0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
czy po wgraniu romu robie HR?
kurde no wlaczylem diamond-sspl.bat, zrobilem wszystko co tam napiasli, telefon mi sie wylaczyl i mam czarny ekran, okienko sie zamknelo i nic sie nie dzieje. Mam czekac czy co?Napisane: Listopad 17, 2008, 12:27:46chodzi mi tutaj o hardspl
ganz:Mnie też to denerwowało! Ja zrobiłem tak: w GNes odznaczyłem wszystkie obroty w Manili i to menu już się nie pokazuje
Natomiast chciałem je sobie podpiąć pod softkey ale przegrzebałem kilka folderów i nie udało mi się tego namierzyć.Doinstalowałem więc HTCActionScreen z Raphaela i teraz w końcu jest tak jak mi się podoba.
co do AM to jeszcze jeden problem z GNes występuje. Obraca oczywiście ładnie, pięknie ale tylko mapę... menu zostaje w zwykłym trybie i po uruchomieniu nic nie widać :/
I teraz mam pytanie, czy istnieje do tej wersji ROMu spolszeczenie do tf3d? I jesli tak to bym link poprosil
Cytat: szkic w Listopad 17, 2008, 14:14:51I teraz mam pytanie, czy istnieje do tej wersji ROMu spolszeczenie do tf3d? I jesli tak to bym link poprosil ja instaluje to :http://download.duttythroy.net/Duttys%20Manila%20V2.7%20RC2%20Manila%20language%20Files.caba nastepnie zmieniam w ACT Byc moze w 3.1 juz nie trzeba instalowac tego cab.
Nie wime, jakie tam są pliki, ale ja zostałem z 1.40 olinex i wszystko działa bez problemu
Cytat: pawwel w Listopad 17, 2008, 15:14:51Nie wime, jakie tam są pliki, ale ja zostałem z 1.40 olinex i wszystko działa bez problemu czy dobrze rozumiem ........wgrałeś ROM 3.1 na olinex 1.40
no rzeczywiscie tuman ze mnie juz zrobilem i wszystko ladnie dzialaI teraz mam pytanie, czy istnieje do tej wersji ROMu spolszeczenie do tf3d? I jesli tak to bym link poprosil Napisane: Listopad 17, 2008, 14:06:43i jeszcze mam zapytanie bo w tym romie nie ma programu OneNote Mobile. Mozna go jakos doinstalowac, bo mi bardziej pasowal od zwyklych notatek?