HTC Diamond: pytania i odpowiedzi

• 1050 Odpowiedzi
  • 334001 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Mystik

• **
  • 129
    • http://neo.mystik.alfatel.pl
  • Sprzęt: HTC Diamond :)
Odp: HTC Diamond: pytania i odpowiedzi
« Odpowiedź #120 dnia: Lipiec 06, 2008, 18:42:37 »
dzwonek BT tylko pojawia sie  ze moge MMS SMS @ :mad: walcze z tym 2 tygodnie i nic
pozdr
rafal
Czyżby po iPhonie również HTC stwierdziło, że BT to owszem, ale tylko do słuchawek? :/

pozdrawiam

*

Offline slawrumia

• 3932
  • The Best Game UT3
    • filmiki
  • Sprzęt: Galaxy s4 96GB
« Odpowiedź #121 dnia: Lipiec 06, 2008, 19:53:06 »
Witam wszystkich nawiedzonych i jeszcze raz prosze o rozwiazanie problemu z BT  dziala poprawnie ze sluchawka bezprzewodowa jak ktos wysyla cos do mnie to BT sie widza  lecz nic nie dochodzi jak ja chce wyslac to widzi inny fon lecz nie pojawia sie ikona ze moge wyslac np dzwonek BT tylko pojawia sie  ze moge MMS SMS @ :mad: walcze z tym 2 tygodnie i nic
pozdr
rafal
co do wysylania przez BT to Total commander 2.5
http://www.ghisler.com/pocketpc.htm

co do odbierania jesli urządzenia nawiazały połaczenie powinienes odbierac bez dodatkowych programów
Mda II --> Mda Pro --> Toshiba G910 --> HTC Diamond --> SE Xperia X1 --> Asus P565 --> OmniaHD i8910 24GB --> IPhone 3G  --> Nokia N810 --> i780 --> Galaxy s --> IPhone 4 32GB --> Galaxy Note 80GB exFAT -- Galaxy s4 96GB

*

Offline Jasiu

• *
  • 70
« Odpowiedź #122 dnia: Lipiec 06, 2008, 22:42:26 »
Przez BT mozna wysylac i  odbierac, sam dzis to sprawdzalem

*

Offline kayin

• 35
« Odpowiedź #123 dnia: Lipiec 07, 2008, 08:55:16 »
Niepokoi mnie jedna rzecz.Na filmikach na youtube zauważyłem że pogłaśnianie z boku jest tylko czterostopniowe.Jak to się ma do słuchania muzyki i czy można ustawić głośność na różnym poziomie?

*

Offline batman

• 18
    • www.chelatacja.pl
  • Sprzęt: HTC DIAMOND
« Odpowiedź #124 dnia: Lipiec 07, 2008, 17:48:55 »
 :mad: Jasiu prosze wejdz w album zdiec wcisnij menu i send  i u mnie  mam 5 zakladek
1 sms/mms
2outlook e-mail
3 mms(sms/mms)
4  voice mail (sms/mms)
5   setup e-mail   i nie ma zakladki BT   a w settingu sprawdzalem mam wlaczony BT a zestaw bezprzewodowy widzi
pomocyyyyyyyyyyyyyy :mad: :mad:

*

Offline Jasiu

• *
  • 70
« Odpowiedź #125 dnia: Lipiec 07, 2008, 18:02:40 »
1 Uruchom explorator plikow
2 Kliknij na pliku i przytrzymaj
3 wybierz print via Bluetooth
5 w prawym rogu menu (search Devices)
6 a jak znajdziesz odbiorce to zaznacz i w prawym dolnym rogu menu(send file)

Prosze :)

« Odpowiedź #126 dnia: Lipiec 07, 2008, 18:24:03 »
Jasiu ale ty mu karzesz drukować a chodzi chyba o przesłanie pliku lub zdjęcia - Batman postępuj jak pisze Jasiu ale zamiast "print via Bluetooth" wybierz "beam file" i dalej tak samo. U mnie przesyła i zdjęcia i każde inne pliki. Pozdrawiam
Sprawdziłem sposobem  Jasia też idzie bez problemu. Sorry Jasiu :D
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2008, 18:30:25 wysłana przez bigted »

« Odpowiedź #127 dnia: Lipiec 07, 2008, 19:39:30 »
O ile dobrze pamiętam, 'beam' to wysyłanie przez podczerwień, a nie BT.

