Gdzie zamówiliście Diamonda?

• 532 Odpowiedzi
  • 75866 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline tylek

• *
  • 53
Odp: Gdzie zamówiliście Diamonda?
« Odpowiedź #300 dnia: Lipiec 30, 2008, 19:28:58 »
Ja to dzisiaj byłem przygotowany żeby jechać i od razu dokonać zakupu w komputertronicu.
Wstaje rano o 8 patrze a tu chuj :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
potrzebna zgoda, patrz regulamin

*

Offline armario

• *
  • 61
  • Sprzęt: HTC Diamond (już zamówiony)
« Odpowiedź #301 dnia: Lipiec 30, 2008, 20:27:51 »
No niestety żenua ja zgoliłem cały komplet wizarda i teraz od miesiąca nokia 6310 - SZALEŃSTWO !!!  :mad:

*

Offline hao

• *
  • 58
« Odpowiedź #302 dnia: Lipiec 30, 2008, 20:30:22 »
Po trzeciej, czy czwartej zmianie terminu wiedziałem, że dalsze czekanie nie ma sensu :) W zestawie czeskim nie ma NIC specjalnego. Absolutnie nie wierzę, żeby w zestawie polskim było cokolwiek więcej poza polskim romem, bądź co gorsza, romem z polską nakładką. Telefon mam od dwóch tygodni i już "obsłużył" mi jeden wyjazd :)

Jeżeli chodzi o gwarancję producenta na sprowadzane, to wystarczy polski dowód zakupu (paragon) - jedyny warunek - telefon musi być przeznaczony na rynek europejski. Na opakowaniu jest lista krajów z dopuszczoną sprzedażą - musi być na niej polska!

*

Offline czyzu

• 33
« Odpowiedź #303 dnia: Lipiec 30, 2008, 21:25:21 »
No ja codziennie dzwonie do HTC, No i koles mowil mi  wczoraj ze juz je maja w magazynie tylko  ze przeklejaja nalepki i zmieniaja romy.
Dzis sprawdzalem poczte (email) do godziny 14 no i nie bylo tam informacji o numerze przesylki :).
W koncu ponownie wykrecilem i tym razem powiedzieli mi ze urzad celny wjechal im na magazyn i wszystko
trzepia (czyli Diamondy moga byc po dotykane :))))))) i oczywiscie powiedzial ze jak tylko wyjda to zaczna wysylac:)))
No zobaczymy jak nie sciemniaja to jutro powinna nastapic wysylka, i do klijetow indywidualnych i do firm.
Pytalem jeszcze kto ma pierszenstwo wysylki - dwie oddzielne grupy obluguja INDY.... i Firmy. (Wiec chyba rownoczesnie)

*

Offline DS.

• **
  • 227
  • Sprzęt: Diamond + Rikaline6033[SPARE PART]
« Odpowiedź #304 dnia: Lipiec 30, 2008, 21:34:08 »
No ja codziennie dzwonie do HTC, No i koles mowil mi  wczoraj ze juz je maja w magazynie tylko  ze przeklejaja nalepki i
W koncu ponownie wykrecilem i tym razem powiedzieli mi ze urzad celny wjechal im na magazyn i wszystko
trzepia (czyli Diamondy moga byc po dotykane :)))))))
:lol: :lol: :lol: :lol:
chciałbym zobaczyć tego gostka jak ładuje ściemę przez telefon - pewnie niezle musi się gimnastykować aby co chwila inny kit wymyśleć

*

Offline armario

• *
  • 61
« Odpowiedź #305 dnia: Lipiec 30, 2008, 22:30:03 »
Dzwoniłem do kumpla z urzędu celnego to ściema na maxa

*

Offline qsqa

• 2086
    • KLIKNIJ JEŻELI CHCESZ ŻEBY POWSTAWAŁY NOWE ROMY PL
  • Sprzęt: HD2, Touch Pro 2, Iphone 3G 8GB,
« Odpowiedź #306 dnia: Lipiec 31, 2008, 10:08:07 »
Jeżeli już ktoś będzie miał Diamonda z polskiego HTC to mam prośbę o kontakt na PM - intersuje mnie wersja ROMu i możliwości pobrania udpate'u z eClub.

