Duttys Diamond V2.9 RTM oraz wersje V3 i V4 Final !!

• 639 Odpowiedzi
  • 87451 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Dr.House

• *
  • 90
  • Sprzęt: HTC Diamond, Ipod Touch
Odp: Duttys Diamond V2.9 RTM oraz V3 !!
« Odpowiedź #90 dnia: Listopad 15, 2008, 11:29:53 »
Sluchajcie czy Rom Duttiego 2.9 tez u Was przy boot screenie wpisuje 1.99 Dutty zamiast 2.9?
ROM Dark Innovation 2 v 7.0 + Radio 1.09.25.23

*

Offline !Novy

• 774
  • Sprzęt: HTC Diamond      ROM Dutty V3-Oh yeah!
« Odpowiedź #91 dnia: Listopad 15, 2008, 11:42:45 »
Sluchajcie czy Rom Duttiego 2.9 tez u Was przy boot screenie wpisuje 1.99 Dutty zamiast 2.9?

Tak,wersja V3 też ma oznaczenie 1.99... :mrgreen:
Napisane: Listopad 15, 2008, 11:39:07
rom v3 jest tak samo tragiczny jak 2.9 , wolny , po paru min opery , gprs kilku rozmowach pamieci mialem wolnej 28mb :) . Ja już wysiadam z przereklamowanych na tym forum fomów Duttego , romy kolegi qsqa są dużo lepsze. Wracam już tym razem na stałe do romów udK , polecam spróbować beta 3 z 12/16mb PP , nie poznacie swojego diamencika :)

Sorrki kolego ale nie masz pojęcia o ROM-ach,ilość wolnej pamięci jak ci została ma się nijak do prędkości tego w szczególności tego ROM-u...Poczytaj sobie co oznacza 12MB PagePool i porozmawiamy.ROM Ci się nie podoba i ok ale nie wypisuj bzdur po 1h użytkowania i jakimś tam 28mb nie wiadomo czego...Nie pasuje i ok,tyle wystarczy.Pozdrawiam!
Złodziejstwo jest wybaczalne – głupota nie.Napoleon Bonaparte

Mam bana na to forum :(

*

Offline klnet

• 24
« Odpowiedź #92 dnia: Listopad 15, 2008, 11:43:47 »

Tak. Dodatkowo jego ROM-y mają pewną drażniącą mnie właściwość (bug?) polegającą na upartym przywracaniu (po każdym uruchomieniu) uśpienia urządzenia po okresie nieaktywności na baterii mimo wyłączenia tego we właściwościach zasilania.

*

Offline slg

• 20
  • HTC Diamond US Distribution
« Odpowiedź #93 dnia: Listopad 15, 2008, 11:58:30 »
Sorrki kolego ale nie masz pojęcia o ROM-ach,ilość wolnej pamięci jak ci została ma się nijak do prędkości tego w szczególności tego ROM-u...Poczytaj sobie co oznacza 12MB PagePool i porozmawiamy.ROM Ci się nie podoba i ok ale nie wypisuj bzdur po 1h użytkowania i jakimś tam 28mb nie wiadomo czego...Nie pasuje i ok,tyle wystarczy.Pozdrawiam!
dobrze ze ty masz pojecie...  , wiem doskonale co oznacza PP , testowalem wszystkie warianty , gotowalem wlasne romy , wiec wybacz ale jestes troche smieszny...
2.9 uzywalem 2dni , v3 od wczoraj , i tyle mi wystarczy , nigdy nie wypisywałbym opini po 1h , aha i przepraszam że napisałem cos złego o romach Duttego , widze ze cie to dotknelo... i przeczytaj swoje wszystkie posty jeszcze raz , skoro piszesz ich miliony jaki to rom Duttego jest super oh i eh , to dlaczego ktos nie moze napisac ze nie jest dla niego oh i eh ? Pozdrawiam!

