za 1500 sa jakies egzemplarze sciagane z zagranicy, szlag wie jak to bedzie z takimi modelami, jakby mi mocno zalezalo na ceni to moze i zdecydowalbym sie na zakup w expansys w stanach, za 2 tygodnie wraca koles i by podrzucil bez problemu no i bez cla. wole kupic w jakims normalnym sklepie, dostane na raty itd. w razie reklamacji zwroce sie do urzedu ochrony konsumenta no i zawsze mam 2 lata na wykorzystanie przepisow niezgodnosci z umowa, za ktore odpowiedzialny jest sprzedawca a nie htc, plusow jest duzo. a kupowanie diamonda z logo vodafone, troche mnie nie kreci, jakos ten znaczek tam nie pasuje...
Napisane: Sierpień 19, 2008, 23:23:23
na notebooki.pl do niedzieli mieli najniższą cenę (ok 1630 PLN) na Diamonda (wg. ceneo.pl) i prawdopodobnie wszystko co mieli rozeszło się w oka mgnieniu, bo na razie nie dysponują żadną sztuką na magazynie. Tak samo stało się w tych sklepach, które miały niskie ceny "brak w magazynie".
Jak przyjedzie do Polski kontener z nową dostawą Diamondow to przypuszczam, że znowu pojawią się ciekawe oferty cenowe w internecie : 
z tym czekaniem na lepsze oferty jest jak z czajeniem sie na zakup telewizora lcd, wiadomo ze za rok bedzie o polowe tanszy, a za dwa bedzie dorzucany jako gratis do wyborczej, ale komu by sie chcialo czekac....
z dnia na dzien wszystko leci w dol
jak diamond bedzie tani to htc wypuści znowu jakis kozacki model ktory beda wszyscy chcieli miec i na diamonda nikt nei spojrzy...
2 miesiace temu kupilem tytn II i myslalem ze bedzie mi sluzyl dlugie miesiace, a dzisiaj go sprzedalem bo diamond troche mi namieszal...
w notebooki.pl zamowilem wlasnei za 1630- ciekawe co bedzie jak jutro go odbiore, czy beda chcieli wieksza kase czy sprzedadza mi po tej cenie co zamowilem w necie.