*

Offline batman

• 18
    • www.chelatacja.pl
« Odpowiedź #128 dnia: Lipiec 07, 2008, 19:55:48 »
JASIU BIGTET   jestescie wielcy bardzo dzieki ale tak na marginesie to jest pierwszy moj fon z tak zamotanym BT poprzednio eten i tam byla bajka
jeszcze raz dzieki :D

« Odpowiedź #129 dnia: Lipiec 07, 2008, 20:48:07 »
Witam czy można ściągać pliki z stron internetowych takich jak rapie share czy megaupload czy potrzebny jest do tego jakiś program wielkie dzięki za odp

*

Offline rymi

• 636
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond 2 [WM6.1 Polish]
« Odpowiedź #130 dnia: Lipiec 08, 2008, 08:27:25 »
O ile dobrze pamiętam, 'beam' to wysyłanie przez podczerwień, a nie BT.

Dobrze pamietasz to z czasow "prawie tylko podczerwieni" [slowko prawie uzyte, bo juz sie pojawialo BT, ale beam sluzylo tylko nadal dla podczerwieni], ale teraz prawie zaden nowy pocket nie ma juz podczerwieni i to beam dotyczy teraz BT.
HTC Touch Diamond 2 - WM6.1 Polish [ehh znowu tyle gram :/ - 120g] MicroSDHC 16GB SanDisk + Compaq iPAQ H3970 MMC 512MB Transcend

« Odpowiedź #131 dnia: Lipiec 08, 2008, 08:52:44 »
Rymi, rzeczywiście ja już stary jestem :) pamiętam jeszcze czasy gdy się przytulało do siebie telefony, żeby po IR dzwonek beverly hills cop' zgrać od kumpla :)

*

Offline horde

• 2638
  • Sprzęt: Lg 2x, SGS3
« Odpowiedź #132 dnia: Lipiec 09, 2008, 08:33:16 »
Mam pytanie do uzytkownikow, ktorzy przesiedli sie z Kaisera,Touch Dual itp czyli urzadzen opartych na chipsetach Qualcomma MSM7200 and MSM7500, jaka jest roznica w szybkosci dzialania systemu, miedzy tymi pda, a Diamond'em, ale nie tylko TouchFlo, ale przy generowaniu, wyswietlaniu map w programach nawigacyjnych typu AM, w grach gdzie steruje sie za pomoca dotyku ekranu itp.?

*

Offline Tigro

• **
  • 129
  • Sprzęt: HTC Diamond
« Odpowiedź #133 dnia: Lipiec 12, 2008, 13:02:10 »
OK, teraz moje kilka pytań :)

1. Jak wygląda żywotność baterii przy używaniu:
a) małym (kilka SMSów dziennie, nic więcej)
b) średnim (to co powyżej + kilka kilkominutowych rozmów)
c) dużym (muzyka, gry, aplikacje i to co powyżej)
2. Czytałem, że niektórzy narzekają na straszną powolność działania WM w "gołym" trybie (w miejscach, gdzie nie ma TF3D) - zgadzacie się z tym? I co należy rozumieć przez "straszną powolność"? Urzędowałem kiedyś na Windows Mobile i muszę powiedzieć, że prędkość działania mi bardzo pasowała (na Mio339) - czy tutaj jest więc gorzej?
3. Aparat - słyszałem, że "po prostu jest", ale to też mocno subiektywne odczucie. Nie potrzebuję lustrzanki cyfrowej, chcę mieć coś podobnego jak mam obecnie w W810i - taka jakość zdjęć mi absolutnie wystarcza. Czy taką tutaj zauważę?
4. Muzyka - ludzie też narzekają, że odtwarzanie mogłoby być bardziej dopieszczone. Czy więc jakość muzyki jest naprawdę kiepska, czy to tylko narzekania związane z odtwarzaczem?
5. Jak wygodnie pisze się wam SMSy? O ile dobrze mi się wydaje, pisanie na pełnej QWERTY jest raczej bez sensu - na którym więc trybie piszecie i jak wypada prędkość w porównaniu do np. T9 w "normalnych" (nie-dotykowych) telefonach?
6. Jak przedstawia się wydajność? Nie benchmarkami człowiek żyje, więc pytam o wydajność w "normalnych" aplikacjach, grach, czy samym użytkowaniu. Jakieś ściny? Jak długie? W jakich momentach?
7. Głośność rozmów - na to też niektórzy narzekają. Macie problemy ze słyszeniem rozmówcy bądź vice versa? Aktualnie, w W810i jest to najbardziej denerwująca sprawa - będąc na dworze, czy w miejscu, gdzie ludzie ze sobą rozmawiają, nie ma praktycznie możliwości usłyszenia drugiej strony (sterowników dźwięku nie wymieniam, bo mam zamiar zmieniać telefon właśnie na Diamonda).
8. Zdarzają się samo-wyłączenia? Takie coś (i utrata danych przy okazji) było głównym powodem, dla którego sprzedałem mojego Mitaca.
9. Jak wygląda sprawa przystosowania telefonu do obsługi palcem? Da radę większość "szybkich" spraw (SMS, telefon, muzyka) obsłużyć bez wyjmowania rysika (i najlepiej jedną ręką)?

