Gdzie zamówiliście Diamonda?

• 532 Odpowiedzi
  • 75757 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Gdzie zamówiliście Diamonda?
« Odpowiedź #360 dnia: Sierpień 04, 2008, 15:02:06 »
Sorry, nie widziałem, ale dzięki za odpowiedź

« Odpowiedź #361 dnia: Sierpień 04, 2008, 16:28:24 »
ja juz tez mam dosyć czekania i potwierdziłem dzisiaj zamówienie na palmtops. jutro mam dostać. Z tego co mi mówili, to oficjalny "polski" rom polega na tym, ze jest nakładka irfan, ale instalowana nie jako nakladka, tylko wgrywają nowy rom zawierajacy w sobie nakladke.
Diamond ROM 1.93.479.3 WWE Radio 1.00.25.05

*

Offline Modrzew

• **
  • 150
  • Sprzęt: dell x30 >uniwersal> hermes > kaiser >diamond>SGS
« Odpowiedź #362 dnia: Sierpień 04, 2008, 16:42:39 »
Ja dzisiaj dostałem takiego maila:

Szanowni Państwo,

Z przyjemnością informujemy iż dostaliśmy w końcu długo oczekiwaną dostawę urządzeń HTC Touch Diamond. W chwili obecnej dostępne są urządzenia w angielskiej wersji językowej. W ciągu 1-2 dni dostępne będą urządzenia ze spolszczeniem systemu operacyjnego.

Opis urządzenia znajduje się tu:
http://www.palmtops.com.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=1472

Dostępna jest także wersja z AutoMapą Polski:
http://www.palmtops.com.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=1474

Akcesoria dostępne do tego modelu znajdziecie Państwo tu:
http://www.palmtops.com.pl/index.php?main_page=index&cPath=52_54_130_131

Z poważaniem,

Obsługa sklepu
PALMTOP EXPERTS

*

Offline horde

• 2638
  • Sprzęt: Lg 2x, SGS3
« Odpowiedź #363 dnia: Sierpień 04, 2008, 16:55:34 »
Ja tez wzialem wersje EN z palmtops, ma byc jutro u mnie.

*

Offline morette

• 630
  • Sprzęt: HTC HD2 hypnosis V.12_3.14_F; Samsung Galaxy S III
« Odpowiedź #364 dnia: Sierpień 04, 2008, 19:12:34 »
Witam

JA zakupiłem już Daimonda PL z EN Rom w http://www.allegro.pl/item409169960_htc_p3700_touch_diamond_pl_gps_wifi_gratisy_f_vat.html

Jest  :ok: jak go trochę rozszyfruje to napiszę swoje wrażenia.

Polecam
Auto Mapa 6.10.0(1714)/Europe 1206  włączone korzystanie z LD
Android Auto Mapa - Samsung Galaxy S III

*

Offline qsqa

• 2086
    • KLIKNIJ JEŻELI CHCESZ ŻEBY POWSTAWAŁY NOWE ROMY PL
  • Sprzęt: HD2, Touch Pro 2, Iphone 3G 8GB,
« Odpowiedź #365 dnia: Sierpień 04, 2008, 21:52:05 »
Dobra wiadomośc dla wszystkich którym nie uśmiecha się używac Diamonda z polską nakładką - jutro wieczorem wypuszczę Diamnetowy ROM v 3.0 na bazie ROMu 1.93 WWE - prędkośc i stabilnośc jak w oryginale :-)

*

Offline morette

• 630
  • Sprzęt: HTC HD2 hypnosis V.12_3.14_F; Samsung Galaxy S III
« Odpowiedź #366 dnia: Sierpień 04, 2008, 23:00:19 »
Wielkie dzięki
Dobra wiadomośc dla wszystkich którym nie uśmiecha się używac Diamonda z polską nakładką - jutro wieczorem wypuszczę Diamnetowy ROM v 3.0 na bazie ROMu 1.93 WWE - prędkośc i stabilnośc jak w oryginale :-)

Ja mam pytanie jak go wgrać? Nigdy tego nie robiłem a nie chcę uwalić sprzętu albo czegoś uszkodzić.
Prośba o info jak to zrobić :) będe wdzięczny.