*

Offline !Novy

• 774
« Odpowiedź #94 dnia: Listopad 15, 2008, 12:06:11 »
Forumowiczu slg masz sobie prawo pisać co chcesz na temat tego ROM-u,takie Twe prawo.Nie bronię tego ROM-u tylko to co piszesz mija się z prawdą.Poczytaj kilka wątków powyżej (na dowód tego co Ci napisałem) co pisze kolega kmaro-90% RAM-u zajęte a ROM śmiga aż miło!Tylko u Ciebie jest inaczej?A czym objawia się to 28mb(nie wiem co oznacza mb pewnie chodzi o MB)?ROM zwalnia,przeglądarka nie chodzi(może cookies wywal)Napisz co się dzieje?Powtarzam,ROM się nie podoba-nie używaj i tyle a jak negujesz to napisz dlaczego-po to ten wątek jest....Pzdr! :wink:

*

Offline Szadzik

• **
  • 197
  • Sprzęt: SE X1, HP IQ830UK, Nikon D90
« Odpowiedź #95 dnia: Listopad 15, 2008, 14:05:17 »
rom v3 jest tak samo tragiczny jak 2.9 , wolny , po paru min opery , gprs kilku rozmowach pamieci mialem wolnej 28mb :) . Ja już wysiadam z przereklamowanych na tym forum fomów Duttego , romy kolegi qsqa są dużo lepsze. Wracam już tym razem na stałe do romów udK , polecam spróbować beta 3 z 12/16mb PP , nie poznacie swojego diamencika :)

Popróbuj innych ROMów. SwiftBL są niezłe, Syrius HD R0 jest też chwalony.

Istnieje wielu dobrych kucharzy i każdy znajdzie coś dla siebie, trzeba tylko popróbować i poczytać.
Gadget Tales:
OT MaxDB, CD1, CD5, J5, GD96, ME45, T68i, X6, CX65, A925, E398, MPx200, X6-2, OT715, D600E, W810, M600i, BB Pearl, W880, N95 2, P1i, XDA Ignito, W880 SE X1 + IQ830UK + Nikon D90
www.justaphotographer.co.uk

*

Offline oster

• 29
« Odpowiedź #96 dnia: Listopad 15, 2008, 14:07:42 »

...Nie pasuje i ok,tyle wystarczy.Pozdrawiam!

Kolego Novy ,,,   dość dziwną 'miarkę' stosujesz   :(
jak Ty w kilkunastu postach dołujesz ROMy QSQA  to  wg Ciebie wszystko jest OK
a jak ktoś odważył sie skrytykować Dutty'ego to już jest beeee  :mad:

*

Offline slg

• 20
« Odpowiedź #97 dnia: Listopad 15, 2008, 14:54:16 »
Wracam już tym razem na stałe do romów udK

Popróbuj innych ROMów. SwiftBL są niezłe, Syrius HD R0 jest też chwalony.

Istnieje wielu dobrych kucharzy i każdy znajdzie coś dla siebie, trzeba tylko popróbować i poczytać.
No przecież napisałem że wracam do najlepszego według mnie romu udK = Syrius HD R0
Romow Swifta używałem zanim udK nie wypuscił Syriusa , to również jeden z najlepszych romów , szkoda tylko że już nie rozwijany :(

*

Offline Szadzik

• **
  • 197
« Odpowiedź #98 dnia: Listopad 15, 2008, 15:43:31 »
[No przecież napisałem że wracam do najlepszego według mnie romu udK = Syrius HD R0
Romow Swifta używałem zanim udK nie wypuscił Syriusa , to również jeden z najlepszych romów , szkoda tylko że już nie rozwijany :(

Ja jako że SwiftBL nie rozwijany już będzie jak napisałeś, pewnie w końcu też się przerzucę na HD R0.
Gadget Tales:
OT MaxDB, CD1, CD5, J5, GD96, ME45, T68i, X6, CX65, A925, E398, MPx200, X6-2, OT715, D600E, W810, M600i, BB Pearl, W880, N95 2, P1i, XDA Ignito, W880 SE X1 + IQ830UK + Nikon D90