Będę bardzo wdzięczny za odpowiedzi - następna garść pytań coming soon (czyt. jak tylko jakieś sobie przypomnę) ;)

*

Offline rafikkkk

• **
  • 236
  • Sprzęt: HTC TOUCH HD + 8GB microSD, HTC TOUCH DIAMOND
« Odpowiedź #134 dnia: Lipiec 12, 2008, 21:23:27 »
OK, teraz moje kilka pytań :)

3. Aparat - słyszałem, że "po prostu jest", ale to też mocno subiektywne odczucie. Nie potrzebuję lustrzanki cyfrowej, chcę mieć coś podobnego jak mam obecnie w W810i - taka jakość zdjęć mi absolutnie wystarcza. Czy taką tutaj zauważę?

Co do aparatu moim skromnym zdaniem posiadajac k750i,w810i,k800i HTC DIAMOND wypada najlepiej jedyna wada to brak flesza ale przy dobrym oswietleniu jak na telefon PDA jest rewelacyjnie! Tutaj masz kilka przykladow:
                                                                       http://www.flickr.com/photos/28152663@N07/

pozdrawiam...
"Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest" Jan Paweł II

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #135 dnia: Lipiec 14, 2008, 13:07:07 »
wątek nadaje się do przyklejenia. Przyklejam.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

« Odpowiedź #136 dnia: Lipiec 14, 2008, 15:09:35 »
przepraszam ale jestem kompletnie zielony mam HTC II i nie mogę sobie z nim poradzić może ktoś pomoże ? proszę pisać GG 5127755

*

Offline Modrzew

• **
  • 150
  • Sprzęt: dell x30 >uniwersal> hermes > kaiser >diamond>SGS
« Odpowiedź #137 dnia: Lipiec 14, 2008, 18:36:35 »
przepraszam ale jestem kompletnie zielony mam HTC II i nie mogę sobie z nim poradzić może ktoś pomoże ? proszę pisać GG 5127755

Ja ci proponuję najpierw poczytać a później zadawać pytanie, na pewno znajdziesz tu odpowiedzi na swoje pytania.

*

Offline Tigro

• **
  • 129
« Odpowiedź #138 dnia: Lipiec 14, 2008, 22:03:54 »
Odpowiedziałby ktoś z posiadaczy Diamond'a na moje pytania? Byłbym naprawdę bardzo wdzięczny :)

*

Offline horde

• 2638
  • Sprzęt: Lg 2x, SGS3
« Odpowiedź #139 dnia: Lipiec 14, 2008, 22:44:51 »
No jakos uzytownicy Diamonda nie kwapia sie z odpowiedzia :)
Pewnie trzeba bedzie samemu sie przekonac ;)

*

Offline gszech

• *
  • 59
« Odpowiedź #140 dnia: Lipiec 15, 2008, 11:04:23 »
Moje odpowiedzi :)
1. Co do bateri to nie powiem, bo co chwile podlaczam Diamonda do Laptopa wiec sie laduje Ciagle. Moge powiedziec cos odnosnie ladowania ... mialem K850i i nie chcial za nic sie naladowac kiedy byl podlaczony pod Lapa. Diamond robi to bardzo szybko. Aczkolwiek czuc ze bateria sie troche nagrzewa... (moze dlatego ze nowa.. sam nie wiem)

2. W standardowej sersji oprogramowania telefon faktycznie dziala wolno (szybkosc porownal bym do SE P1i) ponoc w nowej wersji softu sporo poprawiono jezeli chodzi o szybkosc dzialania . Jak wgram to napisze czy faktycznie widac roznice. Wgralem dzis TomTma ver. 7 i szybkosc dzialania mi odpowiada (mam mape UK). Mialem niedawno normalna nawigacje TomTom GO 520 i samo urzadzenie ladowalo sie i dzialalo znacznie wolniej niz to co mam teraz wgrane na Diamondzie.

