, ale musisz spędzić trochę czasu by wiedzieć co robić i nie popsuć przy tym Diamonda.
MDA III->SPV M3000->Dell Axim x50v->SE P990i->O2 Exec->HTC Kaiser->HTC Diamond->HTC Leo->Samsung Galaxy Note

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 18, 2009, 17:41:53 »
Tak trzeba zmienić ROM, ale najpierw przeczytaj wątki przyklejone w tym dziale gdzie przeniosłem !! Póki tego nie ogarniesz to nie próbuj. Jak sobie nie poradzisz to na PW poproś innego klubowicza, który posiada Diamonda. Zamykam
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G