*

Offline armario

• *
  • 61
« Odpowiedź #307 dnia: Lipiec 31, 2008, 10:22:08 »
Jeżeli dalej będą tak przesuwali termin premiery to dopiero na gwiazdkę może uda się nabyć  :worried:

« Odpowiedź #308 dnia: Lipiec 31, 2008, 12:47:52 »
Przed godziną otrzymałem sms-a z Palmtop Experts żeby potwierdzić chęć zakupu Diamencika u nich - jutro mają być do odbioru - więc może to nie jest ściema? Zobaczymy jutro.

*

Offline morette

• 630
  • Sprzęt: HTC HD2 hypnosis V.12_3.14_F; Samsung Galaxy S III
« Odpowiedź #309 dnia: Lipiec 31, 2008, 20:41:44 »
Kolejny dzień mija o Daimondziku ani widu ani słychu   :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Auto Mapa 6.10.0(1714)/Europe 1206  włączone korzystanie z LD
Android Auto Mapa - Samsung Galaxy S III

« Odpowiedź #310 dnia: Sierpień 01, 2008, 09:11:09 »
Komputronik ma miec podobno 04.08 ale dzis znalazlem stronke firmy ktora sprzedaje Palmtopy w centrum handlowym Silesia w Katowicach i niby sa dostepne Diamondy, zaraz po 10 tam dzwonie i zapytam czy tak naprawde jest.

« Odpowiedź #311 dnia: Sierpień 01, 2008, 10:13:14 »
No i juz wszystko wiem, na stonie pisze ze jest a gosc mowi ze jest ale na zamowienie fizycznie go na miejscu nie maja  :S no nic poczekam moze ten Komputronik sie postara.

« Odpowiedź #312 dnia: Sierpień 01, 2008, 11:16:47 »
Czytając te wszystkie posty coraz bardziej jestem zadowolony, że mojego Diamonda kupiłem w czerwcu na allegro. Wersja brytyjska, ale po wrzuceniu PORZĄDNEGO ROMu i odblokowaniu polskiego języka wiecie co się stało? Nagle zrobiła się z niego wersja polska :) I to bez żadnych logo operatorów, simlocków itp. :):)

*

Offline morette

• 630
  • Sprzęt: HTC HD2 hypnosis V.12_3.14_F; Samsung Galaxy S III
« Odpowiedź #313 dnia: Sierpień 01, 2008, 11:23:01 »
Ciekawe dlaczego polski dystrybutor odkłada co chwila polską premierę urządzenia. Może powinien poczytać trochę forum.
Auto Mapa 6.10.0(1714)/Europe 1206  włączone korzystanie z LD
Android Auto Mapa - Samsung Galaxy S III

*

Offline tylek

• *
  • 53
« Odpowiedź #314 dnia: Sierpień 01, 2008, 11:47:18 »
No i juz wszystko wiem, na stonie pisze ze jest a gosc mowi ze jest ale na zamowienie fizycznie go na miejscu nie maja  :S no nic poczekam moze ten Komputronik sie postara.
Byłem wczoraj w jednym sklepie komputertronica w warszawie i powiedzieli mi że będzie dostępny  w sklepie tylko na zamówienie i potrwa to 7 dni.

« Odpowiedź #315 dnia: Sierpień 01, 2008, 13:46:02 »
To się w głowie nie mieści.
Wiem to z pewnego i zaufanego żródła.Telefony są na lotnisku w Warszawie,już dawno odprawione (wczoraj)
HTC Polska nie ma transporu,nie ma czym zabrać.!!!!!
Pozdrawiam Przemek

*

Offline Piti81

• **
  • 138
« Odpowiedź #316 dnia: Sierpień 01, 2008, 13:58:15 »
To się w głowie nie mieści.
Wiem to z pewnego i zaufanego żródła.Telefony są na lotnisku w Warszawie,już dawno odprawione (wczoraj)
HTC Polska nie ma transporu,nie ma czym zabrać.!!!!!
Pozdrawiam Przemek
LOL fajnie .. pełen profesjonalizm :]
Jeżeli.. dopiero dotarły do Polski... to teraz HTC Polska ( o ile znajdzie jakiś rower i wózek) je odbierze i dopiero zacznie "spolszczać"?
Oczywiście nie dzisiaj bo już mamy zaraz weekend ale tak na przykład w poniedziałek po lunchu :P