3. Jesli chodzi o aparat to specem nie jestem ale roznice w jakosci zdjecia potrafie zobaczyc. Duzy minus to brak flesha i malo opcji trybu robienia zdjec (w porownaniu do K850i) aczkolwiek sama jakosc zdjec wg mnie jest OK a nawet zdjecia wygladaja calkiem dobrze. Fajny jest patent z robieniem zdjec. dotykasz lekko przycisku "OK" aparat ustawia ostrosc potem dociskasz klawisz i maszfotke. Szybkosc dzialania aparatu wg mnie jest w normie.  Jak bym mial porownac zdjecia wykonane z K850i i Diamond to (zakladajac ze zdjecia robie w dobrzym swietle) sa one podobne.. K850i wg mnie wcale nie mial rewelacyjneo aparatu i zdjecia robione w 5MB pixeli byly niewyrazne takie jakby malowane farba olejna :)... jak chcecie to moge podac kilka przykladow zdjec zrobionych z K850i i Diamonda :)

4. Muzyka... heh spodziewalem sie troche lepszej jakosci ... nie wiem czy to moj model (mam pecha jesli chodzi o glosniczki w tel) ale jakosc wg mnie jest srednia. Puscilem sobie wczoraj kawalek Dance... i dzwiek byl bardzo metaliczny :( przy najglosniejszym ustawieniu glosniczka. Jak sie troche wyciszy to jest OK. wg mnie jakosc glosniczka zew jest poprostu nie najlepsza...

5. Wczoraj pobawilem sie roznymi trybami wpisywania txtu... heh i fajne opcje ma ten diamond... pisanie rysikiem calkiem fajnie dzialalo (mialem P1i i tam to byla porazka) a tu nie dosc ze duzo trybow to PDA calkiem dobrze sobie radzil z rozmoznawaniem txtu. Jesli chodzi o klawiature.. to masz ich kilka rodzajow. na Starcie masz klawiature Compact Qwerty, masz 2 literki w 1 "klawiszu", jest normalna klawiatura QWERTY (2 rodz) i klawiatura jak w normalnym telefonie. Jak dla mnie to ten tel ma najbardziej rozbudowany sys. pisania. Prawie wszedzie mozesz wlaczyc klawiature (ktora niestety zasloni Ci czesc ekranu) Mozna dograc specjalny sofciK I obrócic tel i pisac horyzontalnie. a co do pisania to poprostu trzeba sie przyzwyczaic. Ja uzywam klawiatury Compact Qwerty i nie narzekam. idzie esa napisac, ale jak ktos jest maniakiem pisania esow na zwyklym fonie i zna polozenie kazdej literki w tel to tu bedzie musial sie niezle przestawiac. 

6. W gry nie gram (pogralem sobie w gre z kulka i jest b. fajna ale po levelu 9 mialem ochote rzucic tel o ziemie bo plansze robia sie za trudne :))  benchamrkow nie chce mi sie instalowac

7. Jakosc rozmowy jest idealna wg mnie. ja slysze 2ga osobe b.dobrze ona tez nie narzeka na jakosc dzwieku.

8. Tel zwiesil mi sie w ciagu 2 dni 2 razy :) ale glownie z mojego powodu bo dalem mu niezly wycisk uruchamiajac sporo aplikacji na raz... aczkolwiek potrafi sie czasami zamulic tak mocno ze mam wrazenie ze znow sie zwiesil... to chyba jest problem starego ROMu. jak znajde opcje sciagniecia nowego ROMu ze strony HTC to wgram ja odrazu i dam znac czy dalej tel sie muli.