Auto Mapa 6.10.0(1714)/Europe 1206  włączone korzystanie z LD
Android Auto Mapa - Samsung Galaxy S III

*

Offline bbq

• *
  • 60
  • Sprzęt: Iphone 3GS 8GB, Samsung Galaxy i-5700, HTC Diamond
« Odpowiedź #367 dnia: Sierpień 05, 2008, 00:43:03 »
oooo a w komputroniku pojawi sie moze 08.08 choc jak dzwonilem dzisiaj to zapewniali mnie ze juz dzis beda miec :) hmmm qrwa ilez mozna .... ale poprostu chce miec juz tego fona i cieszyc sie jego mozliwosciami ;) :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

*

Offline Piti81

• **
  • 138
« Odpowiedź #368 dnia: Sierpień 05, 2008, 00:53:55 »
oooo a w komputroniku pojawi sie moze 08.08 choc jak dzwonilem dzisiaj to zapewniali mnie ze juz dzis beda miec :) hmmm qrwa ilez mozna .... ale poprostu chce miec juz tego fona i cieszyc sie jego mozliwosciami ;) :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Nie rozumiem o co takie halo :-) Telefon przecież jest od dawna do kupienia i dużo ludzi już go ma :P
Jakby Ci tak bardzo zależało to byś go już dawno zdobył :P Ale Ty wolisz czekać na angielską wersję polską więc czekaj i nie marudź :P W końcu będzie :-)
A kiedy go już dostaniesz i zaczniesz "cieszyć się już możliwościami" to niech ja tylko zobaczę posta jak marudzisz i na niego narzekasz :P hihihi  :mrgreen:

*

Offline experience2007

• **
  • 135
« Odpowiedź #369 dnia: Sierpień 05, 2008, 06:38:13 »
Nie rozumiem o co takie halo :-) Telefon przecież jest od dawna do kupienia i dużo ludzi już go ma :P
Jakby Ci tak bardzo zależało to byś go już dawno zdobył :P Ale Ty wolisz czekać na angielską wersję polską więc czekaj i nie marudź :P W końcu będzie :-)
A kiedy go już dostaniesz i zaczniesz "cieszyć się już możliwościami" to niech ja tylko zobaczę posta jak marudzisz i na niego narzekasz :P hihihi  :mrgreen:
po czym jak go kupisz w tej angielsko polskiej wersji to w pierwsze dwa dni i tak wrzucisz mu albo bepe's ROM albo Diamentowego v3.0 lub 4.0 zalezy ile ci jeszcze przyjdzie czekac na kompusronik.

Pozdr.

PS idz go kup i bedzie swiety spokoj. Ten z komputroniku nie bedzie w niczym lepszy od tego z HK.

---------------------------------------------------
HW:        HTC Touch HD
SW:        HTC ROM Tester:P
Obecnie: 6.5

*

Offline bbq

• *
  • 60
« Odpowiedź #370 dnia: Sierpień 05, 2008, 08:25:58 »
chlopaki problem jest tego typu - jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze :P

nie stac mnie na wylozenie pelnej kasy i jedyne co moge zrobic to ratowac sie ratami .... dlatego musze czekac i mnie to irytuje .... w sumie tam poprostu wychodzi najtaniej .......

*

Offline horde

• 2638
« Odpowiedź #371 dnia: Sierpień 05, 2008, 08:33:07 »
chlopaki problem jest tego typu - jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze :P

nie stac mnie na wylozenie pelnej kasy i jedyne co moge zrobic to ratowac sie ratami .... dlatego musze czekac i mnie to irytuje .... w sumie tam poprostu wychodzi najtaniej .......

Ta akucja za chwile sie konczy, ale w tej firmie jest cena taka jak w komputroniku, a poza tym jest mozliwosc zakupu na raty:
http://www.allegro.pl/item409169960_htc_p3700_touch_diamond_pl_gps_wifi_gratisy_f_vat.html
No ale jesli jestes cierpliwy i lubisz czekac to podziwiam :)

*

Offline bbq

• *
  • 60
« Odpowiedź #372 dnia: Sierpień 05, 2008, 08:38:56 »

nie sadze zebym marudzil ... czytalem zbyt wiele informacji na temat diamenta, wielu ludzi ma do niego zastrzezenia bo cos im nie pasuje, a to bateria a to przycinanie sie...czy brak wejscia SD..... teraz moja e50 (bleee) trzyma max 2 dni no a klasa "nieco" odstaje od diamenta :P :P kwestia zalet spowodowala ze chce miec tego pda, a jest ich znacznie wiecej....