*

Offline slg

• 20
« Odpowiedź #99 dnia: Listopad 15, 2008, 19:53:10 »
Forumowiczu slg masz sobie prawo pisać co chcesz na temat tego ROM-u,takie Twe prawo.Nie bronię tego ROM-u tylko to co piszesz mija się z prawdą.Poczytaj kilka wątków powyżej (na dowód tego co Ci napisałem) co pisze kolega kmaro-90% RAM-u zajęte a ROM śmiga aż miło!Tylko u Ciebie jest inaczej?A czym objawia się to 28mb(nie wiem co oznacza mb pewnie chodzi o MB)?ROM zwalnia,przeglądarka nie chodzi(może cookies wywal)Napisz co się dzieje?Powtarzam,ROM się nie podoba-nie używaj i tyle a jak negujesz to napisz dlaczego-po to ten wątek jest....Pzdr! :wink:
Taki pierwszy przykład z brzegu , gra strategus (taki warcraft2 opensource) , jeżeli wolnej pamięci mamy ~30MB :) gra wychodzi do windy podczas wczytywania poziomu , drugi przykład z brzegu vpn , na romie Duttege pikielnie wolny,gubi pakiety (tunel szyfrowany) na SwiftBL czy udK śmiga aż miło. Teraz testuje PP 8.99MB na romie Syrius Beta3 i pamięci jest pod dostatkiem nawet po dłuższym czasie zabawy. To że system smiga przy dużej zajętetości pamięci to już zasługa czegoś innego niż rom Duttego...
Reasumując ja nie twierdze że romy Duttego są najgorsze , chodzi mi tylko o to że są dużo lepsze , a Ty sie strasznie uparłeś na jego romy i patrzysz na nie przez różowe okulary , rozumiem są świeże (AKU) ale pamiętaj to nie wszystko , do Visty też wyszedł sp1 i co z tego jak system nadal nie nadaje sie do innego niż "domowy" użytku.
To jest forum , jeśli coś chwalisz , to pamiętaj że ktoś moze odmienne zdanie.Pozdro
« Ostatnia zmiana: Listopad 15, 2008, 20:01:13 wysłana przez slg »

*

Offline Cameyo

• **
  • 139
  • Sprzęt: BB 9700
« Odpowiedź #100 dnia: Listopad 15, 2008, 20:08:05 »
Hej,

mam pytanko co do Gnesa. Czy da sie zmniejszyc czulosc zmiany ekranu o 90 stopni? Wkurza mnie jak ide ulica i podczas wykrecania nru, zmienia sie orientacja ekranu.

Pozdro

*

Offline sulp

• **
  • 117
« Odpowiedź #101 dnia: Listopad 15, 2008, 21:14:51 »
Skusiłem się i zainstalowałem Duttys V3 + radio .05....

Poza zdecydowanie szybszym TF3D póki co nie uświadczyłem żadnych cudów... Jakoś rozmów / WiFi / GPS porównywalnie do Romu QSQA a w zasadzie nie czuję różnicy. ROM jest świeży i mam go dopiero od rana więc ciężko mówić o stabilności... zobaczymy za tydzień.

Niestety więcej jest rzeczy, które mnie potwornie irytują niż tych, które cieszą:P jeśli nie uda mi się ich poprawić to niestety ten ROM poleci do kosza:P

1. Najgłupsze rozwiązanie z wyświetlaniem menu "Nowy" jakie można było zrobić (poprzez przekręcanie PDA o 90st. - dla mnie DO BANI). Wie ktoś jak podłączyć to menu do soft keya tak jak to było u qsqa ??
2. Brak zakladki Calls w TF3D... czytałem kiedyś, że da się dodać więc w wolnej chwili tego poszukam.
3. Klawiatura wraca ciągle do układu "Full QWERTY" - MEGA irytujące !!!
4. Opcja "Upload to facebook" w obrazkach:P mam nadzieję, że da się wywalić przez rejestr:P
5. Minimalizowanie aplikacji krzyzykiem... przegrzebałem 2 razy ustawienia systemowa i ACT i nie mogę znaleźć opcji, która zmieni to na "zamknij" :/ trzeba jakiś dodatkowy soft do tego ?
6. Trzeba użyć ACT chociaż Dutty zapewniał, że ROM jest maxymalnie zoptymalizowany:P