9. Obsluga tel jest calkiem calkiem. Wyrazny ekran dotykowy... dosyc spory wiec nie mam problemu trafiac na klawisze (nawet z moimi duzymi paluchami). Rysik jest b.fajny aczkolwiek nie do konca. Niezlym bajerem jest to ze rysik jest na magnez i jak go wyjmujesz to wlacza Ci sie ekran :). Takie male cos a cieszy :) aczkolwiek jak go trzymam to wydaje on mi sie troche za krótki i czesc rysika jest zrobiona z plastiku ... który mam wrazenie ze ma zaraz sie polamac pod naciskiem mojej reki :) Touch Flow dziala ok. Machasz sobie palcem po ekranie i wszystko sie bajerancko przesuwa .... Co do ergonomi tel to jest srednio wygodny, bo jest dosyc cienki i dol jego jest tak jakby skoszony wiec przez to wydaje sie jeszcze bardziej cienki. Dodatkowo tel sie troche "palcuje"  :] (wg mnie nie jest to az tak tragiczne jak to inni ludzie opisuja.. zalezy to od tego kto jak czesto rece myje :))

Jak cos wiecej bedzie trzeba napisac to smialo prosze pytac chetnie odpowiem (aczkolwiek zaznacze ze nie bede instalowal specjalnie jakis "smieci" na tel zeby sprawdzic wydajnosc tel itp.)

*

Offline DS.

• **
  • 227
  • Sprzęt: Diamond + Rikaline6033[SPARE PART]
« Odpowiedź #141 dnia: Lipiec 15, 2008, 23:02:47 »
Moje odpowiedzi :)
1. Co do bateri to nie powiem, bo co chwile podlaczam Diamonda do Laptopa wiec sie laduje Ciagle. Moge powiedziec cos odnosnie ladowania ... mialem K850i i nie chcial za nic sie naladowac kiedy byl podlaczony pod Lapa. Diamond robi to bardzo szybko. Aczkolwiek czuc ze bateria sie troche nagrzewa... (moze dlatego ze nowa.. sam nie wiem)

2. W standardowej sersji oprogramowania telefon faktycznie dziala wolno (szybkosc porownal bym do SE P1i) ponoc w nowej wersji softu sporo poprawiono jezeli chodzi o szybkosc dzialania . Jak wgram to napisze czy faktycznie widac roznice. Wgralem dzis TomTma ver. 7 i szybkosc dzialania mi odpowiada (mam mape UK). Mialem niedawno normalna nawigacje TomTom GO 520 i samo urzadzenie ladowalo sie i dzialalo znacznie wolniej niz to co mam teraz wgrane na Diamondzie.

4. Muzyka... heh spodziewalem sie troche lepszej jakosci ... nie wiem czy to moj model (mam pecha jesli chodzi o glosniczki w tel) ale jakosc wg mnie jest srednia. Puscilem sobie wczoraj kawalek Dance... i dzwiek byl bardzo metaliczny :( przy najglosniejszym ustawieniu glosniczka. Jak sie troche wyciszy to jest OK. wg mnie jakosc glosniczka zew jest poprostu nie najlepsza...

6. W gry nie gram (pogralem sobie w gre z kulka i jest b. fajna ale po levelu 9 mialem ochote rzucic tel o ziemie bo plansze robia sie za trudne :))  benchamrkow nie chce mi sie instalowac

7. Jakosc rozmowy jest idealna wg mnie. ja slysze 2ga osobe b.dobrze ona tez nie narzeka na jakosc dzwieku.

8. Tel zwiesil mi sie w ciagu 2 dni 2 razy :) ale glownie z mojego powodu bo dalem mu niezly wycisk uruchamiajac sporo aplikacji na raz... aczkolwiek potrafi sie czasami zamulic tak mocno ze mam wrazenie ze znow sie zwiesil... to chyba jest problem starego ROMu. jak znajde opcje sciagniecia nowego ROMu ze strony HTC to wgram ja odrazu i dam znac czy dalej tel sie muli.

