HardSPL

• 1 Odpowiedzi
  • 767 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline szczureq

• 20
  • Sprzęt: HTC Wizard>HTC Diamond
HardSPL
« dnia: Luty 10, 2011, 19:27:28 »
Od dłuższego czasu mam używanego diamonda na stanie. Po przekopaniu forum przymierzam sie na zmiane rom i radia na Firerom 8.4.1 lite lub full + radio 1.09.25.23. Nasówa mi sie takie pytanie: nie jestem pewnien czy mam wgrany hardspl, nie wiem czy na tym diamondzie był zmieniany rom, czy da sie to jakos szybko rozpoznac? diamond nie jest z orange lub ery, prosto od htc. Podejrzewam ze moze miec manilie bo czasem wyskakuje bład manili przy windows player. czy ponowne wgranie hardspl nie spowoduje ze zostane z kawałkiem szmelcu w ręku?

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: HardSPL
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 10, 2011, 19:37:30 »
Mi się nasUwa jedno - jakbyś przeczytał FAQ to byś łatwo sprawdził. Wejdź w tryb bootloader i przeczytaj co tam jest, po drugie HardSPL można zmienić więc jak wgrasz inny posiadając Hard nic się nie stanie. Zanim zadasz kolejne pytanie (jak wejść w tryb BL) to radzę poczytać wątki przyklejone.

P.S.
Popraw temat bo nic nie mówi o problemie - zbyt ogólny. Polecam w tym zakresie lekturę Regulaminu forum.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G