Więc tydzień z głowy?  Czy może czekają już na lotnisku wersje spolonizowane? Podobno Anglicy mieli problem w dołączeniu polskich instrukcji.. tak mi pisali ze sklepu SklepPDA.pl.
Jeśli udało im się nagrać w końcu po miesiącu PDF'a na płytę i spolszczyli system.. to teraz tylko rowerek i wózek i HTC Polska może zacząć sprzedaż :P

Jeśli jednak Anglicy tylko dołączali instrukcje... a HTC Polska ma się zająć polonizacją systemu, TouchFlow3D itp. no to nic tylko załamać ręce można...
« Ostatnia zmiana: Sierpień 01, 2008, 14:03:03 wysłana przez Piti81 »

*

Offline bbq

• *
  • 60
  • Sprzęt: Iphone 3GS 8GB, Samsung Galaxy i-5700, HTC Diamond
« Odpowiedź #317 dnia: Sierpień 01, 2008, 15:45:49 »
hehe a mi koles ze sklepu internetowego powiedzial ze dzis otrzymal info ze telefony sa juz na granicy i pewnie pod koniec przyszlego tygodnia bedzie w sprzedazy ... odechciewa mi sie powoli ..... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

*

Offline armario

• *
  • 61
« Odpowiedź #318 dnia: Sierpień 01, 2008, 16:12:26 »
Najgorsze jest to że za każdym razem jest inna wersja wiec tak na prawdę nie wiadomo co sie dzieje - niestety okazało się że HTC polska to mega kłamcy. Wolal bym rzetelną i prawdziwą informację ze będą we wrześniu niż takie przekładanie i kłamanie  :mad:

Już ze 2 tygodnie temu była informacja ze są w polsce tylko "spolszczają" teraz znowu są na granicy jutro się okaże że już schodzą z linii produkcyjnej a za mieniąc ze niedługo wejdą do produkcji.

« Odpowiedź #319 dnia: Sierpień 01, 2008, 16:28:15 »
Ja dzisiaj w palmtops.com.pl dostałem jeszcze inna informacje - że jeżeli nie będzie ich do wtorku do ich dostawca będzie płacił kary, dlatego powinny być już w poniedziałek :PP ja już nikomu nie wierze i cierpliwie czekam.
Diamond ROM 1.93.479.3 WWE Radio 1.00.25.05

*

Offline bbq

• *
  • 60
« Odpowiedź #320 dnia: Sierpień 01, 2008, 17:19:18 »
W sumie na komputroniku jest wlasnie data poniedzialkowa zapisana jako termin dostawy (04.08) wiec moze jednak sie cos ruszy. Ale zeby kary byly hehe  :O

« Odpowiedź #321 dnia: Sierpień 01, 2008, 17:48:36 »
Witam.
Szanowni Koledzy.Ja tu jestem "nowy"Do tej pory od kilku lat byłem fanem Sony Ericssona"Inne marki dla mnie nie istniały.Nie myślcie,że było inaczej,a wręcz jeszcze gorzej.Dlatego z ich usług zrezygnowałem.U nich to był prawdziwy horror a opóżnienia w granicach pół roku to była normalka a zapowiadane i szeroko reklamowane "hity"okazywały się bublami (SE P990)
Ta moja informacja ,że nie mają transportu jest 100%,(mam kolegę celnika na Okęciu)
Pozdrawiam Przemek

*

Offline longu

• 760
  • Sprzęt: Garmin-Asus M10, HTC Diamond, SE Xperia Ray
« Odpowiedź #322 dnia: Sierpień 01, 2008, 18:08:55 »
No, kurcze, bo zaraz się zdenerwuję, wsiądę w samochód i im przetransportuję z lotniska te Diamenty ;]
Pozdrowionka.
iPaq H3870 -> iPaq H4155 -> Acer n311 -> Asus P535 -> HTC Diamond -> Garmin-Asus M10 -> SE Xperia Ray

« Odpowiedź #323 dnia: Sierpień 01, 2008, 18:47:04 »
Ponownie Przemek
Mam dobre wiadomości i pewne.
To o czym wcześniej pisałem,jak się okazuje z tym transportem to nie była taka prosta sprawa.
Ja myślałem,że wystarczyło podjechać  jakimś Żukiem czy Nyską załadować kilka paczek i po sprawie. W całej Warszawie nie było firmy,która podjęła by się transportu towaru ubez.na 1 mln euro. Diamondy zostały już odebrane i od poniedziałku będą wysyłane do odb.