9. Obsluga tel jest calkiem calkiem. Wyrazny ekran dotykowy... dosyc spory wiec nie mam problemu trafiac na klawisze (nawet z moimi duzymi paluchami). Rysik jest b.fajny aczkolwiek nie do konca. Niezlym bajerem jest to ze rysik jest na magnez i jak go wyjmujesz to wlacza Ci sie ekran :). Takie male cos a cieszy :) aczkolwiek jak go trzymam to wydaje on mi sie troche za krótki i czesc rysika jest zrobiona z plastiku ... który mam wrazenie ze ma zaraz sie polamac pod naciskiem mojej reki :) Touch Flow dziala ok. Machasz sobie palcem po ekranie i wszystko sie bajerancko przesuwa .... Co do ergonomi tel to jest srednio wygodny, bo jest dosyc cienki i dol jego jest tak jakby skoszony wiec przez to wydaje sie jeszcze bardziej cienki. Dodatkowo tel sie troche "palcuje"  :] (wg mnie nie jest to az tak tragiczne jak to inni ludzie opisuja.. zalezy to od tego kto jak czesto rece myje :))

na podstawie pkt od gszech'a

ad.1.
Również zauważyłem że grzeje się bardzo gdy jest podpięty do zasialania (usb lub siec), jednak gdy sprawdziłem miejsce nagrzewania wychodzi że to nie bateria a część poniżej pod kartą SIM

ad.2.
prędkość zależy  od programów działających w tle, ja mam ustawione automatyczne zamykanie programów po kliknięciu X co zapobiega przypadkowemu zostawieniu programu w pamięci

ad.4.
Muza do bani, tzn nie jest zle ale nie jest to cos co zadowoli kogoś kto lubi posłuchać muzyki - z drugiej strony to tylko telefon  :E

ad.6.
W kulki stanołem na stage 32 i też już mnie wkurza bo naprawdę jest już ciężko  :mrgreen:

ad.7.
potwierdzam, jakość rozmów wyśmienita

ad.8.

jak w pkt. 2

ad.9
zgadzam się z przedmówcą  :ok:

*

Offline jordanek

• *
  • 82
  • Sprzęt: IPHONE 3G / OMNIA
« Odpowiedź #142 dnia: Lipiec 16, 2008, 14:33:12 »
czy ktoś slyszał ze znowu ma być premiera polska przeniesiona ??

*

Offline sivy

• **
  • 178
  • Sprzęt: htc touch pro
« Odpowiedź #143 dnia: Lipiec 16, 2008, 15:57:36 »
ad.6.
W kulki stanołem na stage 32 i też już mnie wkurza bo naprawdę jest już ciężko  :mrgreen:

to już niewiele zostaje:) ja przeszedłem całe. polecam pograć na lekkim pijaku:)

*

Offline marcel

• 829
  • Sprzęt: x800
« Odpowiedź #144 dnia: Lipiec 16, 2008, 16:05:58 »
dobra. bajery rowery ale czy DIAMOND ma wybieranie głosowe ?

czy działa wybieranie głosowe przez słuchawkę bluetooth ?

to przecież podstawa !!!

M

*

Offline sivy

• **
  • 178
  • Sprzęt: htc touch pro
« Odpowiedź #145 dnia: Lipiec 16, 2008, 16:25:19 »
ma głosowe wybieranie. czy przez bt działa to nie wiem.

« Odpowiedź #146 dnia: Lipiec 16, 2008, 17:18:15 »
dobra. bajery rowery ale czy DIAMOND ma wybieranie głosowe ?

czy działa wybieranie głosowe przez słuchawkę bluetooth ?

to przecież podstawa !!!

M

Działa na 100% z zastawem głośnomówiącym BT w samochodzie więc ze słuchawką napewno też

*

Offline batman

• 18
    • www.chelatacja.pl
« Odpowiedź #147 dnia: Lipiec 16, 2008, 17:38:04 »
dziala z bt ide sie napic bo kulki mnie rozwalaja :O~

*

Offline DS.

• **
  • 227
  • Sprzęt: Diamond + Rikaline6033[SPARE PART]
« Odpowiedź #148 dnia: Lipiec 16, 2008, 18:39:14 »
dziala z bt ide sie napic bo kulki mnie rozwalaja :O~
ja już zakończyłem kulki  :E rekordowy total czas 20 minut  :mrgreen:

« Odpowiedź #149 dnia: Lipiec 18, 2008, 15:01:39 »
Panowie ( no i panie oczywiście :) )powiedzcie mi, jak wygląda akceleracja 3D w ów sprzęcie? oraz próbował mu już ktoś sprawdzić jak to wygląda np w emulatorach ?