A bez TF3D jakas wielka zmiana? Ja zauwazylem, ze tylko w trakcie odtwarzania muzyki zamula mi pocketa. Wszystko dziala dobrze np. z CorePlayer, ale nie wspiera on sterowania poprzez przyciski ze sluchawki bluetooth. Ten HTC Audio Manager jest rozwijany przez xdev forum, czy kogos innego? Bo nie potarfie znalezc glownej strony.
mi zamulalo jak włączalem z tf3d.
Htc Audio Manager używałem w kaiserku , sprawował się ok.Nie wiem czy xda cos z nim robią.Ja dzis sciaglem jakas zmodowana wersje , inne kolory i przyciski etc.
Poszukaj ,sprawdz może Ci się spodoba
edit;
Mam pytanie jedno. Jak dostajecie sms , wchodzicie z tf3d do skrzynki (a dokladnie do tej konferencji gdzie odpisujecie na świezy sms) to czy klawiaturka wam się wysuwa i zsuwa jak chcecie zaznaczyc pole do pisania?
U mnie coś to szaleje.Klawiatura sie chowa i otwiera.Zeby zaskoczylo na pole tekstowe musze wpisac jakas literke i dac spacje nastepnie zaznaczyć pole do pisania.
Chciałbym zeby było tak jak wtedy kiedy wchodzimy do już przeczytanego smsa
--> wchodze przez tf3d koferencji sms-->konferncja otwarta razem z klawiaturą i zaznaczonym polem do pisania sms-->> no i piszemy
Chodzi mi tylko o ten moment kiedy jest jeszcze świeży sms;-) skrzynka zaznacza nowa wiadomość zamiast pola do odpisywania...Jak to naprawić?