Reszta całkiem miła i przyjemna... wszystko uporządkowane jak należy no i najważniejsza rzecz - znacznie większa ilość wolnego RAMu w porównaniu do qsqa. Jak wyeliminuje powyższe problemy to będzie OK. Chociaż jeśli każda kolejna wersja będzie posiadała te cechy to za każdym razem będę musiał poświęcić dodatkową godzinę na prostowanie tego pod siebie:P

*

Offline Szadzik

• **
  • 197
« Odpowiedź #102 dnia: Listopad 15, 2008, 21:29:55 »

5. Minimalizowanie aplikacji krzyzykiem... przegrzebałem 2 razy ustawienia systemowa i ACT i nie mogę znaleźć opcji, która zmieni to na "zamknij" :/ trzeba jakiś dodatkowy soft do tego ?

Jest w każdym ROMie tak samo:

Settings>System>Task Manager>Button
Gadget Tales:

*

Offline sulp

• **
  • 117
« Odpowiedź #103 dnia: Listopad 15, 2008, 21:52:31 »
dzięki:) w życiu bym tego tu nie znalazł   B)
Jeszcze 4 problemy do rozwiązania i będzie spoko ROMik :)

*

Offline Szadzik

• **
  • 197
« Odpowiedź #104 dnia: Listopad 15, 2008, 22:47:22 »
dzięki:) w życiu bym tego tu nie znalazł   B)
Jeszcze 4 problemy do rozwiązania i będzie spoko ROMik :)

Może po prostu lepiej inny ROM spróbować zamiat się meczyć z takimi sprawami? Szybciej będzie.
Gadget Tales:

*

Offline !Novy

• 774
« Odpowiedź #105 dnia: Listopad 15, 2008, 23:58:58 »
Panowie i Panie jeśli oczywiście są he he!Tym razem będzie bee...Wiecie co śledzę forum XDA od dawna,owszem zdarza się krytyka w wątku poświęconym ROM-owi ale ..tylko temu ROM-owi,raczej Newbie pracują nad tym by coś zanegować nim się z tym zapoznają..Panowie(i Panie) wątek ten jest dla testerów ROM-u 2.9 or V3 via Dutty i tyle .Po co śpiewki o innych ROM-ach,kogo to tutaj interesuje.Chcecie wkładu w te forum piszcie wątki o tym co uważacie za godne polecenia i z takim info jak ten wątek (przy pomocy inteligentnych userów ROM-u Dutty) posiada czyli;opis,link,info itd.Jasne i dziwne jest to że coraz więcej Newbie podpowiada (większość to bez urazy dyzlektycy-jak o sobie piszą sami) i dziwne tylko jest to że Ci Panowie nic nie wnosząc do tego świetnego forum -potrafią zepsuć zabawę TYM co mają ochotę poeksperymentować.Każdy ma tu jakiś wkład a ostatnie wypowiedzi Newbie..sorrki raczej żaden.Kolego Newbie napisz ze 300 postów najlepiej pomocnych i sledz świat netu by cos podarować innym,potem neguj.Powtarzam wątek jest o tym co dotyczy jego TYTUŁ -reszta nikogo tu nie interesuje!!!!
Ehh cięzko by tu testować jakiś ROM...Pozdrawiam! :wink:
Napisane: Listopad 15, 2008, 23:51:40

Poza zdecydowanie szybszym TF3D póki co nie uświadczyłem żadnych cudów... Jakoś rozmów / WiFi / GPS porównywalnie do Romu QSQA a w zasadzie nie czuję różnicy. ROM jest świeży i mam go dopiero od rana więc ciężko mówić o stabilności... zobaczymy za tydzień.

