Dźwięk w MDA C IV

• 5 Odpowiedzi
  • 834 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline fala77

• 717
  • Sprzęt: HTC One V
Dźwięk w MDA C IV
« dnia: Czerwiec 10, 2009, 14:21:55 »
Z tego co wyczytałem na forum to głośnik w tym modelu jest raczej kiepskiej jakości.Przesiadłem się z innego urządzenia i troszkę mnie to denerwuje.W zasadzie dźwięk dzwonka,sms-s itd. jest bez basu,charczący i niemiły.da się poprawić jakiś programem jakość dźwięku w MDA C IV?
HTC One V

*

Offline iemen

• 15
  • Sprzęt: MDA IV  Samsung B2100
Odp: Dźwięk w MDA C IV
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 10, 2009, 17:24:33 »
 Kolego pewnych rzeczy się nie przeskoczy... Proponuje się z tym pogodzić :) Wcześniej miałem nokie n82 i tam głośniczki były super. Świetnie byłoby mieć te głośniki z n82 (no i może aparat :E) w naszych MDA.

*

Offline fala77

• 717
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 10, 2009, 23:17:05 »
no tak tylko jak istnieje Htc Audio Booster dzięki któremu można modyfikować dźwięk odtwarzanych mp3 to co stoi na przeszkodzie w napisaniu programu który by robił też coś podobnego z dzwonkiem,sms-em itd. aby wszystkie dźwięki systemowe przechodziły przez taki equalizer ? :shock:
HTC One V

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 10, 2009, 23:48:51 »
no tak tylko jak istnieje Htc Audio Booster dzięki któremu można modyfikować dźwięk odtwarzanych mp3 to co stoi na przeszkodzie w napisaniu programu który by robił też coś podobnego z dzwonkiem,sms-em itd. aby wszystkie dźwięki systemowe przechodziły przez taki equalizer ? :shock:

Takie cos jest stosowane w niektorych (jak nie wszystkich) nieoficjalnych romach, poszukaj.

*

Offline fala77

• 717
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 10, 2009, 23:55:33 »
ale tak w zasadzie to czego mam szukać,programu u wujka googla,opcji w obecnym ROM-ie czy gwiazdy na niebie bo napisałeś taką enigmą że trudno się zorientować  :ohreally:
HTC One V

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 11, 2009, 00:08:21 »
och... http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=122918.0   ctr+f hasło: audio