Gdzie zamówiliście Diamonda?

• 532 Odpowiedzi
  • 75945 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline marcin_s18

• 28
  • Sprzęt: 6650
Odp: Gdzie zamówiliście Diamonda?
« Odpowiedź #480 dnia: Sierpień 14, 2008, 10:27:22 »
I ja stałem się posiadaczem Diamonda...

Mówicie, że cena 1899 jest atrakcyjna ? Ja kupiłem w sklepie z polskiej dystrybucji za 1700 zł :) Czas oczekiwania - 1 dzień, tzn. w poniedziałek zamówiony, we wtorek do odbioru. Miło, szybko i przyjemnie. I nie żadne allegro, tylko sklep sprzedający palmtopy, laptopy i smartphony, mający (jak dobrze policzyłem) 25 salonów w Polsce   B)

*

Offline tomek.jaworski

• **
  • 171
  • Sprzęt: Samsung SGH-i900 Omnia SAHJ3
« Odpowiedź #481 dnia: Sierpień 14, 2008, 12:51:32 »

Mówicie, że cena 1899 jest atrakcyjna ? Ja kupiłem w sklepie z polskiej dystrybucji za 1700 zł :) Czas oczekiwania - 1 dzień, tzn. w poniedziałek zamówiony, we wtorek do odbioru. Miło, szybko i przyjemnie. I nie żadne allegro, tylko sklep sprzedający palmtopy, laptopy i smartphony, mający (jak dobrze policzyłem) 25 salonów w Polsce   B)
W takim razie pochwal się jak się sklep nazywa :)
Przypuszczam, że za miesiąc czasu cena 1700 PLN za Diamonda nie będzie atrakcyjną. Cena spada z dnia na dzień, z czego się bardzo cieszę  :D.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 14, 2008, 13:00:29 wysłana przez tomek.jaworski »

[P O M Ó Ż  K L I K A J Ą C ! ! !]

Piszę poprawnie po polsku.

*

Offline mikolajek

• **
  • 223
  • ...no bo co w końcu, kurczę blade!
    • Fraud
« Odpowiedź #483 dnia: Sierpień 14, 2008, 14:23:57 »
Mój przyszedł z gps24.pl...

*

Offline marcin_s18

• 28
  • Sprzęt: 6650
« Odpowiedź #484 dnia: Sierpień 14, 2008, 14:46:11 »

Mówicie, że cena 1899 jest atrakcyjna ? Ja kupiłem w sklepie z polskiej dystrybucji za 1700 zł :) Czas oczekiwania - 1 dzień, tzn. w poniedziałek zamówiony, we wtorek do odbioru. Miło, szybko i przyjemnie. I nie żadne allegro, tylko sklep sprzedający palmtopy, laptopy i smartphony, mający (jak dobrze policzyłem) 25 salonów w Polsce   B)
W takim razie pochwal się jak się sklep nazywa :)
Przypuszczam, że za miesiąc czasu cena 1700 PLN za Diamonda nie będzie atrakcyjną. Cena spada z dnia na dzień, z czego się bardzo cieszę  :D.

Voxan  :) Cena ze strony 1799 zł, po małych negocjacjach z baaaardzo miłą Panią 1700 (sklep w Arkadach Wrocławskich). Za miesiąc faktycznie taka cena może nie być atrakcyjna, ale jakby tak czekać na dobrą cenę to można się nie doczekać   B) (bo zawsze chciałoby się taniej).
« Ostatnia zmiana: Sierpień 14, 2008, 14:49:33 wysłana przez marcin_s18 »

*

Offline cardax

• 303
  • Made in Japan
    • Reklama
  • Sprzęt: Jornada 720,Jornada 728,Htc Hero,Ipaq 914c,Sony U3
« Odpowiedź #485 dnia: Sierpień 14, 2008, 23:46:51 »
Kupiłem w Komputronik-u dwa posty powyżej w Warszawie zostały 2 sztuki w Salonie na Al.Solidarności.

Cena 1850 nie pozwala na e-rejestrację na E-club Htc na razie się bawię i testuję
Htc Hero.Star Track ,Diamond,HTC TOUCH,HP914c
jaq3,dell Axim,Casiopeia,Ethen Obecnie mój kochany Imate 9502
Es400 Blackberry 9900 Android dla androidów :)

*

Offline armario

• *
  • 61
  • Sprzęt: HTC Diamond (już zamówiony)
« Odpowiedź #486 dnia: Sierpień 15, 2008, 09:55:50 »
Do mnie w końcu dotarł ale tez nie bez problemów - przyszła fizycznie paczka ale zaginęły dokumenty i musiałem jeszcze jeden dzień czekać. Urządzenie bardzo fajne ale z polską nakładka kompletna porażka zdecydowanie polecam hard reset oraz ponowne reinstalowanie z wyborem języka angielskiego.

