Witam!
Wiem,że to już było ale jest tego tyle, że niesposób znaleźć właściwy post i jest 100000 różnych odpowiedzi.
CHODZI MI O DIAMOND KUPIONY W ORANGE
1.Po pierwsze chce zmienić tą bardziwną pomarańczową nakładkę...nie wiem jak można tak spieprzyć telefon, a najbardziej wkurza mnie ten badziewny zegar analogowy na pół ekranu z którym nic nie można zrobić...
-czy trzeba wgrać nowy rom? mam standartowo 1.93 bodajrze...touchflow3d config wesja 067 nie działa, a jak zainstaluje starsza wersję to nie ma opcji change themes. Dodam,że chcałbym stanardowy temat od diamonda...poza tym czy jak wgram nowy rom to strace jezyk polski i gwarancje?bo tez jest kilka roznych odpowiedzi
-chciałbym jeszcze zmienic ustawienia "idz do" w prawym dolnym rogu ekranu. Standartowo mam tam tylko nowa wiadomośc i aparat
-po trzecie jak nie odbiore telefonu albo dostane wiadomosc to wyswietla mi sie tylko to malutkim znaczkiem u gory i w munu polaczen na dole...nie mozna zrobic tak jak w nokii zeby na ekranie głownym bylo napisane duzymi literami "masz nowa wiadomosc", albo "masz nieodebrane polaczenie"...
-aha i jeszcze jedna...aplikacja light saber tez mi nie działa (to ta w ktorej ruch telefonu powoduje dzwieki swietlnego miecza z gwiezdnych wojen

poza tym wszystko gra tylko baterie musze codziennie ladowac

chetnie pogadalbym z kims kto ma ten telefon i dobrze sie na nim zna...bo odpowiedzi na forum sa bardzo rozne od roznych osob.
wiec jak ktos chce pomoc i ma ochote pogadac to niech poda numer gg albo przesle mi maila na kdx@o2.pl