FOLIA Z ZESTAWU

• 9 Odpowiedzi
  • 1118 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline COBRA218

• *
  • 97
  • Sprzęt: HTC HD 2
FOLIA Z ZESTAWU
« dnia: Listopad 10, 2008, 23:09:54 »
zakubiony mda compakt 4 mial w zestwie folie 2 pytanka
jak to nakleic na wyswietlacz zeby bylo ladnie bo nie lubie jak mi jakies babelki lataj bo ekraniku nawet specialna sciereczke zakupilem juz do wytarcia ekraniuk
2 pytanko z natury  chodzi mi o zaslepke na wejscie usb do mda kompak jakies ladne chciale oderwac od starego aparatu ale cos nie pasuje

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: FOLIA Z ZESTAWU
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 10, 2008, 23:13:57 »
zakubiony mda compakt 4 mial w zestwie folie 2 pytanka
jak to nakleic na wyswietlacz zeby bylo ladnie bo nie lubie jak mi jakies babelki lataj bo ekraniku nawet specialna sciereczke zakupilem juz do wytarcia ekraniuk
2 pytanko z natury  chodzi mi o zaslepke na wejscie usb do mda kompak jakies ladne chciale oderwac od starego aparatu ale cos nie pasuje

A napisz to po Polsku  :-|
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline Gix

• 49
  • Sprzęt: HTC Touch Pro, HTC HD2
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 10, 2008, 23:16:42 »
Naparowana łazienka to niezawodny sposób na naklejanie foli (powietrze jest wówczas wilgotne przez co nie latają w nim żadne pyłki). Przed naklejeniem foli proponuję dokładnie wytrzeć ekran jeśli już są na nim ślady  palców ;]

*

Offline COBRA218

• *
  • 97
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 10, 2008, 23:26:21 »
no to jeszcze raz po polsku  :mrgreen:
wiec zakupilem jakies 3 tygodnie temu z angielskiego t-mobile mda compact 4 :
w zestawie mialem dodatkowy rysik ladowarke sluchawki kabelek usb oraz ladna instrukcje plytke z softem i na samym dnie ladnie wygladajaca folie na wyswietlacz .
pierwsze 6 pozycji z racji dlugiego uzywania telefonow wiem jak uzywac ale owa folia jest dlamnie problemem nie wiem jak ja nakleic nie dali mi kleju ani instrukcji jak nakleic ja na wyswietlacz a znatury jestem esteta i nie chce zeby  moj wyswietlaczy po zlym naklejeniu wygladal jak psu z buzi wyjety . 2 pytanie czy jest mozliwe dostanie zaslepki na zlacze usb to co sie podlacza sluchwki i kabel usb w mda
bardziej popolsku juz nie umiem bledy ortograficzne jestem dyzlektykiem

*

Offline !Novy

• 774
  • Sprzęt: HTC Diamond      ROM Dutty V3-Oh yeah!
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 10, 2008, 23:30:31 »
no to jeszcze raz po polsku  :mrgreen:
wiec zakupilem jakies 3 tygodnie temu z angielskiego t-mobile mda compact 4 :
w zestawie mialem dodatkowy rysik ladowarke sluchawki kabelek usb oraz ladna instrukcje plytke z softem i na samym dnie ladnie wygladajaca folie na wyswietlacz .
pierwsze 6 pozycji z racji dlugiego uzywania telefonow wiem jak uzywac ale owa folia jest dlamnie problemem nie wiem jak ja nakleic nie dali mi kleju ani instrukcji jak nakleic ja na wyswietlacz a znatury jestem esteta i nie chce zeby  moj wyswietlaczy po zlym naklejeniu wygladal jak psu z buzi wyjety . 2 pytanie czy jest mozliwe dostanie zaslepki na zlacze usb to co sie podlacza sluchwki i kabel usb w mda
bardziej popolsku juz nie umiem bledy ortograficzne jestem dyzlektykiem

Tylko czekałem aż napiszesz że jesteś "dyzlektykiem" kurcze chyba jakaś zaraza teraz tej choroby?Mam wrażenie że coraz częściej posiadacze Diamenta to "dyzlektycy"....Sorrki za off..Co do pytania to odpowiedzi na forum,co do zaślepki to nie ma.
Złodziejstwo jest wybaczalne – głupota nie.Napoleon Bonaparte

Mam bana na to forum :(

*

Offline Andi60

• **
  • 135
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 10, 2008, 23:35:00 »
Folie które masz w zestawie posiadają klej. Należy je "oderwać" od foli głównej do której są naklejone i nakleić na ekran telefonu.

Pozdrawiam,
Andrzej

*

Offline COBRA218

• *
  • 97
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 10, 2008, 23:59:20 »
kolego niestety nie wysyp potwierdzone i leczone jakies 7 juz lat ale nadal ten sam problem polski byc dla polaka trudna ale trudno jakos sie da z tym zyc tylko jak pisze jakas urzedowa sprawe to strasznie dlugo mi ze sprawdzenie orto idzie jak bys mogl to zarzuc linka do potrzebnych mi postow dzieki

*

Offline !Novy

• 774
  • Sprzęt: HTC Diamond      ROM Dutty V3-Oh yeah!
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 11, 2008, 00:07:10 »
kolego niestety nie wysyp potwierdzone i leczone jakies 7 juz lat ale nadal ten sam problem polski byc dla polaka trudna ale trudno jakos sie da z tym zyc tylko jak pisze jakas urzedowa sprawe to strasznie dlugo mi ze sprawdzenie orto idzie jak bys mogl to zarzuc linka do potrzebnych mi postow dzieki

Proszę!Jeden z kilku postówhttp://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=104729.0,pozostałe po wpisaniu w wyszukiwarkę hasła "folia"

Pozdrawiam!
Złodziejstwo jest wybaczalne – głupota nie.Napoleon Bonaparte

Mam bana na to forum :(

*

Offline Mike1380

• *
  • 56
  • Sprzęt: Diamond
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 11, 2008, 13:19:30 »
Hehe...hehe...

Panowie nie bądźcie tacy surowi dla nowych. Ale się rozbawiłem jak zobaczyłem co pisaliście w odpowiedziach.... Dzięki

"Napisz po polsku..."  "pewnie jest dyzlektykiem" Pozdrawiam

*

Offline qsqa

• 2086
    • KLIKNIJ JEŻELI CHCESZ ŻEBY POWSTAWAŁY NOWE ROMY PL
  • Sprzęt: HD2, Touch Pro 2, Iphone 3G 8GB,
« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 11, 2008, 21:16:47 »
!Novy napisał słusznie - wystarczyło wpisać odpowiednie hasło w wyszukiwarkę  - zamykam