Witam wszystkich jestem nowym posiadaczem HTC Diamond już posiadałem pare tel na WM oraz na symbianie ale ten co teraz strasznie mnie irytuje w sumie to funkcja Wi-fi wgrałem ROM v 4.0 wersja ERA - LITE, Radio Rom 07 i jest tak ze podłącza mi siec wi fi jest status podłączony pogode mogę aktualizować czasami czasami nawet otwiera strony w przeglądarce ale max 2 zakładki otworzy i koniec nie idzie dalej a niby status ma ze sygnał b.dobry nadmienie ze posiadam sieć z zabezpieczeniem WPA oraz kanał 11 zauważyłem ze jezeli wyłącze hasło w routerze net jakoś chodzi na diamondzie jeżeli podłącze diamonda pod laptopa który chodzi na łączu wi-fi tezch chodzi necik na diamondzie nie mam pomysłu jak zrobić aby daimond miał cały czas jak jestem w domu bezproblemowy net a i jeszczde jedno jak wyłączyc funkcje aby HTC Dia.. łączył sie tylko za pomocą wi-fi a nie próbował zmieniać połączenia na E pozdro i proszę o pomoc
Ps.: moze ktoś podać mi stronki gdzie można pobrać Automape EU lub tomtoma 7 oczywiście tylko w celach edukacyjnych