Witam,
Zapewne jak każdy świeżo upieczony użytkownik PDA z windą mam wiele pytań. Wiele już rozwiązałem dzięki tego forum mimo, że Jeszcze na wiele nie znam odpowiedzi i właśnie dlatego mam kilka pytań:
1. Jak można zmienić w naszym diamencie, żeby kożystać tylko z GSM. Chcę wyłączyć 3G - zjada to prąd, a ja nigdy z tego nie korzystam.
2. Za radą użytkowników z 4um ściągnąłem program NoData do blokowania niechcianej transmisji danych. Ale kiedy po włączeniu PDA od nowa i gdy ten program nie jest włączony to czy on wtedy też blokuje dane czy zawsze muszę włączać ten program po resecie?
3. Wcześniej miałem Sony Walkmana i tam dało się zmienić słownik T1, żeby podawał polskie wyrazy ale bez polskich znaków "ż", "ó" itp. Chodzi mi oczywiście ze to "kradnie" smsy. Czy tu też się tak da?
4. Właśnie teraz Diament leży koło mnie podłączony do Lapka. Czy kiedy bateria w diamencie jest np. na 80% naładowana i zaakceptowałem doładowywanie to czy bateria przez to będzie krócej żywotna? Lepiej czekać aż rozładuje się do końca?
5. Oraz ostanie ale bardzo ważne pytanie, wręcz mnie trochę śmieszące bo wydaje się, że jest łatwe... Jak skasować wybrane "kategorie" w Taskach?
Wielkie dzięki za każda odpowiedz na moje pytanie