pozdrawiam
bbq
Napisane: Sierpień 05, 2008, 08:36:39
dzieki Horde za info, moze dzis tam podskocze bo niedaleko pracuje :O~ :O~

*

Offline Piti81

• **
  • 138
« Odpowiedź #373 dnia: Sierpień 05, 2008, 08:52:30 »

nie sadze zebym marudzil ... czytalem zbyt wiele informacji na temat diamenta, wielu ludzi ma do niego zastrzezenia bo cos im nie pasuje, a to bateria a to przycinanie sie...czy brak wejscia SD..... teraz moja e50 (bleee) trzyma max 2 dni no a klasa "nieco" odstaje od diamenta :P :P kwestia zalet spowodowala ze chce miec tego pda, a jest ich znacznie wiecej....

pozdrawiam
bbq
Napisane: Sierpień 05, 2008, 08:36:39
dzieki Horde za info, moze dzis tam podskocze bo niedaleko pracuje :O~ :O~

Wiem, wiem tak sobie tylko żartowałem ;-) Sam uważam, że HTC Polska wymaga zmiany kierownictwa za te opóźnienia :-)
HTC Diamond zaś powinien Ci się spodobać! Nie rozumiem ludzi, którzy piszą jakieś brednie na xda-dev, że jest do bani... że za wolny... i że go wymieniają na iiPhona.
No ale cóż... jak to mówią są ludzie i są ... iPhone fan boye :D

*

Offline bbq

• *
  • 60
« Odpowiedź #374 dnia: Sierpień 05, 2008, 09:16:36 »
Piti81 wiem ze zartowales ale wolalem od razu napisac dlaczego tak niz czekac na kolejna krytyke :P hehe
sprawdzalem na gsmarena.com tam dopiero sa komentarze szok - no ale to ludziki zza morza i chyba iphona maja we krwii :P

sam osobiscie uwazam ze diamond jest naprawde swietnym pda....juz wrzucilem na allegro nawigacje i jeden telefon :P bo co za duzo to  niezdrowo :D

*

Offline Piti81

• **
  • 138
« Odpowiedź #375 dnia: Sierpień 05, 2008, 09:45:28 »
Ja właśnie też sprzedaje swoją Nokię 6500 SLIDE :-) Po kilku dniach użytkowania i dostosowywania.. Diamond Świeci :D
Najlepszy fon, a w zasadzie PALMTOP z dodatkiem telefonu jaki miałem :D

*

Offline sm

• *
  • 59
« Odpowiedź #376 dnia: Sierpień 05, 2008, 09:53:56 »
witam,

wczoraj dostalem informacje, ze dzisiaj diamond z polskiej dystrybucji bedzie wyslany do mnie. wiec jutro powinienem go miec. nie sadze zeby byl w wersji angielskiej. jutro sprawdze i dam znac co dostalem ...

pozdrawiam, sm

« Odpowiedź #377 dnia: Sierpień 05, 2008, 10:05:19 »
jeśli kogoś to interesuje to dzwoniłem przed chwilą do p. Kaczmarka (to pan z HTC Poland) i powiedział mi że za diamondem możemy nawet czekać do... (no niech ktoś zgadnie do kiedy) ... do końca tygodnia :-) Bardzo śmieszne nie? Jak zwykle oczywiście go fleshują nie wiem co mnie to ma obchodzić przecież miał być w zeszłym tygodniu we wtorek lub w środę, potem na koniec tygodnia a potem nawet w sobotę mieli go wysyłać - a teraz to chyba na święta Bożego Narodzenia może go zobaczę jak tak dalej będzie im to szło. Natomiast zapytałem się czemu nie wysyłali żadnego maila że będzie później to dowiedziałem się że nie mają czasu bo... (*&$%#) ... oczywiście flashują :-) Czyli tak jak codziennie, ale ponoć go mają  tylko oczywiści co miał odpowiedzieć. Tylko pogratulować organizacji w tej firmie.

*

Offline bbq

• *
  • 60
« Odpowiedź #378 dnia: Sierpień 05, 2008, 10:16:08 »
faktycznie pion marketingu daje ciala, tylko najgorsze jest to ze dla nich wszystko sie wydaje okej, bo i tak kupimy go bez wzgledu na to czy bedzie jutro czy za tydzien, dwa ... takie jest niestety ich podejscie...

