HTC Diamond nie wlacza sie

• 7 Odpowiedzi
  • 1864 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

HTC Diamond nie wlacza sie
« dnia: Styczeń 25, 2009, 09:18:22 »
Witam , mam problem z diamondem , wczoraj wieczorem wszystko bylo ok wlaczal sie dzwonilem nie bylo problemu, dzisiaj rano prubuje uruchomic aparat i nic zadnej reakcji , reset nic nie daje , podlaczenie do ladowania rowniez nie swieci sie kolko i nic nie da sie zrobic , hard resetu rowniez probowalem , prosze pomozcie , a moze jest gdzies na slasku serwis to rowniez bym prosil o dane , pozdrawiam.

Odp: HTC Diamond nie wlacza sie
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 25, 2009, 10:02:55 »
Nie chcę Cię straszyć, ale 2 tyg temu miałem to samo, wysłałem do regenersis (serwis HTC i nie tylko) skonczyło się na wmianie płyty głównej.
Jeśli masz na gwarancji(wystarczy dowód zakupu) to za darmo wysyłasz dhl-em na kosz regenersis, musisz tylko wejść na stronę www.renergersis.pl i pobrać druk zgłoszenia usterki.
Napisane: Styczeń 25, 2009, 10:01:35
www.regenersis.pl

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 25, 2009, 11:34:32 »
dzieki za odpowiedz , a ile taki serwis kosztuje , tzn sama plyta plus koszt wymiany ??

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 25, 2009, 11:36:51 »
Jeśli nie masz gwarancji to zanim wyślesz zadzwoń. Pewnie Ci sięto nie opłaci bo podejrzewam że 1200 zł E:
potrzebna zgoda

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 25, 2009, 11:39:02 »
Gwarancji nie mam niestety , az tak drogo , przeciez to przekracza koszt samego aparatu

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 25, 2009, 11:44:45 »
No cóż - to jest monopolistyczna pozycja jedynego serwisu który ma dostęp do bazy części zamiennych. Dlatego posprawdzaj czy to nie jest problem akumulatora ( wystaczy zwykły miernik) czy też ładowarki
potrzebna zgoda

« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 25, 2009, 12:05:51 »
Wlasnie sprawdzalem baterie , ma 3,8 v

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 25, 2009, 13:29:21 »
odnośnie crc mam nie najlepsze doświadczenia, ale możesz próbować. Najlepiej wcześniej do nich zadzwoń.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...