*

Offline Ap0ph1s

• 46
« Odpowiedź #487 dnia: Sierpień 15, 2008, 10:31:16 »
Kupiłem w Komputronik-u dwa posty powyżej w Warszawie zostały 2 sztuki w Salonie na Al.Solidarności.

Cena 1850 nie pozwala na e-rejestrację na E-club Htc na razie się bawię i testuję

Mógłbys wyjaśnić co masz na mysli?? Cena nie pozwala na rejestracje ???

*

Offline armario

• *
  • 61
  • Sprzęt: HTC Diamond (już zamówiony)
« Odpowiedź #488 dnia: Sierpień 15, 2008, 11:23:31 »
Ja kupiłem w komputroniku i bez problemu zarejestrowałem  :mrgreen:

*

Offline radoskur

• 1921
    • http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=414522
« Odpowiedź #489 dnia: Sierpień 15, 2008, 14:13:01 »
A ja tak skromnie mogę zaoferować dla pdaclubowiczów po 1670zł (cena brutto f.vat 22% lub paragon, gwar. HTC Polska 24 mieś)   B) wysyłka kurirem DPD 30zł - czyli 1700 płatne przy odbiorze.

*

Offline mariuszkrecik

• *
  • 94
  • spv m3000
    • www.e-cyfrowe.pl
  • Sprzęt: spv m3000
« Odpowiedź #490 dnia: Sierpień 16, 2008, 10:31:58 »
http://notebooki.pl/notebook/pokaz/56858/
co myslicie o zakupie w tym sklepie, czy bedzie to dobra wersja diamonda czy moze jakis okrojony model ktory nie bedzie dobrze chodzil, troche gubie sie  w tych roznych opcjach, jedne z anglii, drugie ze spolszczonym windowsem... nie wiem co wybrac
a ten sklep mam pod domem i jestem prawie zdecydowany
mm

*

Offline cardax

• 303
  • Made in Japan
    • Reklama
  • Sprzęt: Jornada 720,Jornada 728,Htc Hero,Ipaq 914c,Sony U3
« Odpowiedź #491 dnia: Sierpień 16, 2008, 13:46:01 »
Jak wpisałem na E-club HTC serial number spod Baterii to napisał że nie właściwy i tyle tłumaczenia:)

Nie wiem czemu ale nie wnikam

Pozdrawiam
Htc Hero.Star Track ,Diamond,HTC TOUCH,HP914c
jaq3,dell Axim,Casiopeia,Ethen Obecnie mój kochany Imate 9502
Es400 Blackberry 9900 Android dla androidów :)

*

Offline wally

• 26
  • Sprzęt: THC Touch Diamond
« Odpowiedź #492 dnia: Sierpień 16, 2008, 20:42:10 »
Kupiłem na allegro od miłego człowieka za 1200  :grin:
(gdybym miał ogonek to bym nim pomerdał)
Nawet świnka potrafi wejść na drzewo kiedy jest chwalona

*

Offline pawwel

• **
  • 159
  • Sprzęt: i780
« Odpowiedź #493 dnia: Sierpień 17, 2008, 00:31:01 »
wally, tak z ciekawości kupiłeś diamonda, czy mda IV?

*

Offline wally

• 26
  • Sprzęt: THC Touch Diamond
« Odpowiedź #494 dnia: Sierpień 17, 2008, 10:40:43 »
wally, tak z ciekawości kupiłeś diamonda, czy mda IV?

HTC DIAMOND P3700 - wersja europejcka, bez simlocka, gwarancja, używany tydzień
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=413814234
Nawet świnka potrafi wejść na drzewo kiedy jest chwalona

« Odpowiedź #495 dnia: Sierpień 18, 2008, 21:35:40 »
Witam,

jako nowy chciałem wszystkim uścisnąć prawicę

mariuszkrecik proszę daj znać jak tam opinia nt. notebooki.pl gdyż również zwróciłem na nich uwagę. ostatnio testowałem ich punkt w Białymstoku - telefonicznie powiedziano że sprzęt może być dostępny w 24h. Wciąż zastanawiam się czy to dobre miejsce na zakup HTCD

*

Offline koven

• 325
« Odpowiedź #496 dnia: Sierpień 18, 2008, 21:45:18 »
Na pewno nie jest to dobry punkt na zakup laptopa, ale kto wie, może z PPC idzie im lepiej...
This is a story about memory,
and that's what can be
remembered...