« Odpowiedź #379 dnia: Sierpień 05, 2008, 10:21:04 »
no tak bo już zapłaciliśmy prawie dwa tygodnie temu

*

Offline grudzien86

• *
  • 53
  • Sprzęt: HTC Diamond, Iphone 3GS
« Odpowiedź #380 dnia: Sierpień 05, 2008, 10:46:52 »
Czyli wynika z tego że część odbiorców nie chciała już czekać aż oni to przefleszują i zabrali z magazynu to co jest. HTC zapewniło że wyśle im polski ROM a oni swoim klientom.
W instrukcji PL która dostałem na płycie wszystkie menusy są po polsku. Czekam na tego Roma i mam nadzieje że będzie to pełny ROM a nie nakładka. 
PROven ROM Diamond edition 1.02

« Odpowiedź #381 dnia: Sierpień 05, 2008, 10:52:37 »
czy mozesz rzucic instrukcje pl gdzies na rapida ?

*

Offline horde

• 2638
« Odpowiedź #383 dnia: Sierpień 05, 2008, 11:17:24 »
Nie powiem gdzie mam ten polski ROM. Raz, ze przy okazji spolszczania pewnie cos tradycyjnie schrzanili, dwa, ze bedzie to dotyczylo tylko czesci a nie calosci systemu, a trzy, ze dla mnie to zaden problem WM w oryginale i nawet chyba tak wole, juz sie przyzwyczailem.
Mam tylko nadzieje, ze HTC Poland sie nie zafleszuje na amen, chociaz w sumie :)

*

Offline oldred

• *
  • 97
  • Sprzęt: spv c500,wizard, n95, diamond, topaz
« Odpowiedź #384 dnia: Sierpień 05, 2008, 11:20:22 »
Jeżeli niejaki Kaczmarek powiedział, że do końca tygodnia, to nic nie znaczy - on cały czas kłamie.
A propos flashowania - to w htc.poland rzeczywiście mają powody do radości - załatwili sobie darmowy kredyt, i tylko od nich zależy na jak długo - mogą sobie obalic niejedną flashkę...

« Odpowiedź #385 dnia: Sierpień 05, 2008, 11:52:40 »
W Koyto powiedzieli mi, że tak naprawdę realny termin rozpoczęcia sprzedaży to 14.08. Trzeba więc się uzbroić w cierpliwość. Natomiast jak widzę niektórzy są strasznie zakręceni. :) Szaleństwo prawie jakby chodziło o iPhone'a.

« Odpowiedź #386 dnia: Sierpień 05, 2008, 12:31:26 »
widze , ze na allegro juz krzycza, ze  sprzedawane z polskim ROM-em to cos jest na rzeczy.

*

Offline grudzien86

• *
  • 53
  • Sprzęt: HTC Diamond, Iphone 3GS
« Odpowiedź #387 dnia: Sierpień 05, 2008, 12:36:41 »
czy mozesz rzucic instrukcje pl gdzies na rapida ?
Wieczorkiem postaram się upnąć na rapida.
PROven ROM Diamond edition 1.02

*

Offline horde

• 2638
« Odpowiedź #388 dnia: Sierpień 05, 2008, 12:43:33 »
W Koyto powiedzieli mi, że tak naprawdę realny termin rozpoczęcia sprzedaży to 14.08. Trzeba więc się uzbroić w cierpliwość. Natomiast jak widzę niektórzy są strasznie zakręceni. :) Szaleństwo prawie jakby chodziło o iPhone'a.

Wiesz to wszystko zalezy od punku widzenia, ale jesli tyle razy przeklada sie termin sprzedazy to raczej niepowazne podejscie do klienta.
Zmieniasz sprzet, sprzedajesz swoj poprzedni, wiesz, ze za np 2 dni bedzie a tu d... i tak kolejne tygodnie, to chyba mozna sie wkurzyc i to nie zadne podniecanie sie jak IP.

« Odpowiedź #389 dnia: Sierpień 05, 2008, 12:49:48 »
dla czekajacych na Rafaela mam dobra wiadomosc beda za 2 tyg - oczywiscie nie z HTC Polska ;)