Siemka!
Jestem zielony w sprawach PDA a napalilem sie na Diamonda, wiec mam kilka (moze glupich) pytan
1.Czy moze mi ktos podac wymiary wyswietlacza w mm bo jakosc cale mi nic nie mowia...
2.Niewiecie czasem czy jest jakas aplikacja dzieki ktorej Diamond obsługiwalby Flash na stronkach (wyswietlal filmiki)
3.Czy jest jakis program dzieki ktoremu mozna uzywac Diamonda jako pilot do TV?
4.Czy w GPS do polaczenia sie z satelita potrzeba interntu czy mozna tak jak w niektorych nokiach pobierac sygnal bezposrednio z satelit?
5.Czy telefon obsuguje pliki typu jad. jar. lub sa moze do tego jakies programy??
Z gory dzieki za odp, pozdrawiam!
1. Nie chce mi się szukać tych wymiarów, 2.8" przekątnej, zamień sobie na cm i mniej więcej będziesz wiedzial, jak nie to ekran ma znając życie identyczne wym. jak ine pda z 2.8" tego producenta.
2. Opera 9.5 obsługuje flash
4. to jest aGPS, chcesz to łączy się z internetem, żeby ustalić położenie satelit i szybciej złapać fixa, nie chcesz, nie łączy się.
3. nie ma irdy, więc to niemożliwe.
5. są.
I teraz po pierwsze szukaj, po drugie zastanów się, czy potrzebujesz takiego urządzenia... to tak jakby ktoś kubował supersportowy samochód i się pytał, co to jest takie okrągłe, które się kręci przed fotelem.