*

Offline mariuszkrecik

• *
  • 94
  • spv m3000
    • www.e-cyfrowe.pl
« Odpowiedź #497 dnia: Sierpień 19, 2008, 15:35:03 »
notebooki.pl troche zawalaja, kompletny brak kontaktu z ich strony, mial byc na drugi dzien, dzisiaj mowili mi jak do nich sie dodzwonilem ze 3-4 dni. wiec jestem zniesmaczony
zastanawiam sie nad tym:
http://www.windowsmobilenow.com/us/p_wm_device.aspx?i=168017
myslicie ze to jakas inna wersja? wychodzi calkiem tanio...
co o tym sadzicie
Napisane: Sierpień 18, 2008, 22:43:22
sebawa: notebooki.pl kompletna kicha, telefonow nie odbieraja, na maile nie odpisuja, po kilku godzinach dodzwonilem sie : gosc nic nie wiedzial na temat zamowienia, mowil ze oddzwoni, nie  oddzwonil... chyba zamowie na ebayu w stanach i koles mi podrzuci...
mm

« Odpowiedź #498 dnia: Sierpień 19, 2008, 21:59:48 »
mariuszkrecik, za 1500 zł można już na allegro wyrwać nówkę, jeszcze trochę spadnie i kupuję  :ok:

*

Offline tomek.jaworski

• **
  • 171
« Odpowiedź #499 dnia: Sierpień 19, 2008, 23:19:35 »
na notebooki.pl do niedzieli mieli najniższą cenę (ok 1630 PLN) na Diamonda (wg. ceneo.pl) i prawdopodobnie wszystko co mieli rozeszło się w oka mgnieniu, bo na razie nie dysponują żadną sztuką na magazynie. Tak samo stało się w tych sklepach, które miały niskie ceny "brak w magazynie".
Jak przyjedzie do Polski kontener z nową dostawą Diamondow to przypuszczam, że znowu pojawią się ciekawe oferty cenowe w internecie : :grin:

*

Offline mariuszkrecik

• *
  • 94
  • spv m3000
    • www.e-cyfrowe.pl
« Odpowiedź #500 dnia: Sierpień 19, 2008, 23:28:32 »
za 1500 sa jakies egzemplarze sciagane z zagranicy, szlag wie jak to bedzie z takimi modelami, jakby mi mocno zalezalo na ceni to moze i zdecydowalbym sie na zakup w expansys w stanach, za 2 tygodnie wraca koles i by podrzucil bez problemu no i bez cla. wole kupic w jakims normalnym sklepie, dostane na raty itd. w razie reklamacji zwroce sie do urzedu ochrony konsumenta no i zawsze mam 2 lata na wykorzystanie przepisow niezgodnosci z umowa, za ktore odpowiedzialny jest sprzedawca a nie htc, plusow jest duzo. a kupowanie diamonda z logo vodafone, troche mnie nie kreci, jakos ten znaczek tam nie pasuje...
Napisane: Sierpień 19, 2008, 23:23:23
na notebooki.pl do niedzieli mieli najniższą cenę (ok 1630 PLN) na Diamonda (wg. ceneo.pl) i prawdopodobnie wszystko co mieli rozeszło się w oka mgnieniu, bo na razie nie dysponują żadną sztuką na magazynie. Tak samo stało się w tych sklepach, które miały niskie ceny "brak w magazynie".
Jak przyjedzie do Polski kontener z nową dostawą Diamondow to przypuszczam, że znowu pojawią się ciekawe oferty cenowe w internecie : :grin:

z tym czekaniem na lepsze oferty jest jak z czajeniem sie na zakup telewizora lcd, wiadomo ze za rok bedzie o polowe tanszy, a za dwa bedzie dorzucany jako gratis do wyborczej, ale komu by sie chcialo czekac....
z dnia na dzien wszystko leci w dol
jak diamond bedzie tani to htc wypuści znowu jakis kozacki model ktory beda wszyscy chcieli miec i na diamonda nikt nei spojrzy...
2 miesiace temu kupilem tytn II i myslalem ze bedzie mi sluzyl dlugie miesiace, a dzisiaj go sprzedalem bo diamond troche mi namieszal...

w notebooki.pl zamowilem wlasnei za 1630- ciekawe co bedzie jak jutro go odbiore, czy beda chcieli wieksza kase czy sprzedadza mi po tej cenie co zamowilem w necie.
mm

*

Offline tomek.jaworski

• **
  • 171
« Odpowiedź #501 dnia: Sierpień 19, 2008, 23:53:01 »
mariuszkrecik: Nie daj się naciągnąć handlowcom, powinieneś zapłacić kwotę taką jaka była przy zamówieniu a nie taka jaką jest teraz u nich w ofercie.