Niestety więcej jest rzeczy, które mnie potwornie irytują niż tych, które cieszą:P jeśli nie uda mi się ich poprawić to niestety ten ROM poleci do kosza:P

1. Najgłupsze rozwiązanie z wyświetlaniem menu "Nowy" jakie można było zrobić (poprzez przekręcanie PDA o 90st. - dla mnie DO BANI). Wie ktoś jak podłączyć to menu do soft keya tak jak to było u qsqa ??
2. Brak zakladki Calls w TF3D... czytałem kiedyś, że da się dodać więc w wolnej chwili tego poszukam.
3. Klawiatura wraca ciągle do układu "Full QWERTY" - MEGA irytujące !!!
4. Opcja "Upload to facebook" w obrazkach:P mam nadzieję, że da się wywalić przez rejestr:P
6. Trzeba użyć ACT chociaż Dutty zapewniał, że ROM jest maxymalnie zoptymalizowany:P

Reszta całkiem miła i przyjemna... wszystko uporządkowane jak należy no i najważniejsza rzecz - znacznie większa ilość wolnego RAMu w porównaniu do qsqa. Jak wyeliminuje powyższe problemy to będzie OK. Chociaż jeśli każda kolejna wersja będzie posiadała te cechy to za każdym razem będę musiał poświęcić dodatkową godzinę na prostowanie tego pod siebie:P

Kolego (albo nie) twa świadomość tego iż w Task Menager( o ile do niego doszedłeś nim zaczęłeś krzyczeć) pominąłeś ustawienie Button-End programs by tapping "x" jest nie do przyjęcia..co do reszty Twych pytań to..wybacz ale to kpina jest.zapoznaj się z tym co masz w swym Diamondzie amigo! :wink:

*

Offline Cameyo

• **
  • 139
« Odpowiedź #106 dnia: Listopad 16, 2008, 00:24:58 »

podpisuje sie pod pytaniem

*

Offline !Novy

• 774
« Odpowiedź #107 dnia: Listopad 16, 2008, 00:27:03 »
Kolego w tym ROM-ie za układ Menu i Programów jakie sobie przypiszesz odpowiada program GNes...i  nie potrzeba zajmować softkeya,odpalasz program,dopisujesz aplikacje ,wybierasz obrót jaki Cie interesuje i śmigasz i...nie mów mi kolego że Qsqa to potrafi i tak stabilnie ....
« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2008, 00:29:29 wysłana przez !Novy »

*

Offline Cameyo

• **
  • 139
« Odpowiedź #108 dnia: Listopad 16, 2008, 00:28:32 »
ale jest cholernie czuly. Idac ulica i wybierajac numer potrafi sie przekrecic!!! Moze zmiana czulosci??

*

Offline !Novy

• 774
« Odpowiedź #109 dnia: Listopad 16, 2008, 00:31:07 »
ale jest cholernie czuly. Idac ulica i wybierajac numer potrafi sie przekrecic!!! Moze zmiana czulosci??

Kolego na tym to polega!Czułość..Możesz go odpalić wtedy gdy Ci to pasuje,po co ci to jak pomykasz ulicą?Włącz wtedy gdy chcesz..

*

Offline pawwel

• **
  • 159
  • Sprzęt: i780
« Odpowiedź #110 dnia: Listopad 16, 2008, 01:16:42 »

To nie żadne menu nowy, jak chcesz mieć tak jak w romie qsqa, wyrzuć obracaniemanilii z gsena i przeczytaj odpowiednią poradę z tips and tricks.

Co do romu to odzyskałem wiarę w Dutty'ego, bo pierwsze jego romy do diamonda miały za dużo bugów, żeby ich normalnie używać. Pierwsze wrażenie tf3d śmiga zdecydowanie szybciej, więcej wolnej pamięci, co do minusów, to właśnie zauważyłem, że zegar też klatkuje po północy, ciekawe jak to wpłynie na budzik.

