Witam, mam kilka pytan odnosnie Diamonda, a dokladniej kilku irytujacych problemow! Odrazu dodam ze mieszkam w UK i moja siec to Orange, telefon ma logo Orange na obudowie ale soft nie wyglada na brandowany wszystko jest pod logiem HTC. Odrazu dodam ze zmiana ROMu nie wchodzi w gre bynajmniej narazie bo telefon mam na "okresie probnym" (28dni). Wczesniej mialem Trinke okolo rok czasu wiec jakies podstawowe doswiadczenie z systemem mam.
Moj rom to: 1.37.405.1. WWE
Radio: 1.00.25.03
Podstawowym problemem jest to ze telefon w domu ma bardzo slaby zasieg, czesto jest 1 kreska czasem traci go calkowicie. Kombinowalem w ustawieniach telefonu (manualne ustawienie sieci, typ sieci) i nie zauwarzylem zbytnich zmian, moze ktos mial podobny problem?
Budzik, widzialem na forum ze byl poruszany ten temat, opisze dokladnie moja sytuacje: Rano budzik nastawiony na 6.00, na szczecie nastawilem tez drugi;) godzina 6.01 budzik w Diamondzie nie nadal nie dzwoni, wybudzam go przyciskiem power wlacza sie budzik chociaz na zegarku jest godzina 5.00 i minuty leca jak sekundy az dochodzi do 6.01

dziwne...
Jak wylaczyc odbieranie automatyczne po wyciagnieciu z pokrowca?
Czasem wybudzajac telefon przyciskiem power na ekranie mam otwarty kalendarz chociaz telefon byl zablokowany, i na 100% nie blokowalem go z otwartym kalendarzem...
Przepraszam jesli wszystkie problemy byly juz poruszone, ale nie udalo mi sie przeczytac wszystkich tematow bo mam diamonda dopiero kilka dni a szukajka nie znalazlem odpowiedzi.