Czy ktos moglby mi pomoc bo nigdzie nie widze tego rom'u:rom 2.03.479.2 WWEwersja protokolu 52.51.25.26Hmusze to wgrac przed wysylka do serwisu i straszna lipa bo wszedzie sa starsze PS> Ewntualnie powiedzcie jak zgrac to z telefonu bo znajomy ma taki i moglby mi udostaepnic - ale nie wiemy jak sciagnac
Cytat: noise w Maj 25, 2009, 10:36:39Czy ktos moglby mi pomoc bo nigdzie nie widze tego rom'u:rom 2.03.479.2 WWEwersja protokolu 52.51.25.26Hmusze to wgrac przed wysylka do serwisu i straszna lipa bo wszedzie sa starsze PS> Ewntualnie powiedzcie jak zgrac to z telefonu bo znajomy ma taki i moglby mi udostaepnic - ale nie wiemy jak sciagnac Moim zdaniem jak sflashujesz byle jakim oryginalnym od HTC to nie bedzie problemu ... chyba ze to jest wersja operatorska ... Ale oni wowczas na stornach tez maja swoje ROMy...
A skąd mamy wiedzieć jak jest w XDA Orbit? Zresztą, co rozumiesz przez "zasada"? Trzeba wgrać najpierw HardSPL jeśli planujesz zainstalować nieoryginalny ROM a potem wedle uznania ROM i RadioROM.
11a. Rekonstrukcja fabrycznego ROMu HTC PL- pobieramy paczkę z ROMem z TEGO linku- rozpakowujemy archiwum do osobnego katalogu - po tej operacji w katalogu będą 3 pliki:DiamonCustomRUU.exeRUU_signed.nbhSPL 1.93.zip
11. Rekonstrukcja fabrycznego ROMU HTC PL i ERA PL!!!UWAGA!!! Na HTC e-Club pojawiła się wersja ROMu stosowanego przez HTC PL jako "shiped". Dlatego zalecam pobranie tego ROMu z TEGO miejsca i wgrania wszystkiego (ROMu, RadioROMu i SPL) za jednym razem.
- jeżeli z jakichkolwiek powodów po uruchomieniu ROMUpdateUtility.exe wyskoczy nam jakiś błąd, to należy najpierw przekopiować SSPL-Manula.exe na Diamonda (najlepiej do głównej pamięci),uruchomić SSPL-Manual.exe z poziomu Diamonda, poczekać aż ekran Diamonda ściemnieje i dopiero uruchomić ROMUpdateUtility.exe na komputerze.
można też wgrywać RADIO Rom czy tylko gotowe ROM-y ?
Czy koledzy mieli może problem z upgradem HardSPL z 1.40 do 1.93?