A tak przy okazji, co jest odpowiedzialne za scrollowanie kółkiem? smart touch, w dobrą stronę kojarzę?

*

Offline sulp

• **
  • 117
« Odpowiedź #111 dnia: Listopad 16, 2008, 01:20:01 »
!Novy,

Diamond to mój pierwszy PPC więc nie wiem jeszcze wszystkiego - dlatego zaglądam na forum. Wyśmiewasz każdego a sam jesteś cienki w temacie. Umiem obsłużyć kilka systemów operacyjnych o których ty nawet nie słyszałeś i nie widział byś jak ruszyć z miejsca a z WM nie miałem wcześniej styczności.

Czytać ze zrozumieniem też chyba nie potrafisz... Duttys to mój 3 ROM zatem logiczne jest, że porównuję go do poprzednich. Napisałem co jest lepsze a co mi nie odpowiada na 1 rzut oka !!!! Za tydzień/miesiąc napiszę więcej i dokładniej. Przyzwyczaiłem się do pewnych rozwiązań i chcę je mieć w swoim romie chyba, że trafie na lepsze. Ty widocznie nie masz własnego zdania, skoro Ci te ROMy pasują w 100%.

Natomiast jeśli moje pytania są banalne to wklej po prostu odpowiedzi i skorzystamy na tym wszyscy... myślę, że nie tylko mnie irytują te rzeczy.
To, że jesteś dzieciakiem z duża ilością wolnego czasu i przejrzałeś całe forum XDA nie daje Ci szacunku a wręcz przeciwnie... Jeśli napiszesz sam 1 prosty program pod WM wtedy będziesz miał szacunek z mojej strony.

Wiem do czego służy GNes ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie. Chcę mieć to podpięte pod softkey i tyle a to, że mi takie rozwiązanie pasuje to moja sprawa i nie masz prawa tego krytykować. Ty chcesz sobie włączać funkcje machając telefonem - OK, nie wszystkim to jednak pasuje.

----------
pawwel:
pierwsze co zrobiłem to wywaliłem to z GNes'a :) nie wiedziałem natomiast czy jak podpiąć pod soft keya i czy się da w ogóle. Nie wiem poprostu czy ta zakłada jest standardowym składnikiem czy jakimś dodatkiem i gdzie się znajduje w systemie. Ale jeśli mówisz, że pójdzie z tips and trikcs to spróbuję. Od razu dodam zakładkę połączeń do TF. Dzięki.
« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2008, 01:26:22 wysłana przez sulp »

*

Offline !Novy

• 774
« Odpowiedź #112 dnia: Listopad 16, 2008, 01:32:42 »
Newbie(bo nie wiem jak ci to napisać) szacunek powinieneś mieć do mnie choćby dla tego że smigasz w tym poście.Miej szacunek do siebie i poczytaj to co piszą o sofcie jaki sobie właśnie zainstalowałeś-tym bardziej że podałem link do wątku oryginalnego na XDA.Co do pisania programów,ehh za dzieciaka to dzięki..amigo a co do umiejętnosci tworzenia to podarujmy sobie kto kim jest(twoje przypuszczenia są tylko Twoją młodą jaznią) i jak mniemam należysz do ludzi co w tym zakątku świata biorą się za wszystko tylko nie za to co potrafią.Napisałem że nie rzecz w tym by kucharzyc ROM-y(to proste)ale by mieć umiejętności takie by je STWARZAC na nowo i lepiej!Kumasz?
Napisane: Listopad 16, 2008, 01:28:41
zainstaluj sobie Diamond Tweak i przypisz softkeya jakiego potrzebujesz...