*

Offline bbq

• *
  • 60
« Odpowiedź #324 dnia: Sierpień 01, 2008, 19:13:36 »
moze wreszcie cos pozytywnego :)

« Odpowiedź #325 dnia: Sierpień 02, 2008, 18:32:16 »
Witam Panowie,
tu kolejny zniecierpliwiony, zlany potem zazdrości i smutku właściciel "in spe" Diamonda...
zamówiony w ZIRIUS-ie...
sprzedałem mojego FS T830 i jadę na Noki 8910i...oj łezka się w oku kreci.
A po kilkunastu telefonach, N-złotych wydanych dodatkowo do kosztu zakupu słyszę -już za tydzień, oj sory za 2 dni - a nie, pod koniec tygodnia, jeszcze nie ale na początku następnego - napewno.
No cóż, czuję się jak typowy Polak, czekający na dzień/miesiąc/rok kidy w Polsce bedzie lepiej - a podobno będzie lepiej, kiedy z syntetycznej choinki igły odpadna...
Mam nadzieję, że ze starości - szybko...

A diamond ...napewno kiedyś będzie... :mrgreen:

*

Offline tylek

• *
  • 53
« Odpowiedź #326 dnia: Sierpień 02, 2008, 21:24:26 »
Witam Panowie,
tu kolejny zniecierpliwiony, zlany potem zazdrości i smutku właściciel "in spe" Diamonda...
zamówiony w ZIRIUS-ie...
sprzedałem mojego FS T830 i jadę na Noki 8910i...oj łezka się w oku kreci.
A po kilkunastu telefonach, N-złotych wydanych dodatkowo do kosztu zakupu słyszę -już za tydzień, oj sory za 2 dni - a nie, pod koniec tygodnia, jeszcze nie ale na początku następnego - napewno.
No cóż, czuję się jak typowy Polak, czekający na dzień/miesiąc/rok kidy w Polsce bedzie lepiej - a podobno będzie lepiej, kiedy z syntetycznej choinki igły odpadna...
Mam nadzieję, że ze starości - szybko...

A diamond ...napewno kiedyś będzie... :mrgreen:
Co by stadionów wczesniej nie wybudowali ;)

*

Offline fonnes

• 22
    • Marine24
  • Sprzęt: HTC Diamond, MDA Vario II
« Odpowiedź #327 dnia: Sierpień 02, 2008, 22:12:29 »
Cytat: tylek
Co by stadionów wczesniej nie wybudowali
Co do tego i autostrad, nie ma najmniejszej obawy    :grin:

*

Offline horde

• 2638
  • Sprzęt: Lg 2x, SGS3
« Odpowiedź #328 dnia: Sierpień 02, 2008, 23:05:49 »
To chyba rzeczywiscie przypadlosc kraju w ktorym zyjemy, pamietam, ze identycznie bylo z Cruisem, tak samo byla odkladana premiera w PL.
Na czas oczekiwania tez musialem przesiasc sie na Nokie, dziwnie tak , jak ma sie ochote tapnac na ekranie, a tu d...:)
Oby w ten poniedzialek byl juz koniec oczekiwania.

*

Offline nonkus

• 11
  • Sprzęt: Toshiba G900, HTC Diamond, HTC HD2
« Odpowiedź #329 dnia: Sierpień 03, 2008, 08:23:23 »
Wiecie co? Łączę się z wami w bólu i mam nadzieje, że w końcu dostaniecie swoje Diamenty... mam wrażenie,że Polska jest traktowana czasem jak kraj, którzy wszyscy tylko doją.. Złotówka ciągle idzie w górę więc im dłużej odwlekają, tym więcej na Diamencie zarobią.. może to o to ciągle chodzi??