*

Offline Piti81

• **
  • 138
« Odpowiedź #502 dnia: Sierpień 20, 2008, 08:51:36 »
mariuszkrecik: Nie daj się naciągnąć handlowcom, powinieneś zapłacić kwotę taką jaka była przy zamówieniu a nie taka jaką jest teraz u nich w ofercie.
Czy to jest jakiś prawny zapis? Może trochę nie w temacie Diamonda ale zamówiłem router linksysa w Komputroniku. W czasie składania zamówienia cena była 499PLN i stan magazynowy 2-3 dni na zamówienie. Po złożeniu zamówienia... czekam już 2 tydzień, a w Komputroniku stan magazynowy to termin dostawy bliżej nieokreślony i cena wzrosła już do 544PLN.

Boję się, że towar na dniach pojawi się w magazynie i będzie droższy niż wtedy kiedy zamawiałem. Na stronie Komputronika jest również zapis...
* Cena obowiązuje wyłącznie przy złożeniu zamówienia przez sklep internetowy. Ceny w salonach Komputronik mogą nieznacznie rożnić się od cen prezentowanych na stronach sklepu internetowego.

Przedstawiona oferta w sklepie nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego, jest jedynie zaproszeniem do rozpoczęcia rokowań (zgodnie z art. 71 k.c.). Zastrzegamy sobie prawo do niezrealizowania zamówień z ważnych powodów ekonomicznych.

Obawiam się więc, że mnie wydmuchają... i będę szukał nowego dostawcy...

*

Offline tomek.jaworski

• **
  • 171
« Odpowiedź #503 dnia: Sierpień 20, 2008, 11:41:53 »
Piti81 : Zapisów żadnych nie znam, ale jeśli dostałeś potwierdzenie zamówienia lub coś w tym stylu z ich strony to musisz się na to powołać. Jeśli nie będą chcieli Ci sprzedać w tej cenie co zamawiałeś to ich olej  :P i poszukaj w konkurencji.

*

Offline mariuszkrecik

• *
  • 94
  • spv m3000
    • www.e-cyfrowe.pl
« Odpowiedź #504 dnia: Sierpień 22, 2008, 08:50:16 »
diamond przyszedl !!!
generalnie nie polecam sklepu notebooki.pl
slaby kontakt, marna obsluga, a oddzial w szczecinie taki troche jakby z innej epoki...
mm

« Odpowiedź #505 dnia: Sierpień 22, 2008, 17:24:23 »
Witam,

ja swojego jakiś czas  kupiłem  na www.palmtops.com.pl za 1899.00 PLN. Miło, szybko, etc. Może drogo, lecz sprzęt pewny.

Pozdrawiam
BB

*

Offline Terminator

• *
  • 91
  • Sprzęt: HTC Kaiser, HTC Diamond
« Odpowiedź #506 dnia: Sierpień 22, 2008, 21:37:18 »
Hehe, a ja swojego kupiłem też jakiś czas temu od firmy KLAUTEL na Allegro za 1850 zł i gratis dostałem oryginalny pokrowiec o wartości 50 zł. Niestety telefonem za długo się nie cieszyłem, bo po jednym dniu użytkowania odmówił mi posłuszeństwa i do dziś jestem bez Diamonda, a cena wciąż spada  :mad:
Telefon wróciłby do mnie w tym samym tygodniu co oddałem, gdyby nie ''fachowa'' obsługa sklepu...

*

Offline plato

• 24
  • Sprzęt: HTC Desire
« Odpowiedź #507 dnia: Sierpień 22, 2008, 22:26:43 »
W vobisie jest za 1850zl(wczoraj ogladalem). Ceneo wskazuje najnizsza cene 1650zl z gwarancja htc.

« Odpowiedź #508 dnia: Sierpień 24, 2008, 20:09:21 »
Witam koeldzy mam pytanie orientujecie sie gdzie mozna w okolicach Chorzowa ( Katowic ) obejrzec Diamonda "live" mysle nad kupnem i jestem juz prawie zdecydowany ale jednak chcialbym go dorwac do reki na chwilke przed kupnem i nie za bardzo wiem gdzie go namierzyc. W Komputronikach nie maja i wogole jest problem. Chyba ze ktos z okolic zlituje sie i zaprezentuje mi swoj egzemplarz chce sie poprostu ostatecznie przekonac do zakupu. Z gory dzieki za pomoc  :ok:

*

Offline corona

• 251
« Odpowiedź #509 dnia: Sierpień 24, 2008, 20:27:08 »
Witam koeldzy mam pytanie orientujecie sie gdzie mozna w okolicach Chorzowa ( Katowic ) obejrzec Diamonda "live" mysle nad kupnem i jestem juz prawie zdecydowany ale jednak chcialbym go dorwac do reki na chwilke przed kupnem i nie za bardzo wiem gdzie go namierzyc. W Komputronikach nie maja i wogole jest problem. Chyba ze ktos z okolic zlituje sie i zaprezentuje mi swoj egzemplarz chce sie poprostu ostatecznie przekonac do zakupu. Z gory dzieki za pomoc  :ok:
w każdym salonie Ery