Od upominania uzytkownikow sa moderatorzy. A napisanie pytania nie na temat, to nie powod do rozpetywania dyskusji OT i obrazania innych osob. Uwage mozna bylo zwrocic w bardziej kulturalny i spokojny sposob. (OleYek)
« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2008, 11:03:51 wysłana przez OleYek »

*

Offline СП4УБВ

• 1106
  • Sprzęt: Motorola Atrix
« Odpowiedź #113 dnia: Listopad 16, 2008, 09:47:54 »
Newbie(bo nie wiem jak ci to napisać) szacunek powinieneś mieć do mnie choćby dla tego że smigasz w tym poście

!Novy ty się weź może w koncu uspokój, przeglądam własnie forum i co widzę Twoją odpowiedź to na siłę starasz się kogoś obrazić. To że jesteś małoletni nie uprawnia Cię do tego. A to, że to Twój temat o najbardziej niedorobionym ROMie do Diamonda, to również nie czyni z Ciebie osoby, do której nalezy czuć respekt czy mieć szacunek.

« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2008, 09:57:04 wysłana przez sp4ubw »

*

Offline slg

• 20
« Odpowiedź #114 dnia: Listopad 16, 2008, 10:34:01 »
Na forum xda pisze aktywnie od ponad 4 lat , diamond to moje szóste pda , dzieki osobom takim jak Ty odechciewa sie pisać na polskich forach , ogranij sie człowieku...Newbie Newbie ja wysiadam i przepraszam Ciebie Novy za Newbie...
« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2008, 10:54:25 wysłana przez slg »

*

Offline sulp

• **
  • 117
« Odpowiedź #115 dnia: Listopad 16, 2008, 11:15:34 »
To, że !Novy pisze sobie w taki sposób zupełnie mnie nie rusza. W końcu to anonimowe forum i może sobie pisać co chce (do pewnej granicy)... nie będę się przejmował przecież kolejnym dzieckiem NEO.

Wierz mi, że forum XDA przeglądałem... zarówno post poświęcony romowi Dutty'ego jak i wszystkie inne dotyczące najbardziej znanych romów. I zgadnij co? Nie obchodzi mnie co piszą o tym romie inny:P skoro go wybrałem to oceniam sobie wg. własnych kryteriów.
Sam Dutty pisał, że jest "zmieszany" opiniami, które napływają od ludzi na temat jego romów z problemami, których on nie miał. Może to zależeć od urządzenia, jakiś tweaków czy aplikacji, które dodatkowo instalujemy....

A swoją drogą wypowiedziałem się w zasadzie pozytywnie za 1 razem na temat tego ROMu. Jest szybki i do tej pory stabilny więc to najważniejsze. Wszystko jest dosyć dobrze zorganizowane. Nie podobają mi się natomiast zastosowane w nim rozwiązania, które nie wynikają z błędów w oprogramowaniu. Zapytałem tylko jak to zmienić a Ty na mnie najechałeś jakbym chciał naruszyć coś "świętego" :)

Za wykład dziękuję ale zupełnie nie trafiony :) a utworzenie nowego tematu to jednak za mało, żeby mieć u mnie szacunek:P

btw: Diamond Tweak odpada... bez sensu instalować rozbudowany tweak, żeby użyć 1 opcji skoro wszystko to można zrobić na poziomie rejestru albo plików. Nie wiedziałem, że to menu to jest jakiś HTCActionScreen... żebym wiedział to bym od razu podpiął skrót do soft keya i nie pytał.

*

Offline szkic

• 1013
  • Sprzęt: Touch Diamond
« Odpowiedź #116 dnia: Listopad 16, 2008, 16:12:36 »
http://www.duttythroy.net/
dziala wam ta stronka? Bo u mnie tylko morfeusz sie pojawia. Przeniesli ja czy co?

*

Offline Boru

• 44
  • Sprzęt: MDA Compact IV
« Odpowiedź #117 dnia: Listopad 16, 2008, 16:18:48 »
Nie działa, ale pliki do Dutty'ego sa po tym adresem

http://download.duttythroy.net/?C=M;O=A

*

Offline СП4УБВ

• 1106
  • Sprzęt: Motorola Atrix