« Odpowiedź #20 dnia: Wrzesień 11, 2008, 11:43:29 »
Spokojnie z tym zamówieniem - postanowiłem poszukać wątku "o mnie" na forum diamonda

no i mam.
Zamówienie złożę dopiero, jak dowiem się od Brando, czy dadzą zniżkę jakąś - a nóż a widelec przy zamówieniu kilkunastu folii będą chcieli współpracować. Zamówienie będę składał w poniedziałek pewnie, więc nie ma nerwów. Problem w tym, że nie znam ceny ostatecznej, dopóki nie złożę zamówienia i nie obciążą mi karty. Ale cena ogólnie to cena w sklepie brando*kurs sprzedaży dolara w mBanku w chwili zamówienia + część kosztów przesyłki (zwykle $3) + koszt dostawy w Polsce. Jak ktoś ma kartę kredytową lub taką do zakupów w internecie, taniej mu wyjdzie zamówić samemu.
Ja na tym w zasadzie nic nie zarabiam, tylko pomagam tym bez KK. Ale mimo to nadal mogę wystawić fakturę, jak ktoś potrzebuje (prowadzę DG, choć akurat nie w branży handlu detalicznego).

Sprzęt: 5MX, SimPad, BlueAngel, Hermes, N810, 8510p, k810i, PSP, 2133, MBW150, RedFly, G1, d780, HP HDX Dragon, E75, 5101, Rose, 3GS, N900, Uni, c901, Milestone, N96, Rhodium, Huawei e5, Envy 17, Galaxy Tab, e6500