Tak, to zauważyłem. Przy czym ta kurtynka pojawia sie jedynie przy połączeniach wychodzących, co tak naprawde do niczego potrzebnie nie jest.
W dalszym ciągu do odbierania połączeń trzeba sobie coś na własną reke doinstalować.
Jeszcze jedno pytanie, nie moge zainstalować Advanced Config, wczesnej chciałem mu instalnąć frameworka ale powiedział ze system juz go ma. Advanced Config sie instaluje prawidłowo ale nigdzie nie moge go znaleźć.
Cos pominąłem ?
Ściągnij ROM ponownie ! Po fleszu , poczekaj , aż zniknie ekran z informacjami o ROMie,RADiu itp. ,zrób HR przy ekranie z logo HTC i informacją " przygotowanie do pierwszego użycia... " . Musi zadziałać !

U mnie działa świetnie . Sugeruję , zmianę ustawień czułości dotyku TF3D . Dutty - domyślnie ustawia - dość mocny docisk,co powoduje ,iż trudniej kurtynę zamknąć/otworzyć . ( W DT -> intermediate) .
Jak dla mnie super Romek . Bezwzględnie najlepszy Duttego . Zachwyty na xda. , raczej uzasadnione . Jedynie co irytuje ,to sposób startu .

. Ładowanie telefonu i TF3D .
Warto , chyba pobrać ROM , jeszcze raz ! Jak Dutty pisze (dość tajemniczo

) - jeżeli pobrano ROM przed godziną ósmą (czasu angielskiego) , należy raczej ponownie Go pobrać . Jutro tak zrobię ! ( Mimo , że jest nieźle

) .
Pozdrowienia.